• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    Ortodoncie- implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby

Zkušenosti, rady, doporučení, ...

Na nástěnce bych ráda udělala něco ve smyslu reference na jednotlivá Stomatologická a ortodontická centra. Proto prosím, máte-li nějakou zkušenost napište: Název centra, město, zákrok který jste podstoupili, cena, klady, zápory, jiné..

rozbalit záhlaví
    KALLA
    KALLA --- ---
    ALTHIA23: no ja vim, ale zase to mam jen na spodni celisti tak jsem asi neco jedla. co mi ty dasne odchliplo nebo poskrabalo a jak se do toho dostal ten belici gel tak z toho vznikly maly rudy ranky...
    ALTHIA23
    ALTHIA23 --- ---
    KALLA: to by nemělo, abys sis ještě nezničila dásně..
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    KALLA: :( nepříjemné
    KALLA
    KALLA --- ---
    takze po vcerejsim dvouhodinovem beleni mam jakoby rozrezany dasne, trosku to poboliva, jinak v pohode, ale rozhodne ted nebudu belit, nejsem masochistka...napada me ze jsem mela treba odchlipnuty dasne a tim belenim se to zhorsilo az takhle:(
    KALLA
    KALLA --- ---
    KETHAMINA: nejak na to prdim ted nebo co...jsem lina:) ale nebojte dockate se:)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    týden fuč, tak se pochlub .)
    KALLA
    KALLA --- ---
    no ted jsem to trochu vynechaval nebyl na to cas ale neboj neboj, dam to sem:)
    CYBERBUBLE
    CYBERBUBLE --- ---
    a co ty fotky?jsem zvedava na vysledek:-)
    KALLA
    KALLA --- ---
    VIZITKA na moji ortodenticku:

Mudr Jarmila Sulova, Za Zelenou liskou 953/1a, Praha 4
    tel: 241 733 104

Jeji rozpocet byl na fixni rovnatka nahoru a dolu a rovnatka na noc: cca 15000 + ruzny poplatky
    Co jsem nasla uctenky tak mi to dela 11448 (asi jsem ztratila par uctenek ale to bylo urcite jen par stovek, jelikoz za rovnatka mam vsechny tri uctenky)

Musim ji strasne vychvalit, moc sikovna, mlada zubarka, ktera s vama pokeca a hlavne si vas pamatuje, super super super:) Byla jsem na vysost spokojena (lecba trvala od 28.11.2006 do 20.10.2008 ale mela bych to sundany driv kdybych nebyla posledni pul rok lecby v zahranici)
    KALLA
    KALLA --- ---
    CYBERBUBLE: presne jak pise TARIS, po dobu beleni (behem tech 14 dnu nebo kolika si budes belit) bys to mela omezit uplne na miminum a pote aby ti ty zuby zase nezezloutly zpatky proste omezit jidlo a piti co muzou tu sklovinu obarvit...pisou tam napr. korenene jidlo (asi curry atd.), cola, kava, vino...jinak jak jsem psala stalo me to 400 svedskejch korun coz je cca 1000, je to jeden z nejlevnejsich zpusobu domaciho beleni a koukala jsem na reference a zrovna tohle bylo docela vychvalovany (i kdyz pry ne pro kazdeho, ale vzdycky se najde nekdo komu to nesedne)...dneska mam zrovna jeden spodni zub citlivej tak jsem zvedava, kdy to prejde, ale psali, ze je to bezny a ze by to melo prejit do 3 dnu...zitra sem asi hodim uz fotky, jelikoz dneska je ten rozdil uz krasne videt:)))
    TARIS
    TARIS --- ---
    CYBERBUBLE: Ono vůbec nejvýhodnější by bylo omezit všechny tyhle věci na minimum ( pokud na tom bělení opravdu někomu záleží)....cigára,cola,kafe,červený víno....Já mám právě takovej zlej pocit že to stejně to bělení nemůže mít dokonalej efekt,protože těmto věcem se stejně člověk nevyhne.
    CYBERBUBLE
    CYBERBUBLE --- ---
    KALLA: mohla bych se zeptat kolik te to stalo?Jeste jsem chtela vedet jak je to s citlivosti,slysela jsem,ze pak nesmis pit nejakou dobu kafe a vino,aby to neziskalo spatny odstin nacervenaly ci do zluta z kafe,ale nevim li to nebylo mysleno ihned po sudnani tech "nahubku" nebo je na to nejaka doba nez se to usadi treba 14 dni.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    KALLA: jak se říká: "Věř a vírá tvá Tě uzdraví" .)

super, tak počkám na výsledky a taky bych do toho šla. v červenci mám narozky, tak snad rodinka kápne nějaký fufník :)
    KALLA
    KALLA --- ---
    TARIS: no ja doufam ze bude ale myslim si ze budu spokojena
    TARIS
    TARIS --- ---
    Když to tak čtu tak vám fakt přeju aby se dostavil pozitivní výsledek ...Takoví práce stím .. :)
    KALLA
    KALLA --- ---
    KETHAMINA: no ty "nahubky" jsem tvarovala docela dlouho a slo to pekne blbe ale nakonec jsem to nejak zvladla, ony tam ty zuby nemusi byt uplne obtiskly jen aby v tom byl nejakej vzorek aby se ten gel dostal tam kam ma

ty moje nahubky jsem pak i nuzkama sestrihla jelikoz maj dosahovat po hranici zub/dasen a da se do nich ten gel, pak se nasadi primacknou na zuby a prebytecnej gel se odstrani prstem nebo vatovym tamponem, poprvy to bylo trosku neprijemny, citila jsem tu chud v krku ale psali ze se ma hodne pit a to pomohlo, vcera uz v pohode...na noc je nemam to mam rovnatka...psali poprvy ze ma byt 30-60 minut, mela jsem 45 a pomalu zvysuju po patnacti minutach (takze vcera 60 minut) na max 120 minut, nejhorsi je ze se ma delat kazdy patro zvlast ale asi na to budu prdet jelikoz bych tim zabila vecer 4 hodiny v posledni fazi....dasne nemam vubec podrazdeny jen poprvy jsem mela trosicku citlivy zuby ale hned to preslo
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    KALLA: a jak jsi tvarovala ten gel - jde to snadno - to zavrdlo?

a dásně? jak tu někdo psal, jsou podrážděné? necháváš přes celou noc?

povídej, přeháněj.
    KALLA
    KALLA --- ---
    no vzdyt jo mam fotku i pred, je to trosku videt hlavne na prednich (hornich dvou a spodnich ctyrech) zubech ktery jsem mela uz predtim belejsi, ale nevim proc, dam to sem v tydnu to uz rozdil bude videt urcite
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    KALLA: musis se ale vyfotit pred a po! :)
    já jsem udělala jediné koupila nový kartáček a pastu s bělícím učinkem klasiku.. jsem asi moc líná..
    KALLA
    KALLA --- ---
    tak si prave belim zuby, reknu vam teda je to nadlouho a slintam u toho a nechci moc polikat jelikoz tu chut toho gelu citim a je to nic moc, ale pisou v navodu ze se ma hodne pit, jinak sem pat dam nejaky fotky po par dnech abyste videli, ale zatim zkusenost - nejvetsi piplacka byla vytvarovat ty dlahy na zuby:(
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    TARIS: -II-
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam