• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    OAZKA: uáá, fakt? to si měla nějakýho hodně špatný? Nebo se to porstě pomalu hejbalo? Nedá se o urychlit častějším chozením k zubaři.. jakože rychlejsi posouvani? to by asi dost bolelo co..
    TARIS
    TARIS --- ---
    CELULITIDA:

Závislost doby trvání fixního aparátu je určena několika faktory.

Stupeň deformace chrupu a věk pacienta,co je známo tak čím starší ,tím delší je doba trvání,protože je logické že v maldším věku probíhají všechny procesy mnohem rychleji než v již usedlém chrupu dospělého člověka. ;)
    OAZKA
    OAZKA --- ---
    CELULITIDA: já je mám už šestý rok, za pár měsíců už mi je doufám sundají :))
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    HARIBOKACHNA: tak uvidíme, mně je to celkem fuk..

.. proč jsem někde četla, že někdo může nosit rovnátka i pět let?!
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    no ja k mudr. petrovi chodila jeste driv a to jsem ho videla pri kazdy prohlidce a pri kazdy mi koukal na rovnatka teda:) ale ja tam chodila tak pred 5 -6 lety:)
    TARIS
    TARIS --- ---
    CELULITIDA: Na stránky dávaj většinou ty nejhorší případy,takže jestli ty klofáky máš v rámci možností tak tam nezkončíš :P
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    TARIS: mně nevadí se fotit nějak zvlášt. ale na stránky mě dávat nebudou :o)
    TARIS
    TARIS --- ---
    CELULITIDA: Ve skutečnosti jsem Mudr. Petra potkal tak 3x , 4x za tu dobu co tam zatím chodím (2 roky )
    Je to pouze jeho klinika a většinou ti běžný kontroly vykonávaj jiní doktoři,kterých je tam taky požehnaně ....:)
    nene,fotku před nemám,ale na klinice si tě nafotí a jestli se nerada fotíš jako já tak to bude fakt utrpení .... prej : Tak smějte se ,ať sou vám vidět zuby,né to je moc křečovitej úsměv,normálně se usmějte.....ale jak se mám smát když tady není nic vtipnýho?? :( chudáci semnou měli kříž...
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    TARIS: máš fotku před? vypadá to suprově. to je taky mudr pudr Petr?
    TARIS
    TARIS --- ---
    CELULITIDA: Jop,už je mají sundávat,jenže jsem si pár dnů před předposlední prohlídkou způsobil otevřenou zlomeninu na noze,takže se mi to o nějakej čas posune !! :D
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    TARIS: máš stejný tričko jak ten kávovar.
    Jop, pěkný to máš ale.. I rovný už ne? nebo ti chtěj ještě zatáhnout ten lehoučkej předkus horní??
    TARIS
    TARIS --- ---

a jedna panoptikální :P

CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    TARIS: doufám, že máš ty berle kovový, abych se ti mohla vysmívat :o)
    TARIS
    TARIS --- ---
    CELULITIDA: :P ... já se stou fotkou fakt snažím ,ale jde to těžko nastavit makro abych to udělal...měl bych si k tomu vzít zdrcadlo,ale to bych musel až do koupelny,což se mi nechce když musím o berlích....:)...soon
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    TARIS: už doost, to už sme řešili :)
    NECH TOHO, jsi jen jiný, s tím se dá žít :))) (nesmíš mě brát vážně)

za fotku už do tebe nebudu rejt :)
    TARIS
    TARIS --- ---
    CELULITIDA: Hele nemáš ráda demenci , tím naznačuješ že jsem dementní , to chápu .. to nemusíš opakovat ! :)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    radši pošli tu fotku, to mě zajímá
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    TARIS: já ne, ale nemám ráda demenci
    TARIS
    TARIS --- ---
    CELULITIDA: V pohodě,miluju cenzuru... :)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    sorka Tarisi, ale musela jsem tu nekončící demenci a opakování smáznout. To už nebylo normální. Díky za pochopení.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam