• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    NIMBUS: fuu tak Roger jako vitez FO bylo dost scifi :) ja tam teda vcera z dlouhy chvile hodil mix tutovek a zboznejch prani :D

    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    SPLIFFBOY: a pak dneska něco sázej ;-)

    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    PAN_SPRCHA: myslíš jako jsem přál Markétě, nebo jako jsem přál Badose?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak Roger out
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jako ten nocni zapas se rogerem jsem taky uplne od poradatelu nepochopil, roger je na sklonku kariery, divaci maj bohuzel asi jednu z poslednich prilezitosti ho videt na vlastni oci a organizatori to hodej na noc, kdyz vedej, ze po 21 tam divaci uz bejt nesmej.

    a bylo to utrpeni ten match. skrec bych asi chapal, tahnout to trikrat pres tiebreak muselo stat rogera strasne sil. a nemec byl koncem fakt uz na ranu, od odplivnuti na misto dopadu v outu jsem nepochopil :D
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    NIMBUS: zkus přát Stephens zítra
    TELVIS
    TELVIS --- ---
    NIMBUS: Ty nocni zapasy nejsou nic jinyho nez zaplata za penize ze vstupenek. Musi to bejt ultra opruz hrat o pulnoci na prazdnym stadaku. Ale furt lepsi tohle nez kdyby se nehralo vubec.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Hodně těžce jsem kousal noční zápas Rogera. Bez těch diváků je to fakt pocuc a jsem rád, že se otevřela otázka, zdali to má smysl hrát takto pozdě. Btw to Roger dost možná skrečuje, což si nejsem jist, jestli se někdy stalo, že někdo odpíská osmifinále GS, aby se mohl soustředit na jiný turnaj. :-) rád bych ho teda viděl hrát s Berrettinim i případně dál.. Ale včera to asi byla hrana, byť před koncem vypadal lépe jak ten Koepfer - tak těžko říct, jak se cítil uvnitř.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ROMI: naah, tahle holka si to uhraje sama, jedno, co my si tu nakecame :D kazdopadne k tomu tahne i ctyrhru a mix, snad se neutaha
    ROMI
    ROMI --- ---
    SPLIFFBOY: ted si ji dal polibek smrti :D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Tak Barbora skvele, aspon ze to ct4 davala na hbbtv. Svetovou sestku celkem jednoznacne prehrala, chytrou hrou, zmenama rychlosti a delky uderu. Verim, ze ma presne to, co Karoline dnes hrozne chybelo, aby Sloanne v pondeli porazila. A tim furt nemusi koncit, v jeji ctvrtce pavouka muze s touhle hrou porazit kohokoliv.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    A taky nerozumim, ze Muchova nehrala vic kratasy, vzdy se mi libilo, jak umi hru variovat. Stephens stoji celou dobu 3 metry za zakladni carou a Muchova s ni jde do dlouhejch prestrelek, ve kterych ji v tech lepsich momentech rozbeha ze strany na stranu a skoruje, ale casteji prejde do obrany a pak udela nejakou nevynucenou chybu. Skoda.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    A sere me ze eurosport u ct4 vysilaj tohle a evidentnr skvelej zapas krejcikove se svitolinou nikde
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Je to plný chyb no, ten druhej set uz me nici, vzkrisi nadeji na obrat, pak to zas posere...
    ROMI
    ROMI --- ---
    Muska zbytecne kazi, mohla by ji dat jeste si myslim.
    ROMI
    ROMI --- ---
    Ty Stephensovy ted padaj samy lajny, hruza, i s Pliskovou hrala paradne
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    PAN_SPRCHA: tak samo to budu přát Markétě
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    NIMBUS: no jak nám tady jsou ty předpovědi tak příští kolo končí
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Já před chvílí dokoukal Badosu a hodně mi připomíná Šarapku a ještě o toho neřve. Asi jí budu fandit. A ještě tzn si projel její letošní zápasy a má docela formu, holka.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    PAN_SPRCHA: ha! a s kanarem ve tretim jo? to koukam :) ja ted fandim Collins, jak ji jinak nemam rad, tak ted chci, aby vyradila Serenu :D jinak je to otevreny no, furt mi jako nejpravdepodobnejsi vychazi ta Iga... ale dalsi favoritky uz z klobouku tahat nebudu, je to zas WTA ve sve nejlepsi forme :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam