co dodat k letosnimu RG
Moucha neskutečně, měla na tu Igu, ale těch chyb, ... ale klobouk dolu.
Chapu, ze Rafa a Roger jsou milacci proste, ale milujte ho nebo nenavidte, ale Djokovic je opravdu nejlepsi, ma vsechno, je konzistentni, cim dyl hraje, tim je lepsi, jak v kazdym zapase, tak celkove. Fyzicka neskutecna v 36ti. To mu nemuze nikdo odeprit. Pripada mi, ze vzdy hraje v prvnim setu tak, aby si osahal nakolik bude muset hrat a pak pripadne zaradi dvojku v dalsim setu a jede. Urcite v tom je i nacteni soupere, ktery ma podle me neskutecny - vi presne co na koho hrat a je toho schopen.
23 to dlouho asi nikdo neprekona, skoda Rafy, nejvetsi sanci ma RG, ale buh vi jak na tom bude za rok. Alcaraz hraje bomby - ten urcite ziska o dost vic nez jeden GS - ostatni mladici nevim.. Zverev vypadal driv, ze by mohl, ale neni to tam. Rune az vyzraje? Tiafoe? Nevim... Skoda Nicka, ten je skvelej - ten me bavi, ale uz mu je taky 28, tam to na hromadu GS nevidim. Kdo tam je dal z mladejch... Shapo e e, Sinner,.. nevim, u nikoho nevidim to co u Alcaraze, ten ma potencial urcite.
Ty první dva sety Alkac x Joker byly nehorazny, ale koukneme se na to, Djokovic nemel moc odehrano do RG, finalni faze GS a beha tam s o 16 let mladsim souperem, kterej nakonec odejde fyzicky kvuli krecim. Je navrcholu a podle me jeste minimalne 3 roky se tam udrzi pokud bude mit motivaci.