• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    ROMI
    ROMI --- ---
    skoda, ze na Nadala jeste neumi Medvedev, kdyby se dostal do finale, Nadal jasnej favorit ted na 19. titul
    CHARON
    CHARON --- ---
    pro mě monfils tomu klukovi to přeju.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KERB: medveděva si nečekal v semifinále? je mladej, tu únavu z toho že hraje stopadesátej zápas za měsíc ještě oklepe.
    KERB
    KERB --- ---
    NIMBUS: fedex x dimitrov, skoda toho smrtelnyho casu pro stredoevropana, to muse bejt hezkej petisetak. tak koho tam mame, .. medvedev x dimitrov (to bych necekal pred zacatkem us open) .. no a .. nadal x monfils nebo berrettini .. tady netusim nevidel jsem ani jednoho. libilo by se mi finale nadal x dimitrov, pac ten ma na tomhle turnaji fazonu nehoraznou
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: jj wawra evidentne nemel fazonu, v tom zapase s medvedevem se vychyboval. faktem je ze medvedev hral jak z partesu, tvrdy prvni podani, skvele takticky, ale wawra nepredvedl nic a ja se tak tesil ..)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    NIMBUS: Tak a dneska to Roger tak nějak potvrdil. Takhle se dá prohrát s grácií
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ja letos wawru videl jen ve 3. kole s Loremzim a tam mi to jako zadna extra fazona neprisla. jasne, vyhral a Lorenzi, ac veteran z druhy stovky, hral pekne zarputile, ale krom svyho obligatniho jednorucniho bh, kterej neomrzi, toho wawra moc nenabidnul.

nicmene ze zvereva ve tretim kole jsem byl uplne otravenej, coz on mi teda aktualne prijde z tenisu... jak mam toho kluka rad, tak pod fackovani se podepisuju.

a schwartzmana mam taky docela rad, na betonu bych od nej postup necekal, ale preju mu
    KERB
    KERB --- ---
    CARLITO: každopádně se na to určitě podívám, by nemuselo bejt špatný jestli wáwra má fazonu
    KERB
    KERB --- ---
    CARLITO: přeju wawrovi, doufám, že ho zmastí a vlastně si to i myslim... ale je to iracionální tip, neviděl jsem letos na us ani jednoho z nich hrát
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    jak vidíte dneska Wawra - Medvedev ? Já vsadil na rusa, ale může to bejt pěkná bitva :)
    WYMA
    WYMA --- ---
    KERB: jo, pěknej mač to byl. zverev by potřeboval při výměně stran vždycky proplesknout, aby se probral. 18 dvojchyb? jak správně řikal komentátor, některý jeho zahozený druhý servisy byly jak u horších mladších žáků...
    KERB
    KERB --- ---
    PAN_SPRCHA: žena je cyklická bytost, nezapomeň -))
    KERB
    KERB --- ---
    co rikate na schwartzmana, to je srdcar co,.)?
    KERB
    KERB --- ---
    NIMBUS: hele já nevim, wilanderuv nazor byl ten, ze mu to divaci dali sezrat docela nefer, ty problemy byly vlekly a nez riskovat dlouhodoby zraneni tak skrec. Pres televizi asi nevidis jak moc ho co boli ..
    JOPS
    JOPS --- ---
    pokud tam nehrajou vzhledove hezke hracky, tak uz na zenskej tenis odmitam koukat. Kdyz jsem koukal chvili na Rafu a toho Korejce, to bylo obcas wow. Nebo Zverev nevim s kym. Taky kua, jako dost dobry :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Ženský se drží svýho zvyku a ještě ani není dohrano 4.kolo a v jedný půlce pavouka už není žádná z prvního tuctu nasazených.
    WYMA
    WYMA --- ---
    NIMBUS: ponecham te tvoji pravde. internet je plnej dojmologu, jak spravne pises ;)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    WYMA: Takže ještě jednou. Ten zápas jsi neviděl. Já nejsem v týmu Djokera, tak mám samo o stupeň nižší info než z první ruky. Ale alespoň jsem viděl zápas, který kdybys viděl, tak možná mluvíš jako já. Co víme je, že o tom zranění nějakou chvíli věděl, že věděl, že bude muset hrát ještě tři další zápasy, pokud vyhraje. Pokud by byla nějaká vidina většího zranění, tak by to asi nepodstoupil.
    Řekl jsem, že to mohl dohrát a prohrát s grácií a zatím si stojím. Utekl jak malej kluk, když jeho ego neustálo vývoj zápasu.
    Internet je plnej dojmologů, to jo. Na Tvém názoru, že by to o vědění o stavu jeho ramene nic nezměnilo usuzuješ ze vzduchu, protože jsi to video neviděl, což posouvá dojmologii na vyšší úroveň.
    WYMA
    WYMA --- ---
    NIMBUS: nevidel, ale na tom, ze o stavu jeho ramene nic nevim, by to nejspis nic nezmenilo.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    WYMA: okay - znovu podotýkám - viděl jsi ten zápas?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam