• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    KALLA
    KALLA --- ---
    TARIS: no ja doufam ze bude ale myslim si ze budu spokojena
    TARIS
    TARIS --- ---
    Když to tak čtu tak vám fakt přeju aby se dostavil pozitivní výsledek ...Takoví práce stím .. :)
    KALLA
    KALLA --- ---
    KETHAMINA: no ty "nahubky" jsem tvarovala docela dlouho a slo to pekne blbe ale nakonec jsem to nejak zvladla, ony tam ty zuby nemusi byt uplne obtiskly jen aby v tom byl nejakej vzorek aby se ten gel dostal tam kam ma

ty moje nahubky jsem pak i nuzkama sestrihla jelikoz maj dosahovat po hranici zub/dasen a da se do nich ten gel, pak se nasadi primacknou na zuby a prebytecnej gel se odstrani prstem nebo vatovym tamponem, poprvy to bylo trosku neprijemny, citila jsem tu chud v krku ale psali ze se ma hodne pit a to pomohlo, vcera uz v pohode...na noc je nemam to mam rovnatka...psali poprvy ze ma byt 30-60 minut, mela jsem 45 a pomalu zvysuju po patnacti minutach (takze vcera 60 minut) na max 120 minut, nejhorsi je ze se ma delat kazdy patro zvlast ale asi na to budu prdet jelikoz bych tim zabila vecer 4 hodiny v posledni fazi....dasne nemam vubec podrazdeny jen poprvy jsem mela trosicku citlivy zuby ale hned to preslo
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    KALLA: a jak jsi tvarovala ten gel - jde to snadno - to zavrdlo?

a dásně? jak tu někdo psal, jsou podrážděné? necháváš přes celou noc?

povídej, přeháněj.
    KALLA
    KALLA --- ---
    no vzdyt jo mam fotku i pred, je to trosku videt hlavne na prednich (hornich dvou a spodnich ctyrech) zubech ktery jsem mela uz predtim belejsi, ale nevim proc, dam to sem v tydnu to uz rozdil bude videt urcite
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    KALLA: musis se ale vyfotit pred a po! :)
    já jsem udělala jediné koupila nový kartáček a pastu s bělícím učinkem klasiku.. jsem asi moc líná..
    KALLA
    KALLA --- ---
    tak si prave belim zuby, reknu vam teda je to nadlouho a slintam u toho a nechci moc polikat jelikoz tu chut toho gelu citim a je to nic moc, ale pisou v navodu ze se ma hodne pit, jinak sem pat dam nejaky fotky po par dnech abyste videli, ale zatim zkusenost - nejvetsi piplacka byla vytvarovat ty dlahy na zuby:(
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    TARIS: -II-
    CYBERBUBLE
    CYBERBUBLE --- ---
    TARIS: díky za info
    CYBERBUBLE
    CYBERBUBLE --- ---
    CELULITIDA: ja byla u zubarky,ale nebyla jsem primo u ortodontistky tim padem tyto veci nevim a chci byt pripravena a moje zubarka tyto veci nevedela.
    TARIS
    TARIS --- ---
    CYBERBUBLE: Jestli půjdeš na soukromou ortodoncii,tak je dost nepravděpodobný že bys uspěla stím napadem o vyndavacích rovnátkách.Je to o tom že ty fixní rovnátka bys tam neměla tak dlouho,pokud říkáš že je to jen nějakej menší problém na dolním patře.Navíc na spodním patře nejsou vůbec vidět...
    A co se týká vyndavacích rovnátek,ty bys musela nosit třeba 4 roky a nikdy bys ty zuby stejně neměla absolutně rovný.Když se tam dají fixní rovnátka máš to za rok hotový a do budoucna nic neřešíš.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    CYBERBUBLE: tys tam u tý zubařky asi ještě nebyla co?! to jsou přece věcy, ktvůli kterým si tam šla ne? :)
    CYBERBUBLE
    CYBERBUBLE --- ---
    CELULITIDA: a dá mi to jen na spodní zub?ja to osobně ještě nikdy takhle neviděla samotně víš.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    CYBERBUBLE: pokud nemáš hodně křivé zuby, tak ti sama zubařka doporučí, že stačí vyndavací, který budeš nosit jen doma třeba. Já osobně bych se ale rovnátek zrovna na dolní zuby nebála. NA dolních zubech nejsou moc vidět!
    CYBERBUBLE
    CYBERBUBLE --- ---
    Zdravím všechny :-), dneska jsem byla u zubaře se informovat na rovnátka a chtěla bych se zeptat nemám totiž moc křivé zuby jen dole trochu a proto jsem přemýšlela pouze o takových těch vyndavacích rovnátkách protože fixní na rok mi připadají strašně na dlouho :-(.Ale zase nevím zda by se mi to v mých 25ti letech ještě bez fixních zpravilo.Jsem se zapomněla jaksi té doktorky dneska zeptat upps chybička se vloudila :-)Díky za odpověď
    KALLA
    KALLA --- ---
    Tak jsem si prave objednala Denta Works po netu, cetla jsem docela pozitivni recenze tak uvidime, vyslo me to na 414 SEK i s postovnym takze 1024 CZK, tak jsem zvedava:)
    KALLA
    KALLA --- ---
    KETHAMINA: no ja to mam i z cigaret a ted jsem prestala kourit tak chci bily zuby proste no:))
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    KALLA: přesně :)

mě hodně ztmavly po braní atb a ač čistím, jak divá - žádná změna.
    KALLA
    KALLA --- ---
    no tak ja si taky cistim zuby pravidelne dvakrat denne a nic:((ja si myslim, ze pokud mas geneticky tmavsi sklovinu tak proste jenom cisteni nepomuze, ted mam i belici pastu a taky nic takze zvazuju vybeleni gelem, samozrejme nechci mit zuby bily jako snih ale taky je nechci mit zluty
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    mne se zuby vybělujou pravidelnym cistenim to je fatk, ale ne kazde den mam cas na cisteni trikrat denně...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam