• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    DADULKA
    DADULKA --- ---
    sííím...má někdo zkušenost s bělením zubů?
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ALTHIA23: no ne, to je mi jasný že bych si to zaplatila.
    nojo, dostala jsem rozum.. :)
    ALTHIA23
    ALTHIA23 --- ---
    CELULITIDA: rozumné, protože se ti implantáty nemusí v dásni uchytit a nebudeš mít zuby žádné.. spoustu lidí si to představuje jak hurvínek válku. Vytahaj mu starý zuby, nasekají implantáty a za týden bude mít new zuby a ještě aby mu to zaplatila pojišťovna :-))) no jo ale implantát je cizí těleso a tělo ho může vyloučit...třeba i za pár let...
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    AZURIT23: to nechápu :)
    .. já jsem původně přemejšlela místo rovnátek, který budu mít tak na dva tři roky, o implantátech komplet horní přední zuby.. vsichni mi to rozmluvili, že když mám svoje zdravý, tak at si je nechám narovnat.. tak budu mít rovnátka.. ve svejch 22letech...
    KAMHA
    KAMHA --- ---
    snad nebudu moc OT...

jste tady nekdo v priprave nebo po ortognatni operaci?

diky.)
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    ale co me stve nejvic...ze je mi teprve 17
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    CELULITIDA: no ja potom asi taky pujdu na rovnatka, jelikoz jsem si je i zkrivil...

ja nevim, je mozny ze tim alkoholem jsem mel spomaleny reakce a nedal jsem tam ruce, ale spis to bylo tak rychly, ze jsem to nestihl, zase tak moc jsem podle me nebyl...

a dekuju, snad to dopadne dobre
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    AZURIT23: jo mě rovnátka teprv čekaj. takže potom si budu pamatovat, že se mám vyhejbat dlaždičkám... naštěstí už nepiju, takže to je ok :)

tak držim palce at se ti ten predni zub uchytí a ostatni pujdou jen doplnit..
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    CELULITIDA: ale tak ono to ani tak nebolelo..

novy zuby mi taky nevadi, kdyz budou vypadat dobre, ale spis me stvou ty penize, zrovna v ty nejhorsi dobe...a taky me stve to ze jako malej jsem chodil na rovnatka, k tomu nejdrazsimu ortodontovi v praze (jan horal) kde jsme vyplacli tak 50 000,- a ted to je uplne k nicemu...
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    AZURIT23: kurva.. no já mám fobie z pádů právě proto, že sse něco může stát.. bych se posrala s prominutim..
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    proste blbec, je videt ze jeste opravdu nejsem zletilej :))
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    CELULITIDA: tyjo 15 000,- ...tak to se s autem asi muzu rozloucit...ale tak snad je tam nebudou muset davat, to se jeste uvidi, zitra mi muj zubar rekne vic

no, rikal jsem si jak to tam paradne klouze, ze to je jak na lede..tak jsem se klouzal, az se mi to vymstilo...a asi jsem spadnul primo zubama na ty dlazdicky, ruce jsem pred sebe asi nedal a pusu jsem musel mit otevrenou, protoze ta to neodnesla...

ja si jen pamatuju jak vidim kamaradku, pak vidim zem a pak kamarada kterej me zveda...
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    AZURIT23: ty kráso... držim palce..
    implantáty si připrav prašulkyy.. to je za jeden zoubek co já vim tak 15.000 min... achjo... a jak si spadnul na těch dlaždičkách jako?
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    ALTHIA23: no, to se uvidi pry tenhle tyden jak se mi to bude hojit...

ta jednicka co vypada neposkozena, tak ta je narazena a musel mi ji umrtvit (zbavit nervu) - a ta se uvidi jak se bude hojit, kdyz blbe tak mi tam daj implantaty, kdyz ne tak je to ok

a ty dva ulomeny, ty mi bud dodelaj, nebo to samy - kdyz se budou blbe hojit tak implantaty no...

a stalo se to tak, ze jsem uklouzl po mokrejch dlazdickach...ale vlastni vinou, delal jsem blbosti a mel jsem v krvi alkohol..
    ALTHIA23
    ALTHIA23 --- ---
    AZURIT23: :-))) tak jestly ti tam daj implantáty tak počítej s cenou jak za starou ojetou dodávku.. to jsou desetitisíce..cos proboha dělal?? hodils masku???
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    zdravim...vcera se mi podarilo tohle:

fotka je uz po zakroku doktora z pohotovosti

nemate nekdo zkusenosti s takovym urazem? a jak to dopadlo? na kolik to vyslo? atd...

pri lepsim mi je budou jen dodelavat, pri horsim mi vsechny 3 vytrhnou a daj mi implantaty
    KALLA
    KALLA --- ---
    HYBNERKA: no ja jsem si zrovna pred tydnem lecila bolestivou stolicku, nakonec jsem zjistila, ze mi proste roste moudrak a uz to mam za sebou, u zubare jsem nebyla jelikoz tady to stoji strasny prachy a stejne by mi to "jenom" vydesinfikovali a to si muzu udelat doma, takze jsem s tebou soucitila a snazila se nejak pomoct:)
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    KALLA: ..tak uz to pak bylo dobre-zlaty peroxid vodiku..druhy den potvrdila i zubarka,ze se nic hrozneho nedeje a at si vyplachuju peroxidem..diky aspon tobe za snahu,.-)
    KALLA
    KALLA --- ---
    tak si na to zkus dat kousek buniciny poked mas nebo vatovej tampon namocenej tou ustni vodou nebo jinou nezinfekci, ja bych do toho radsi moc nerypala...
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    KALLA: ale kazdopadne,diky za radu,.-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam