• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    koukal jsem na prvni pulku patyho setu v noci a Medvedev hral skvele. kdyz jsem to vypinal, uprimne jsem veril, ze je to otevreny. trojka nebude dominovat vecne, myslim, ze se pomalu blizi cas, kdy bude jejich dominance sem tam narusovana.
    ROMI
    ROMI --- ---
    TELVIS: Medvedev vypada dobre, ten nejakej urve si myslim, uz si proti nim zacina verit, ted jde o to jestli udrzi kvalitu ty hry a nebude jak Zverev a Tsitsipas
    JOPS
    JOPS --- ---
    TELVIS: myslim, ze jeste nedockame...

a uz se tesim na LaverCup :) to ma trochu jinou atmosferu :)
    TELVIS
    TELVIS --- ---
    Ty 3 tam proste mezi sebe nikoho nepustej.posledni kdo se mezi ne dokazal vklinit byl Murrey?kdy vubec?
    Kazdej rok vypluje nejakej mladas kterej vypada ze by jim mohl jeden GS urvat...ale nikdy k tomu nedojde.Loni sem veril Zverevovi ze to urve(hral skvele). Klidne i tsitsipas nebo thiem.
    letos Medvedev, Kirgyos (kdyz nevysadi prasky), Kchacanov...
    A furt nic.
    Ale myslim ze Roger uz GS neda. Uz nemuze zvladnout 2 nebo 3 petisetaky za sebou. Tam zacina bejt jeho slabina.
    Tak se treba pristi rok dockame nejakyho novyho GS viteze
    LOKATOR
    LOKATOR --- ---
    Pěkné mužské finále US Open,moc nevynucených chyb od rusa v prvních setech,jinak vyrovnané,oba toho měli dost,vyhrála větší zkušenost.Nadal je na č.19 .
    JOPS
    JOPS --- ---
    jeste, ze jsem si rekl, ze se podivam pouze na prvni set Nadal Medvedev :) Pet hodin bych fakt nedal :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    parada, Forejtek vyhral juniorskej US open... jsem zvedavej, jak si tihle nasi mladici povedou v barazi davis cupu pristi vikend.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak ne, obrat se nekona, 24. GS je pro Serenu zakletej, evidentne ma uz psychickej blok. cely dva tydny hraje jak nadclovek a pak ve finale kolaps (vyjma toho skoro obratu ve druhem setu)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    takovej jsem mel rozepsanej hezkej prispevek, jak to Serena projela, a ona se za stavu 1:5 0:30 snad probrala k obratu :D
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    KERB
    KERB --- ---
    ZBYNEK: jj, fedex taky střílel na nákou buchtu v hledišti a trefil .)

jj super, zas evropa tak to na čtčku budeme snad vidět
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Jinak se začínám dost těšit na Laver Cup. Tsitsipas, Fognini, Shapovalov, Kyrgios a samozřejmě Roger s Rafou je nemalý lineup snů :)
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    To je trefa... ;-)

INCREIBLE TIRO DE RAFA NADAL A LA CABINA DE PRENSA DE MCENROE
    https://www.youtube.com/watch?v=A0oO5kLA8do
    TELVIS
    TELVIS --- ---
    KERB: Nevidel a vubec nevim komu v zenskym finale fandit....obe ty osoby jsou krajne nesympaticky...
    Hysteric mother queen vs constantly injured drama queen..
    KERB
    KERB --- ---
    koukam serena dala svitoline krute, aspon dle vysledku,... videl jste to nekdo?
    KERB
    KERB --- ---
    berrettini jede
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    SLAMITCH: A je fuč :)
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    CHARON: Je to velkej sympaťák, ale nemá šanci. Fakt no way, teda pokud se Medvedev, Dimitrov a Nadal společně nezraní tak, že nebudou moct chodit :)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    KERB: Popravdě hezký byly tak první dva sety, pak to byl doopravdy divnej zápas. Čas hroznej - zbytek zápasů bude asi fakt docela zajímavej. Medvedev vs Dimitrov, Berrettini vs Monfils by taky mohlo bejt zajímavý. Jenom pro toho Schwartzmana se bojím, že by to mohlo být kruté :/
    KERB
    KERB --- ---
    PAN_SPRCHA: no myslel jsem si, že to nedá po tom cincinnati
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam