• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    TARIS: -II-
    CYBERBUBLE
    CYBERBUBLE --- ---
    TARIS: díky za info
    CYBERBUBLE
    CYBERBUBLE --- ---
    CELULITIDA: ja byla u zubarky,ale nebyla jsem primo u ortodontistky tim padem tyto veci nevim a chci byt pripravena a moje zubarka tyto veci nevedela.
    TARIS
    TARIS --- ---
    CYBERBUBLE: Jestli půjdeš na soukromou ortodoncii,tak je dost nepravděpodobný že bys uspěla stím napadem o vyndavacích rovnátkách.Je to o tom že ty fixní rovnátka bys tam neměla tak dlouho,pokud říkáš že je to jen nějakej menší problém na dolním patře.Navíc na spodním patře nejsou vůbec vidět...
    A co se týká vyndavacích rovnátek,ty bys musela nosit třeba 4 roky a nikdy bys ty zuby stejně neměla absolutně rovný.Když se tam dají fixní rovnátka máš to za rok hotový a do budoucna nic neřešíš.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    CYBERBUBLE: tys tam u tý zubařky asi ještě nebyla co?! to jsou přece věcy, ktvůli kterým si tam šla ne? :)
    CYBERBUBLE
    CYBERBUBLE --- ---
    CELULITIDA: a dá mi to jen na spodní zub?ja to osobně ještě nikdy takhle neviděla samotně víš.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    CYBERBUBLE: pokud nemáš hodně křivé zuby, tak ti sama zubařka doporučí, že stačí vyndavací, který budeš nosit jen doma třeba. Já osobně bych se ale rovnátek zrovna na dolní zuby nebála. NA dolních zubech nejsou moc vidět!
    CYBERBUBLE
    CYBERBUBLE --- ---
    Zdravím všechny :-), dneska jsem byla u zubaře se informovat na rovnátka a chtěla bych se zeptat nemám totiž moc křivé zuby jen dole trochu a proto jsem přemýšlela pouze o takových těch vyndavacích rovnátkách protože fixní na rok mi připadají strašně na dlouho :-(.Ale zase nevím zda by se mi to v mých 25ti letech ještě bez fixních zpravilo.Jsem se zapomněla jaksi té doktorky dneska zeptat upps chybička se vloudila :-)Díky za odpověď
    KALLA
    KALLA --- ---
    Tak jsem si prave objednala Denta Works po netu, cetla jsem docela pozitivni recenze tak uvidime, vyslo me to na 414 SEK i s postovnym takze 1024 CZK, tak jsem zvedava:)
    KALLA
    KALLA --- ---
    KETHAMINA: no ja to mam i z cigaret a ted jsem prestala kourit tak chci bily zuby proste no:))
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    KALLA: přesně :)

mě hodně ztmavly po braní atb a ač čistím, jak divá - žádná změna.
    KALLA
    KALLA --- ---
    no tak ja si taky cistim zuby pravidelne dvakrat denne a nic:((ja si myslim, ze pokud mas geneticky tmavsi sklovinu tak proste jenom cisteni nepomuze, ted mam i belici pastu a taky nic takze zvazuju vybeleni gelem, samozrejme nechci mit zuby bily jako snih ale taky je nechci mit zluty
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    mne se zuby vybělujou pravidelnym cistenim to je fatk, ale ne kazde den mam cas na cisteni trikrat denně...
    TARIS
    TARIS --- ---
    KETHAMINA: Hele a nač vlastně bělit zuby,vždyť s normální pastou a ustní vodou toho docílíš taky ( pokud teda nechceš ty na několik metrů nepřirozeně zařící,asi jako v reklamě na billu )....já mám bílý zuby a to si zuby čistím dvakrát denně jen pastou ... :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    TARIS: neznám to, jen jsem to potkala v aukci. V čr jsem to jinde než na aukci nenašla, nemá to kamenej prodej - imho nějaký další letadlo :)
    TARIS
    TARIS --- ---
    KETHAMINA: Lol prej ten Dc. Hajer doporučuje ... tyhle postavičky jsou vždycky upřímný , tomu bych věřil...něco jako Naďa Urbánková s kosmodiskem...
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    KETHAMINA: tyjo.. no já myslim proč ne. Pokud si to vydražíš a nebudeš za to dávat někde pálku... Kolik to stojí normálně?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    natrefila jsem na tohle - co si o tom myslíte?
    http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?id=3415483
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    KALLA: crest nebo rembrant
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam