• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    NEVADA_: Naprostej souhlas.

    Když jsem o tom jenom četl, říkal jsem si, že to určitě zas přehánějí, citlivky tenisový. Pak jsem se ale kouknul na video a musel jim dát stoprocentně za pravdu. Prostě nemůžu jako profi tenista takhle jen tak prdnout míček někam, kam nevidím. Když navíc vím, že jde o prostor, kde se pohybuje několik lidí, jsem neohleduplný riskující pitomec a je naprosto dobře, že si to vyžeru.
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    Tak se na to video podívejte znovu. Trefil ji do krku. Neudělal to schválně, ale udělal to lehkomyslně, nezodpovědně. Nemířil zrovna na ni, ale rána to nebyla malá, míček letěl dost prudce. Je to trénovaný sportovec. Musí se umět ovládat. Nemůže jako vzteklé dítě máchat raketou kolem sebe.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    JOPS: stále musím nesouhlasit, tý ženský klidně může být hezkejch šedesát. Vidim tam svýho tátu. Když to nečekáš a jseš vyplej, tak tě to může fakt sejmout a do toho všeho se ještě může leknout/vyšokovat.
    ROMI
    ROMI --- ---
    to pravidlo bych pozmenil, neni to proste na vylouceni a stvalo by me to u kazdyho hrace, stvou me i s Mladenovic, ze ji nepustili do ctyrhry najednou
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIOBOID: mne Novak nevadi, naopak mu taky fandim a tahle komedie s vyloucenim je takova usmevna. Kdyz dostanes tenisakem, neni to nic moc prijemneho, ale mne to prislo jako saskarna od pani rozhodci. Ale na druhou stranu by se asi mel vic kontrolovat a bylo videt, ze to bylo nechtene.

    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    BIOBOID: Pravidla platí pro všechny. Udělal chybu a za chyby se platí... Jak už tu zaznělo, nedá se poměřovat síla úderu ani místo zásahu.
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    Takže jiného vyhodit, ale Djokoviče ne? Protože pán je hvězda a o něco mu jde? Zatímco ti ostatní to dělají jen tak pro legraci...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Djokera mám rád jako jedinej tady asi.
    Hraje o historické tabulky, aby byl nesmrtelný, dva turnaje kvůli covidu zrušený a teď tohle.
    Jako sorry, nemusíte ho mít rádi, ale tohle je ujetý a ta komedie tý sudí k tomu... intenzita malá, ten míček ani nedržel trajektorii, naprosto nevinná nechtěná situace a takhle se zachovaj k World 1, která hraje o historii tenisu?
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    NIMBUS: novinkový diskuze jsou plný magorů co mají jasno že se jedná o spiknutí západu proti Slovanům...... nebo černochů proti bělochům(ano fakt je v každém druhém prispevku Serena nebo blm).....to nejde brát vážně
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    a propos - k novinkovejm diskuzím typu - rozhodčí měla dávat bacha -
    hele ty lidi tam stojí a čumí na lajnu x hodin, ta koncentrace je určitě kuwa náročná, prostor pro chybu skoro nula. Jak je po balónu, tak určo vypnou a nebudou zrovna koukat, jestli se nějakej tenista blbě neožene. Jsou dost často starší lidi a ten výkon je určitě vyčerpávající jak hovado, nedej bože v kombinací s počasím.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    NIMBUS: přesně tak, prostě v pravidlech je že to dělat nemáš a není tam nic o síle úderu a přesnosti zásahu. Fakt nechápu tu aféru kolem toho.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    KERB: Rozumím rozdílu.. Ale věřím tomu, že tohle je prostě paušálně správně. Jinak by ses taky mohl dostat k tomu, že budeš mit siluetu rozhodčího a posuzovat kam a jakou silou se smí trefit ;)
    KERB
    KERB --- ---
    NIMBUS: tohle byla tenkrat rana primo do oka a fakt jako rana, on s tim pak mel i operace a docela hoňku než se vrátil. Djoker ji sice vyrazil dech, ale za chvili odešla po svejch a dneska nic neví si myslim.
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: přesně tak, 4 match pointy a opět nic.. proc sakra

    djoker: no videl jsem to v primym prenosu, nejdriv jsem myslel, ze jako se ji udelalo normalne spatne a pak az coze von ji trefil? to bylo tak nevinny, podle me prisna diskvalifikace, to krasne ilustruje rok 2020, svet se zblaznil, drzet se zuby nehty nejakyho protokolu, jsme lidi ne? a ne stroje... bylo to omylem ani to nepinknul nijak nasrane... to ze mu pak vytekly nervy a nesel na tiskovku, neunes to no, body, prize money, vse v prdeli,.. nic jinyho ho asi letos zastavit nemohlo.

    ROMI: :))
    ROMI
    ROMI --- ---
    SPLIFFBOY: jo to jo vcelku, ale o neco lepsi bych rekl :) ale tam jsem se casto nedostal :D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ROMI: ja si zas furt rikal, jak.je ta rogers chudak voskliva... hrozne mi pripominala.lucku hradeckou v obliceji
    ROMI
    ROMI --- ---
    SPLIFFBOY: jj porad jsem si rikal, ze uz musi povolit, ale povolila Kvitko :)
    btw. premyslel jsem, kdo z nich ma vetsi prsa :D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ROMI: jako klobouk dolu pred rogers, furt jsem cekal, ze na ni v koncovce ten tlak dolehne, ale ustala to q hrala skvele
    ROMI
    ROMI --- ---
    asi 60 winneru nestacilo
    ROMI
    ROMI --- ---
    SPLIFFBOY: jeji klasika no bohuzel, byla lepsi, tlacila, ale az moc zase, Rogers pevny nervy a hrala dobre, kdyz ji Petra pustila zrovna.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam