• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    LUCHUB
    LUCHUB --- ---
    FLOE: V každé lékárně ho budou mít... Jen ať ti nedávají ústní vodu, ale právě tenhle masážní roztok... Dej pak vědět jak ti zafungoval :)
    FLOE
    FLOE --- ---
    LUCHUB: Dekuju moc. Sezenu to normalne v lekarne? Jestli jo tak pro to hned bezim.
    LUCHUB
    LUCHUB --- ---
    FLOE: Já bych ti spíš doporučila Herbadent masážní roztok. Florsalmin (nebo jakákoli jiná šalvějová tinktura) bude natíraná místa jen desinfikovat. Tan Herbadent ta rozedřená místa hezky stáhne (možná to bude chvilinku štípat) a vyhojí... Natírá se několikrát denně pomocí vatové tyčinky.
    FLOE
    FLOE --- ---
    Jinak tedy chodim sem http://www.rovnatka-praha.cz/ tak mi to zdrbnete :] Vsichni mi ho doporucili bez jedineho problemu a sama zatim mam jen tu nejlepsi zkusennost narozdil od toho blba predtim, tak me snad nezklame.
    Jediny co me na nem sere je, ze furt komentuje, at si vyndam snakebity, ale tak to zatim kazdej zubar.
    FLOE
    FLOE --- ---
    Vosk jsem samozrejme dostala, ale proste stejne, kdyz to sundam, tak se mi to rozedre znovu a permanentne ten vosk tam mit nemuzu, bych se nedoplatila :]
    Zkratka je tu problem ten, ze ta tkan byla zvykla na hladky zuby a ted tam je najednou hrubej vystouplej kov, takze tkan reaguje otlacenim a odrenim. Myslim si, ze mi ten vosk na tuto nepomuze, protoze jak uz jsem rekla, sundam ho a mam to tam znova, tak prave hledam moznou alternativu rychlejsiho hojeni nez si pusa zvykne na novej predmet.

Nu, mam je uz po druhe, jelikoz to prvni doktor totalne s prominutim posral. A jsem maximalne [tucne a 10x podtrzene:]] spokojena. Jak s pristupem, praci doktora, sester, ceny, vysledku. Jedine co me stve je ze musim dojizdet z Plzne do Prahy a to se mi pri maturite moc nehodi ted. Ale tak neudelam nic.

CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    FLOE: k tomu bys měla dostat jakože vosk kterym si ty zámečky pomažeš aby ti právě nerozedřely pusu!!!
    uff. to se tedy mám na co těšit co? Jak t vypadá? Spokojená?
    FLOE
    FLOE --- ---
    Potrebuji poradit.

Mam nove treti den zamecky. Ze mi bolej zuby sem nak skousla, ale jak jsou ty zamecky hrube a ja mluvim, smeju se atd, tak mi totalne rozedrely pusu.

Nemate nejaky typ, jak to co nejdriv zahojit? Pouzivam salvejovou tinkturu, trosku to pomaha, ale jeste patram po zkusennostech.
    Diky
    MENTOSHEK
    MENTOSHEK --- ---
    CELULITIDA: ne ne to není žádný zánět, žádná bolest, nikde jinde, a jak říkám nerozšiřuje se to je to jen estetická vada, proto to asi běžný zubař neřeší
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    MENTOSHEK: proboha. to musí bejt zubařka. Já teda nejsem zubařka, ale myslím, že tak:

Prosímtě, hlavně si někam dojdi co nejdřív, nebo se ti to rozšíří. ti hnije dásen prostě. to ti nějak odřezaj a budou ti muset ošetřit celou dásen v celé puse jestli to nemáš ještě někde... takže držím palce..
    MENTOSHEK
    MENTOSHEK --- ---
    není tu nějaký odborník který by mi poradil s mým problémem? nosila jsem jako malá rovnátka ale takovým tím stylem nosím/nenosím a pak jsem se na to vykašlala uplně bez dokončení léčby a srovnání zubů... mám zuby poměrně rovné až na levou dvojku která je vůči ostatním zubům vzadu.... ten zub mi dlouho ani nechtěl růst, pak si udělal místo ale vzadu... co mě ale trápí není ta křivost je to ďásno nad tím zubem které mi asi tak před cca 2 lety zčernalo...je to jen malinký černý proužek u styku zubu s ďásnem. jsem z menšího města a moje zubařka, poměrně mladá holka mi řekla že neví co s tím... já bych to chtěla odřezat nebo tak... je to jako by nekrozní tkáň nebo tak. nemám pocit že by se to rozšiřovalo, ale v kombinaci s tím mým křiváčkem už je to fakt hnusné... nějaké řešení které bych třeba vysvětlila té zubařce, nebo rovnou jít jinam? nebo stnad rovnou zubní chirurgie? děkuju za radu
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    KETHAMINA: klasika 20.000kč

HARIBOKACHNA: jo, jsem spokojená zatím.
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    CELULITIDA: je fakt nej
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    CELULITIDA: atušíš, jaké tam měli nejlevnější rovnátka?
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    Tak jsem dnes ráno navštívila Mudr. Petra a nechala tam 6300Kč za vstupní vyšetření, konzultačku, modelaci čelisti..
    .. za měsíc jdu na hygienu zubů, pak na řešení co a jak.
    Nechám si dát rovnátka safírová, takže dalších cca 30.000,- . Opravdu nádhera.

.. ale musím říct, že jak pan doktor tak sestřičky, asistentky, všichni byli moc příjemní. super atmosféra.
    ETINA
    ETINA --- ---
    CELULITIDA: ja jsem prave byla u nas na severni morave a platila sem 340kacek....ty vo dvojka je dost!!!! ale neprislo mi to desne...nebolelo to a zubky byly luxusni:) napis pak recenzi bo vinohradskou mam za barakem:)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ETINA: kolem dvojky.
    ja pujdu nekam na vinohradskou. jsem na to zvedava. prej z toho de hroznej smrad, kdyz se jde poprvé..
    TOXNICKOL: to je individuální.. každopádně většinou soukromé pracoviště bývají lepčejší.
    ETINA
    ETINA --- ---
    Caute, kolik tak v Praze stoji osetreni u dentalni hygienicky?? myslim depurace, fluoridizace...ne beleni..? diky
    TOXNICKOL
    TOXNICKOL --- ---
    Zdravim, nemáte nějaké doporučení na kvalitního zubaře v Praze?
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    PROSIMTE: tak si to tu pročti :o)

dneska vyšel o bělení rozsáhlý článek v Blesk ZDRAVÍ, kup ho, máš tam i kliniky, ruzne pasty na domácí bělení a princip bělení, vše vysvětleno. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam