• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    CELULITIDA: tyjo 15 000,- ...tak to se s autem asi muzu rozloucit...ale tak snad je tam nebudou muset davat, to se jeste uvidi, zitra mi muj zubar rekne vic

no, rikal jsem si jak to tam paradne klouze, ze to je jak na lede..tak jsem se klouzal, az se mi to vymstilo...a asi jsem spadnul primo zubama na ty dlazdicky, ruce jsem pred sebe asi nedal a pusu jsem musel mit otevrenou, protoze ta to neodnesla...

ja si jen pamatuju jak vidim kamaradku, pak vidim zem a pak kamarada kterej me zveda...
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    AZURIT23: ty kráso... držim palce..
    implantáty si připrav prašulkyy.. to je za jeden zoubek co já vim tak 15.000 min... achjo... a jak si spadnul na těch dlaždičkách jako?
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    ALTHIA23: no, to se uvidi pry tenhle tyden jak se mi to bude hojit...

ta jednicka co vypada neposkozena, tak ta je narazena a musel mi ji umrtvit (zbavit nervu) - a ta se uvidi jak se bude hojit, kdyz blbe tak mi tam daj implantaty, kdyz ne tak je to ok

a ty dva ulomeny, ty mi bud dodelaj, nebo to samy - kdyz se budou blbe hojit tak implantaty no...

a stalo se to tak, ze jsem uklouzl po mokrejch dlazdickach...ale vlastni vinou, delal jsem blbosti a mel jsem v krvi alkohol..
    ALTHIA23
    ALTHIA23 --- ---
    AZURIT23: :-))) tak jestly ti tam daj implantáty tak počítej s cenou jak za starou ojetou dodávku.. to jsou desetitisíce..cos proboha dělal?? hodils masku???
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    zdravim...vcera se mi podarilo tohle:

fotka je uz po zakroku doktora z pohotovosti

nemate nekdo zkusenosti s takovym urazem? a jak to dopadlo? na kolik to vyslo? atd...

pri lepsim mi je budou jen dodelavat, pri horsim mi vsechny 3 vytrhnou a daj mi implantaty
    KALLA
    KALLA --- ---
    HYBNERKA: no ja jsem si zrovna pred tydnem lecila bolestivou stolicku, nakonec jsem zjistila, ze mi proste roste moudrak a uz to mam za sebou, u zubare jsem nebyla jelikoz tady to stoji strasny prachy a stejne by mi to "jenom" vydesinfikovali a to si muzu udelat doma, takze jsem s tebou soucitila a snazila se nejak pomoct:)
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    KALLA: ..tak uz to pak bylo dobre-zlaty peroxid vodiku..druhy den potvrdila i zubarka,ze se nic hrozneho nedeje a at si vyplachuju peroxidem..diky aspon tobe za snahu,.-)
    KALLA
    KALLA --- ---
    tak si na to zkus dat kousek buniciny poked mas nebo vatovej tampon namocenej tou ustni vodou nebo jinou nezinfekci, ja bych do toho radsi moc nerypala...
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    KALLA: ale kazdopadne,diky za radu,.-)
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    KALLA: mam pastu i ustni vodu..prijde mi,ze kdyz ten zub cistim,tak se ta dasen drazdi,ale odteka aspon ta krev..ustni voda po tom,to docela zatahla..ale citim,jak dasen kolem zubu znovu nateka-a bojim se,ze ji budu muset jit znova protahnout mezizubnim kartackem..,ale to mi to pak zas bude krvacet..,zase ustni voda..,a porad dokola,.-((
    KALLA
    KALLA --- ---
    zkus neco na stazeni dasni, ale nejsem odbornik, to me jen napadlo, nejakou ustni vodu nebo zubni pastu na paradentozu??
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    POMOOOC!! normalni mi to neprijde,.-(( jiz od rana mi docela hodne krvaci stolicka-pride mi,ze mam dost oteklou dasen-zatim to neboli,tvar nenatyka,cistim i mezizubnimi lehce a proplachuji vodou meridol a listerin...a furt nic..zacinam se bat,.-(( nemuzete mi nekdo neco poradit prosim?nebo treba nake poznatky,ze to treba za chvili zmizi..,.-)

k zubarce si urco zajdu,ale driv jak po vikendu nee a ja se bojim,aby se to nak nerozmohlo nebo ja nevim..diky moc za kazdou radu..
    KALLA
    KALLA --- ---
    hihi, je mi to jasny:)) jinak ja doporucuju se snazit moc nevynechavat, jelikoz se ty zuby zase barvi zpet, ne ze by jako byly tmavsi nez kdyz jsem zacala ale proste jsou zase trosku tmavsi (nebo si ten pokrok jen namlouvam:))
    CYBERBUBLE
    CYBERBUBLE --- ---
    CELULITIDA: no tak beru zpet :-),nejak zahalim a nemam ani belici pripravek ani bile zoubky;-).Dala jsem si limit do konce prazdnin;-)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    CYBERBUBLE: čekáme :)
    CYBERBUBLE
    CYBERBUBLE --- ---
    jak to tady tak vidim,tak si jdu koupit tento tyden belici pripravek a ty fotky tady hodim driv nez vy:-)))))))))))
    ALTHIA23
    ALTHIA23 --- ---
    Jinak během měsíce sem přihodím fotky před a po bělení mých zubů metodou ZOOM2. Už se těším na tu změnu :-)
    ALTHIA23
    ALTHIA23 --- ---
    KALLA: Určitě pokračuj v bělení až po zahojení.
    KALLA
    KALLA --- ---
    ALTHIA23: no ja vim, ale zase to mam jen na spodni celisti tak jsem asi neco jedla. co mi ty dasne odchliplo nebo poskrabalo a jak se do toho dostal ten belici gel tak z toho vznikly maly rudy ranky...
    ALTHIA23
    ALTHIA23 --- ---
    KALLA: to by nemělo, abys sis ještě nezničila dásně..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam