• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    A je to tady, Berdych končí...

Berdych ukončí kariéru. Odchod má oznámit na Turnaji mistrů - TenisPortal.cz
    https://www.tenisportal.cz/...kavani-konci-podle-otce-se-rozlouci-na-turnaji-mistru-v-londyne-27352/
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jinak Dominic na Finals skvele!
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    WYMA: jo, ale u koho ten problém v hlavně není?

SPLIFFBOY: musí něco změnit, na GS nebo na Mandatory(ona nikdy nevyhrála ani tisícovku) se prostě setká s lepšíma soupeřkama. když se člověk na ty její vyhraný turnaje většinou to bylo o štěstí na los
    ona vlastně na ani jednom z těch letošních vyhraných turnajů nepotkala hráčku co se dostala na Masters (top8 letošní)
    WYMA
    WYMA --- ---
    SPLIFFBOY: porovnání s berdychem má na jednu stranu logiku, otázkou zůstává, zda to KP se střídáním trenérů nepřehání až příliš.
    Můj čistě subjektivní dojem je v tom, že GS je v jejím případě stejně jako v případě Berdycha v hlavě, a nikde jinde (ano, vím, lze namítnout, že to platí u všech, a že berdych měl nejsilnější konkurenci za posledních 20 let, atd.). Jinak si ovšem nedovedu vysvětlit, proč její zápasy obvykle vypadají tak, že v prvním setu soupeřku smete, následně vede 2:1 ve druhým, a pak přijde zlom, ztráta setu, a ve třetím setu následuje přetahovaná, naprosto odlišná od výkonu v prvním setu.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    WYMA: tak ono bylo patrny uz z jejiho drivejsiho vyjadreni, ze tenhle krok zvazuje. na jednu stranu s ni mela skvelou sezonu, ve ktery brala 4 tituly a konci ji jako svetova dvojka, na druhou stranu pri grand slamech ji vzdy chybi posledni jeden dva kroky. chce to zmenit a hleda, kdo ji ke zmene muze dopomoct. zda je to v necich silach ukaze cas. me ten krok uplne nelogickej neprijde, byt tak optikou tech letosnich uspechu trochu vypada. nekde jsem cetl prirovnani Pliskovy k Berdychovi, kteremu taky prulom na GS unikal. Tomas zacal kvapne hledat impulsy ke zmene az na samym sklonku jeho jinak uspesny kariery a nevymyslel uz nic, co by mu fungovalo. Pliskovy je 27, jestli chce experimentovat s hledanim receptu na dalsi zlepseni a prulom na GS, je k tomu asi idealni doba.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    WYMA: Snad nechceš v ženském tenisu (nebo obecně u ženských) hledat logiku... ;-)
    WYMA
    WYMA --- ---
    SPLIFFBOY: jsem sam, kdo v jejich krocich marne hleda logiku?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Pliskova ukoncila spolupraci s COnchitou Martinez... tak jsem teda napjatej, koho angazuje nyni.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak aspon ten debl
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak pekne to zacalo a pak zlom po tom tretim gamu druhyho setu. kazdopadne kdyby se Karolina celou sezonu hejbala tak, jak dnes, byla by jiste uz gs sampionkou :)
    ROMI
    ROMI --- ---
    hmm to otocila jeste, koukal jsem, ze je break dole ve tretim :) nahoru dolu zapas
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    no tak otocme list. ted z veselejsiho soudku.. Karolina si nasla vhodny spravny okamzik, kdy vybojovat jedno ze svych zridkavych vitezstvi nad Simonou. Snad to nezabije mdlym vykonem v pristim zapase. v ty sestave, co jde dal, by mohl jeste urvat super vysledek.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    SPLIFFBOY: jak jsem zde před X lety psal, že má nadváhu - tak teď přemýšlím nad opakem. Jestli má ještě ke všemu problémy doma, tak to se už není úplně čemu divit :-O
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    SADY: :( no to by jeji evidentni psychicke nepohode dodavalo jeste konkretnejsi rozmer.
    SADY
    SADY --- ---
    SPLIFFBOY: slysel jsem rumours, ze ma nemocnyho tatu s cekackou na smrt, to na nalade rozhodne neprida :(
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    no tak Petra je venku... muze jet v klidu na dovolenou, pak zahajit pripravu na dalsi sezonu a vstoupit do ni snad jistejsi si sama sebou. bohuzel na ni po tech vypadcich kvuli zraneni byla proste strasne znat nejistota z mala zapasu a s tim souvisejici nizke sebevedomi.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SPLIFFBOY: jj, to že k tomu Petra potřebuje výhru Benčič je kravina.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    PAN_SPRCHA: ok, nasel jsem mezitim clanek, kde jsem to zahledl. to nasazeni nahradnic tu matiku hrozne zneprehlednuje :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    PAN_SPRCHA: "Kvitová i přes dvě porážky na turnaji stále ještě může usilovat o postup do semifinále. Potřebuje k tomu porazit Ashleigh Bartyovou a doufat ve vítězství Bencicové nad Kiki Bertensovou. K této šanci ji dostala porážka Bartyové právě s Bertensovou v prvním utkání úterního programu."

Kvitová prohrála i s Bencicovou. Šance na semifinále stále žije | Tenisový svět
    https://www.tenisovysvet.cz/...10583--kvitova-prohrala-i-s-bencicovou-sance-na-semifinale-stale-zije
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam