• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    FRIX211
    FRIX211 --- ---
    Muguruza se svým naprosto zjevným sideline coachingem by měla bejt ticho.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SPLIFFBOY: tak po tý šaškárně tsisipase jsou teď všichni na ty medicaly hákliví
    ROMI
    ROMI --- ---
    SPLIFFBOY: kdyby to byla Gauff, tak ji oslavujou :)
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Hm, Krejčíková vs. Sabalenka, to vypadá jako the end (pro CZ).
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Fuu, tak na zapas Barbory jsem nekoukal, ale facebook.US Open je plnej nenavisti vuci ni za pretazenej medical time v koncovce druhyho setu... a vztekly "so unprofessional" od Mugu pri podani ruky u site je taky celkem vymluvny.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    PAN_SPRCHA: další kolo má s Pavluchenkovou, a ta Plíškovou letos v Madridu a loni na Australian Open dvakrát porazila. Předtím ji ale šestkrát zase porazila Plíšková.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    PAN_SPRCHA: nebyla to uplne predpoved :D ale mas pravdu, mel bych si vic davat pozor na pusu, s takovou kvuli nam ta holka nikdy grandslam nevyhraje...
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    SPLIFFBOY: tahle aktualizovaná a jinak nějaký ten měsíc stará předpověď predikuje jako vítěze Sabalenku. Ale tu třeba v Montrealu sejmula 6-3 6-4 právě Plíšková, takže kdo ví ;)
    US Open 2021 women's draw analysis, preview & prediction ft. Ashleigh Barty, Naomi Osaka, Iga Swiatek
    https://www.sportskeeda.com/tennis/us-open-2021-women-s-draw-analysis-preview-prediction-ft-ashleigh-barty-naomi-osaka-iga-swiatek
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SPLIFFBOY: no tak teď vypadne Karolína v dalším kole....víme jak to tady vypadá s těma našima předpověďma
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    YBUKO: no tak Osaka furt vyhrala Australian Open a Barty Wimbledon, takze mit obe venku je urcite prilezitost, jen mam teda taky obavu, ze z ni bude nakonec profitovat nekdo jinej :) popravde vyjimecne vic verim Karoline, jeji cast pavouka prosla vetsi cistkou, ale jak jsem psal, top souperku nemela zatim (i kdyz na jeji match s Anisimovou se pejou ody). U Bary mam strach, ze ji fakt cekaj nejsilnejsi protihracky z tech, co zatim zustaly... ale treba to da.

    Za me je hlavni, ze jdou obe do druheho tydne. Pliskovy sezona pred Wimbledonem vypadala dost neslavne, pritom ted to nakopla paradne a po US open bude asi nejhur svetova ctyrka. A Bara ted vubec neobhajuje zadny body, takze jak se ted konecne normalizuje zebricek odecitanim 2 roky starejch vysledku, ona na konci sezony miri asi taky snad az nekam do top5... kdo by se toho pred rokem nadal? :)
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    SPLIFFBOY: omylem jsem se smázl, ale zrovna jsem sem psal, že to je jak přes kopírák z jiných letošních turnajů: favority Barty a Osaka vypadávají brzo, Plíšková jde až někam k finále, kde ji pak vyřadí někdo, s kým se vůbec do finále nepočítalo.
    KERB
    KERB --- ---
    FRIX211: okej mrknu na highlights…
    vcera djoker x nešikori, videl jsem prvni set, bylo mi celkem jasny, ze djoker zaradi dvojku a zbytek zapasu je jeho, nemylil jsem se, tohle umi fakt skvele, hrat jen tak jak je to zapotrebi
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Jo a teda super vykony predvadi ta britska nactileta hvezdicka Raducanu, 6:0, 6:1 se Sorribes Tormo je nemilosrdny. Vubec se nam nejak dere nejaka nova next gen nahoru :))) Raducanu, Fernandez, mezi chlapama Alcazar...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Zenskej pavouk se vypadnutim Barty taky zas zajimave otevrel, dve velky favoritky out (Barty, Osaka), Bara a Karolina maji hned zajimavejsi sance.

    Baru teda ceka velka bitva uz ted s Gabrine, ktera je v super forme, i kdyz ji Bara pred trema tydnama prehrala. A pak hrozi Sabalenka, ktera je nyni asi nejvetsi favoritka ze zbytku, na druhou stranu i ta je hratelna, kdyz se to sejde a nema uplne den.

    A Karolina se zda byt celkem na vlne, sice tam uplne top souperku zatim nemela, ale ve svy pulce pavouka zbyla nejvys nasazena, tak uvidime. Treba se fakt uroci ta spoluprace s Bajinem. Dalsi finale grandslamu by bylo hezky.

    Ale furt je to wta, pozitri muze byt po Ceskach :D
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Čtyři hráči z druhé stovky v osmifinále......to už jsem dlouho nebo asi nikdy na GS neviděl
    FRIX211
    FRIX211 --- ---
    KERB: on měl mladej něco s nohou a vzal si prášek na bolest, v tom čtvrtým byl zjevně limitovanej a už se nechyt. Upřímně jsem v pátým čekal debakl, ale když to udržel na 2:2, tak jsem si začal myslet, že to snad fakt zvládne. No a zvládl :D Dej aspoň extended highlights, hlavně oba TB byly něco neskutečnýho. Fakt koncert.
    KERB
    KERB --- ---
    FRIX211: bohuzel to cely nedam, ale rekni… co to tam bylo s tim kanarem?
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    FRIX211: jojo, sleduju ho celý letošek, bookmakeři ho neskutečně podceňují ;)
    FRIX211
    FRIX211 --- ---
    No... Tak kdo jste neviděl zápas Tsisi - Alcaraz, tak to napravte. Neskutečnej match, ten mladej hraje fakt parádně, různorodě, a má dobrou hlavu. Zápas roku zatím.
    KERB
    KERB --- ---
    ROMI: ted to resi dost i Murray po tom prvnim kole us open. Nevim no jestli si vola s tatou, .. .))

    Ztratil můj respekt, zuří Murray. Čím jej Tsitsipas rozzlobil? | Tenisový svět
    https://www.tenisovysvet.cz/article/detail/14481--ztratil-muj-respekt-zuri-murray-cim-jej-tsitsipas-rozzlobil
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam