• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    Ortodoncie- implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby

Zkušenosti, rady, doporučení, ...

Na nástěnce bych ráda udělala něco ve smyslu reference na jednotlivá Stomatologická a ortodontická centra. Proto prosím, máte-li nějakou zkušenost napište: Název centra, město, zákrok který jste podstoupili, cena, klady, zápory, jiné..

rozbalit záhlaví
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    CELULITIDA: je fakt nej
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    CELULITIDA: atušíš, jaké tam měli nejlevnější rovnátka?
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    Tak jsem dnes ráno navštívila Mudr. Petra a nechala tam 6300Kč za vstupní vyšetření, konzultačku, modelaci čelisti..
    .. za měsíc jdu na hygienu zubů, pak na řešení co a jak.
    Nechám si dát rovnátka safírová, takže dalších cca 30.000,- . Opravdu nádhera.

.. ale musím říct, že jak pan doktor tak sestřičky, asistentky, všichni byli moc příjemní. super atmosféra.
    ETINA
    ETINA --- ---
    CELULITIDA: ja jsem prave byla u nas na severni morave a platila sem 340kacek....ty vo dvojka je dost!!!! ale neprislo mi to desne...nebolelo to a zubky byly luxusni:) napis pak recenzi bo vinohradskou mam za barakem:)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ETINA: kolem dvojky.
    ja pujdu nekam na vinohradskou. jsem na to zvedava. prej z toho de hroznej smrad, kdyz se jde poprvé..
    TOXNICKOL: to je individuální.. každopádně většinou soukromé pracoviště bývají lepčejší.
    ETINA
    ETINA --- ---
    Caute, kolik tak v Praze stoji osetreni u dentalni hygienicky?? myslim depurace, fluoridizace...ne beleni..? diky
    TOXNICKOL
    TOXNICKOL --- ---
    Zdravim, nemáte nějaké doporučení na kvalitního zubaře v Praze?
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    PROSIMTE: tak si to tu pročti :o)

dneska vyšel o bělení rozsáhlý článek v Blesk ZDRAVÍ, kup ho, máš tam i kliniky, ruzne pasty na domácí bělení a princip bělení, vše vysvětleno. :)
    PROSIMTE
    PROSIMTE --- ---
    Ahoj,nenasel by se tu nekdo kdo by mi mohl poradit nejakou kliniku/doktora na beleni zubu?
    jake s tim mate zkusenosti a kolik to vas vyslo?
    vim ze to tady muselo bejt urcite sto krat
    diky za info:)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    DADULKA: když koukneš níže počteš si.. ale budou to zrhuba stejné informace jako na netu... tak samozdřejmě že to není uplne přirozený pro zuby a je tam peroxid ci co.. ale kdyz je toho rozumný množství alespon se zbavíš plaku.. jjá bych do domácího bělení nešla. max mam nějakou pastu dražsí s lehkým bělícím efektem, ale tot vše. tohle bych svěřila odborníkovi
    DADULKA
    DADULKA --- ---
    jde mi konkrétně o to jesi to neničí zuby...nebo jesi sou pak hodně citlivé apod
    díky
    DADULKA
    DADULKA --- ---
    sííím...má někdo zkušenost s bělením zubů?
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ALTHIA23: no ne, to je mi jasný že bych si to zaplatila.
    nojo, dostala jsem rozum.. :)
    ALTHIA23
    ALTHIA23 --- ---
    CELULITIDA: rozumné, protože se ti implantáty nemusí v dásni uchytit a nebudeš mít zuby žádné.. spoustu lidí si to představuje jak hurvínek válku. Vytahaj mu starý zuby, nasekají implantáty a za týden bude mít new zuby a ještě aby mu to zaplatila pojišťovna :-))) no jo ale implantát je cizí těleso a tělo ho může vyloučit...třeba i za pár let...
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    AZURIT23: to nechápu :)
    .. já jsem původně přemejšlela místo rovnátek, který budu mít tak na dva tři roky, o implantátech komplet horní přední zuby.. vsichni mi to rozmluvili, že když mám svoje zdravý, tak at si je nechám narovnat.. tak budu mít rovnátka.. ve svejch 22letech...
    KAMHA
    KAMHA --- ---
    snad nebudu moc OT...

jste tady nekdo v priprave nebo po ortognatni operaci?

diky.)
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    ale co me stve nejvic...ze je mi teprve 17
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    CELULITIDA: no ja potom asi taky pujdu na rovnatka, jelikoz jsem si je i zkrivil...

ja nevim, je mozny ze tim alkoholem jsem mel spomaleny reakce a nedal jsem tam ruce, ale spis to bylo tak rychly, ze jsem to nestihl, zase tak moc jsem podle me nebyl...

a dekuju, snad to dopadne dobre
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    AZURIT23: jo mě rovnátka teprv čekaj. takže potom si budu pamatovat, že se mám vyhejbat dlaždičkám... naštěstí už nepiju, takže to je ok :)

tak držim palce at se ti ten predni zub uchytí a ostatni pujdou jen doplnit..
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    CELULITIDA: ale tak ono to ani tak nebolelo..

novy zuby mi taky nevadi, kdyz budou vypadat dobre, ale spis me stvou ty penize, zrovna v ty nejhorsi dobe...a taky me stve to ze jako malej jsem chodil na rovnatka, k tomu nejdrazsimu ortodontovi v praze (jan horal) kde jsme vyplacli tak 50 000,- a ted to je uplne k nicemu...
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    AZURIT23: kurva.. no já mám fobie z pádů právě proto, že sse něco může stát.. bych se posrala s prominutim..
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    proste blbec, je videt ze jeste opravdu nejsem zletilej :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam