• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    DANCHEZ: to mi zrovna přišlo trošku z nouze, pod tíhou okamžiku, než si to házet rozklepanou rukou nad hlavu a i tak se sotva trefila přes síť :-D ok.

Btw Carlos vypadal, jak když se v semifinále hrozně nudil. To jsem viděl snad naposledy u Fedexe.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    NIMBUS: eeh.. me nasralo to podani spodem na matchball .. trosku overreact z my strany :) prislo mi to dost nezdvorily.. na druhou stranu kyrgiosovi proti Nolemu bych za to tleskal :D
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    DANCHEZ: zapnul jsem to chvíli před koncem. Která z nich?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    jinak teda holky hraly docela tuzku
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    hrozna pica ta italka.. pardon my french
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    mam z nich radost. Skoda, ze jim kvuli zebricku nevysel mix uz v Tokiu, kdyz tehdy taky tolik chteli hrat.e
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    dobre mix!
    ROMI
    ROMI --- ---
    A Svatkova ma svatek, skoda, ze to Bara nevydrzela
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    hrozny nervy.. te Muchove se fakt nedarilo dneska
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    DANCHEZ: to by měli naším holkám na oplatku v cizině říkat Mucha a Noska :))
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    YBUKO: nejhorsi je to u ruskych a podobnych jmen ktere uz maji ova.. tak tam prijebnem ovová..

btw Siniakova tedka dohrala a rovnou nastupuje na kurt na dalsi zapas? Bara to teda mela dneska taky nabity, ale nemela ty zapasy hned za sebou aspon.. na druhou stranu hrala v ty nejvyssi vyhni.. a to ji fakt nesedlo
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    (Není to špatně.)
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Takové to když se jednou kouknete na ta jména v češtině. Pegulaová!

PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SPLIFFBOY: Schmiedlová hrála hodně chytře. Snažila se udržet každý míč co nejdýl ve hře, ze strany na stranu ale ne úplně k lajnám. Krejčíkový za chvíli došlo že takhle hrát v tom vedru s momentální fyzičkou a včerejškem v nohách nemůže, tak se snažila hrát úplně vabank a holt jí to tam tak moc nepadalo. 31 nevynucených chyb a konec
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ja na to nemohl koukat. hrala blbe? nebo ma Schmiedlova nejakej all career peak formy ted?
    ROMI
    ROMI --- ---
    PAN_SPRCHA: ja to vedel :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    PAN_SPRCHA: ...no přesně jak jsem psal
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    NIMBUS: A ta dětinská scéna je absurdní
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    PTT: Napadá mě tam jedině, že by na kurtu ten rozhodčí mohl být slyšet dřív, než na videu... a to jsme spoustakrát viděli, že tenistům stačí doopravdy křiknout do úderu (podání atp.) a letí to úplně do čauše. Ale věřím spíš rozhodčímu.
    PTT
    PTT --- ---
    YBUKO: hrala micek a pak se tesne ozve rozhodci. Dobre divalo predvadela
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Le kauza.

Podvedená Coco? Totéž se prý stávalo Sereně. Američané těžce koušou konec - Aktuálně.cz
    https://sport.aktualne.cz/podvedena-coco-totez-se-pry-stavalo-serene-americane-tezce-k/r~2da1064a4e9211efb589ac1f6b220ee8/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam