• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    SASETKA
    SASETKA --- ---
    nevim, kde jsi byla nebo nebyla, pouze jsem reagovala na tvuj nesmyslny vyrok, ze te vsude vezmou bez doporuceni, u nas zkratka ne
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SASETKA: zrovna k tomu neurologovi jsem se už vyjádřila. Při mým migrenickým záchvatu jsem rovnou namířila do Motola, protože moje praktická by s tim přece nic neudělala!!
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SASETKA: co diagnostikujete?
    já mám zkušenost s migrénkama, nádorem, nosní přepážkou apod apod a nikde jsem neptořebovala nejdřív doporučení praktickýho. Pokud máš pádnej duvod a nejsi simulant všude mužeš bez doporučení!!!
    SASETKA
    SASETKA --- ---
    odbornejsi znamena kuprikladu neurolog, endokrinolog, apod.
    SASETKA
    SASETKA --- ---
    CELULITIDA: pracuji v diagnostickem centru a ke vetsine odbornych lekaru te bez doporuceni nevezmou, tak se nehadej
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    MIDORI: ee
    není pravda

odbornější myslíš tedy kupříkladu co?
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    CELULITIDA: na kazde odbornejsi vysetreni potrebujes doporuceni imho
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SASETKA: pověz mi vyjímky. to by mě tedy zajímalo kam můžeš jít jen s doporučením :)
    SASETKA
    SASETKA --- ---
    CELULITIDA: ke kazdemu? to je mi novinka
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SARAJ: sama
    ke každému doktorovi se mužeš objednat sama, jen se te zepta jestli te nekdo doporučil nebo jdes sama od sebe :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    muzu se zeptat? k ortodentistovi potrebuju doporuceni od sveho zubare bo se muzu objednat sama?
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    MIDORI: myslim že do nějakého věku něco jo ale pak že je to už otázkou kosmetického zkrášlování...
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Nevite, kolik prispiva na rovnatka OZP?
    SASETKA
    SASETKA --- ---
    FLOE: ja si vyplachovala pusu obyc hermankovym cajem, ten taky hoji a casem si na to zvyknes
    FLOE
    FLOE --- ---
    LUCHUB: Vedet dam. Snad to v tej Plzni sezenu. Jeste jednou dekuju.
    LUCHUB
    LUCHUB --- ---
    FLOE: V každé lékárně ho budou mít... Jen ať ti nedávají ústní vodu, ale právě tenhle masážní roztok... Dej pak vědět jak ti zafungoval :)
    FLOE
    FLOE --- ---
    LUCHUB: Dekuju moc. Sezenu to normalne v lekarne? Jestli jo tak pro to hned bezim.
    LUCHUB
    LUCHUB --- ---
    FLOE: Já bych ti spíš doporučila Herbadent masážní roztok. Florsalmin (nebo jakákoli jiná šalvějová tinktura) bude natíraná místa jen desinfikovat. Tan Herbadent ta rozedřená místa hezky stáhne (možná to bude chvilinku štípat) a vyhojí... Natírá se několikrát denně pomocí vatové tyčinky.
    FLOE
    FLOE --- ---
    Jinak tedy chodim sem http://www.rovnatka-praha.cz/ tak mi to zdrbnete :] Vsichni mi ho doporucili bez jedineho problemu a sama zatim mam jen tu nejlepsi zkusennost narozdil od toho blba predtim, tak me snad nezklame.
    Jediny co me na nem sere je, ze furt komentuje, at si vyndam snakebity, ale tak to zatim kazdej zubar.
    FLOE
    FLOE --- ---
    Vosk jsem samozrejme dostala, ale proste stejne, kdyz to sundam, tak se mi to rozedre znovu a permanentne ten vosk tam mit nemuzu, bych se nedoplatila :]
    Zkratka je tu problem ten, ze ta tkan byla zvykla na hladky zuby a ted tam je najednou hrubej vystouplej kov, takze tkan reaguje otlacenim a odrenim. Myslim si, ze mi ten vosk na tuto nepomuze, protoze jak uz jsem rekla, sundam ho a mam to tam znova, tak prave hledam moznou alternativu rychlejsiho hojeni nez si pusa zvykne na novej predmet.

Nu, mam je uz po druhe, jelikoz to prvni doktor totalne s prominutim posral. A jsem maximalne [tucne a 10x podtrzene:]] spokojena. Jak s pristupem, praci doktora, sester, ceny, vysledku. Jedine co me stve je ze musim dojizdet z Plzne do Prahy a to se mi pri maturite moc nehodi ted. Ale tak neudelam nic.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam