• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    CELULITIDA: nojo, ale tak musi se rozlisovat problem a problem. Kdyz ma nekdo bradavici na noze, tak jde rovnou na kozni a zadny doporuceni nepotrebuje, to samy treba s gyndou nebo tak.. Ale pokud je to vysetreni jen trochu odbornejsi, tak te bez doporuceni nikam nevezmou, uz je treba z toho duvodu, ze ani ty sama bys nevedela, za jakym doktorem presne zajit..
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ALTHIA23: hlavně se nauč nejdřív psát (sesh-co to je?! )

.. já jsem nikdy nešla k odbornýmu s doporučenim od praktickýho. A mám za sebou hodně odbornejch!
    ALTHIA23
    ALTHIA23 --- ---
    MIDORI: Přesně tak.. samá pravda... měla jsem prasklý bubínek, nejdřív jdeš ke svému praktickému lékaři, ten ti napíše doporučení a pošle tě někam, kde ti ten problém vyřeší nejlépe... pokud lezeš jak kozena k odbornému lékaři, který o tobě nemá žádnou dokumentaci, neví o tvých alergiích můžeš uškodit jedině sama sobě, samozřejmě pokud jde o akutní případ tak se to řeší jinak.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    CELULITIDA: tak jasne, ze pokud mas migrenickej zachvat nebo cokoliv, co je akutni, tak te asi vezmou bez doporuceni, ale pokud mas nejake dlouhodobejsi potize a potrebuje se zjistit, o co jde, tak ti vetsinou da obvodak doporuceni ke specializovanejsim doktorum, jako treba endokrinolog nebo gastroskopie nebo urologie nebo ja nevim co...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CELULITIDA:
    SASETKA:
    ptala jsem se prave kvuli odbornosti vysetreni, moudrak mi taky vyskubli az s papirkem od zubare v ruce,ale tady se krizi soukromy sektor, placeny zakrok se statnim,takze jsem jen chtela vedet...

diky

CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SASETKA: tak jste divný. Když má někdo problém a jde za Vámi pošlete ho pryč, aby mu praktickej dal doporučení- ikdyž o tom ví prd- a musel se k Vám zase vracet?! těžko! A stále si nesdělila v jakém že ustavu rpacuješ tedy? Páč to by mě zajímalo odkud by mě vyhodili, já to nikdy před praktickýho neberu- ztráta času.
    SASETKA
    SASETKA --- ---
    nevim, kde jsi byla nebo nebyla, pouze jsem reagovala na tvuj nesmyslny vyrok, ze te vsude vezmou bez doporuceni, u nas zkratka ne
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SASETKA: zrovna k tomu neurologovi jsem se už vyjádřila. Při mým migrenickým záchvatu jsem rovnou namířila do Motola, protože moje praktická by s tim přece nic neudělala!!
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SASETKA: co diagnostikujete?
    já mám zkušenost s migrénkama, nádorem, nosní přepážkou apod apod a nikde jsem neptořebovala nejdřív doporučení praktickýho. Pokud máš pádnej duvod a nejsi simulant všude mužeš bez doporučení!!!
    SASETKA
    SASETKA --- ---
    odbornejsi znamena kuprikladu neurolog, endokrinolog, apod.
    SASETKA
    SASETKA --- ---
    CELULITIDA: pracuji v diagnostickem centru a ke vetsine odbornych lekaru te bez doporuceni nevezmou, tak se nehadej
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    MIDORI: ee
    není pravda

odbornější myslíš tedy kupříkladu co?
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    CELULITIDA: na kazde odbornejsi vysetreni potrebujes doporuceni imho
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SASETKA: pověz mi vyjímky. to by mě tedy zajímalo kam můžeš jít jen s doporučením :)
    SASETKA
    SASETKA --- ---
    CELULITIDA: ke kazdemu? to je mi novinka
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SARAJ: sama
    ke každému doktorovi se mužeš objednat sama, jen se te zepta jestli te nekdo doporučil nebo jdes sama od sebe :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    muzu se zeptat? k ortodentistovi potrebuju doporuceni od sveho zubare bo se muzu objednat sama?
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    MIDORI: myslim že do nějakého věku něco jo ale pak že je to už otázkou kosmetického zkrášlování...
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Nevite, kolik prispiva na rovnatka OZP?
    SASETKA
    SASETKA --- ---
    FLOE: ja si vyplachovala pusu obyc hermankovym cajem, ten taky hoji a casem si na to zvyknes
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam