• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    TELVIS
    TELVIS --- ---
    KERB: Nevidel a vubec nevim komu v zenskym finale fandit....obe ty osoby jsou krajne nesympaticky...
    Hysteric mother queen vs constantly injured drama queen..
    KERB
    KERB --- ---
    koukam serena dala svitoline krute, aspon dle vysledku,... videl jste to nekdo?
    KERB
    KERB --- ---
    berrettini jede
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    SLAMITCH: A je fuč :)
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    CHARON: Je to velkej sympaťák, ale nemá šanci. Fakt no way, teda pokud se Medvedev, Dimitrov a Nadal společně nezraní tak, že nebudou moct chodit :)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    KERB: Popravdě hezký byly tak první dva sety, pak to byl doopravdy divnej zápas. Čas hroznej - zbytek zápasů bude asi fakt docela zajímavej. Medvedev vs Dimitrov, Berrettini vs Monfils by taky mohlo bejt zajímavý. Jenom pro toho Schwartzmana se bojím, že by to mohlo být kruté :/
    KERB
    KERB --- ---
    PAN_SPRCHA: no myslel jsem si, že to nedá po tom cincinnati
    ROMI
    ROMI --- ---
    skoda, ze na Nadala jeste neumi Medvedev, kdyby se dostal do finale, Nadal jasnej favorit ted na 19. titul
    CHARON
    CHARON --- ---
    pro mě monfils tomu klukovi to přeju.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KERB: medveděva si nečekal v semifinále? je mladej, tu únavu z toho že hraje stopadesátej zápas za měsíc ještě oklepe.
    KERB
    KERB --- ---
    NIMBUS: fedex x dimitrov, skoda toho smrtelnyho casu pro stredoevropana, to muse bejt hezkej petisetak. tak koho tam mame, .. medvedev x dimitrov (to bych necekal pred zacatkem us open) .. no a .. nadal x monfils nebo berrettini .. tady netusim nevidel jsem ani jednoho. libilo by se mi finale nadal x dimitrov, pac ten ma na tomhle turnaji fazonu nehoraznou
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: jj wawra evidentne nemel fazonu, v tom zapase s medvedevem se vychyboval. faktem je ze medvedev hral jak z partesu, tvrdy prvni podani, skvele takticky, ale wawra nepredvedl nic a ja se tak tesil ..)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    NIMBUS: Tak a dneska to Roger tak nějak potvrdil. Takhle se dá prohrát s grácií
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ja letos wawru videl jen ve 3. kole s Loremzim a tam mi to jako zadna extra fazona neprisla. jasne, vyhral a Lorenzi, ac veteran z druhy stovky, hral pekne zarputile, ale krom svyho obligatniho jednorucniho bh, kterej neomrzi, toho wawra moc nenabidnul.

nicmene ze zvereva ve tretim kole jsem byl uplne otravenej, coz on mi teda aktualne prijde z tenisu... jak mam toho kluka rad, tak pod fackovani se podepisuju.

a schwartzmana mam taky docela rad, na betonu bych od nej postup necekal, ale preju mu
    KERB
    KERB --- ---
    CARLITO: každopádně se na to určitě podívám, by nemuselo bejt špatný jestli wáwra má fazonu
    KERB
    KERB --- ---
    CARLITO: přeju wawrovi, doufám, že ho zmastí a vlastně si to i myslim... ale je to iracionální tip, neviděl jsem letos na us ani jednoho z nich hrát
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    jak vidíte dneska Wawra - Medvedev ? Já vsadil na rusa, ale může to bejt pěkná bitva :)
    WYMA
    WYMA --- ---
    KERB: jo, pěknej mač to byl. zverev by potřeboval při výměně stran vždycky proplesknout, aby se probral. 18 dvojchyb? jak správně řikal komentátor, některý jeho zahozený druhý servisy byly jak u horších mladších žáků...
    KERB
    KERB --- ---
    PAN_SPRCHA: žena je cyklická bytost, nezapomeň -))
    KERB
    KERB --- ---
    co rikate na schwartzmana, to je srdcar co,.)?
    KERB
    KERB --- ---
    NIMBUS: hele já nevim, wilanderuv nazor byl ten, ze mu to divaci dali sezrat docela nefer, ty problemy byly vlekly a nez riskovat dlouhodoby zraneni tak skrec. Pres televizi asi nevidis jak moc ho co boli ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam