• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    GIMEL: nekdo tu na ne pred nejakou dobou daval kladne reference, nedari se mi to ted najit v historii, ale taky mam v planu k nim jit, az nasetrim na rovnatka
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    GIMEL: jsme lina na to delat nástěhnku
    ale viz co jsem psala já - vyhledej tady
    mám to celkem popsaný
    páč to pro mě byla taky novinka

shrnu jak to funguje:
    konzultace s ortodontistou - dá ti doporučení k zubaři - ten ti prohlidne zuby, opravy - případně vytrhá - pak ortodontista rovnátka :o)

já celkem přes 40.000 - vo rozepsáno odemě.
    ale myslim že se to dá zvládnout i za polovic. ale já jsem nakonec nadmíru spokojená.
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    Tak už jsem to našla. Byly to http://www.rovnatka-praha.cz
    Nemá k nim někdo nějaké reference?
    Bylo by možné třeba vyrobit nástěnku s referencema pro nově příchozí? Já se přiznám, že v tom naprosto tápu. Chci rovnátka a nevím, kam jít.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    GIMEL: bohužel neporadím :o)))))

.. ale já už mám gumičky.. tahá to tahá. Zejtra rovnátka
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    mohl byste mi někdo hodit link na tu kliniku, co je v centru Prahy na Florenci? Mají takový červený/růžový stránky, studovala jsem je před pár týdny, ale teď ten odkaz tady ne a ne najít. Internationaldental to není.
    KRKA
    KRKA --- ---
    SELMINEK: ufff... :) dík
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SELMINEK: děkuju. čistit už sjem si zvykla. už ted jak tam mám dír ymusim čistit a čistit... nahodím pak foto. už se ale těšim.
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    CELULITIDA: jeee, tak hodne trpelivosti, hlavne s cistenim:)
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    KRKA: Ano muze, v celem prubehu tehotenstvi. Umrtvovaci latka ma velmi nizkou koncentraci a pusobi lokalne, ne celkove.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    KRKA: myslim že ano - je to místní umrtvení, každopádně říct lékař to musíš. dá ti bud nějakou spešl umrtvovačku nebo menší dávku.

... já jinak pro info, už mám čtyři zuby pryč a čekám na rovnátka :))
    KRKA
    KRKA --- ---
    zdravim, mam dotaz, muze tehotna v 1. trimestru dostat u zabare umrtvovaci injekci pred vrtanim?
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    KODEXX: Mudr.Petr. ale pokud to chces tak viz co jsem psala nize - necháš u doktoru přes 40.000Kč. ale kvalita zaručena
    KODEXX
    KODEXX --- ---
    ahoj... poprosil bych o doporuceni na rovnátka. Nekoho s kym mate dobrou zkusenost. Uz to strasne dlouho odkladam.. predem dik
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    LUCHUB: :o))) bernardýne...

mně občas řekne po zákroku že jsme si daly alespon spršku...
    LUCHUB
    LUCHUB --- ---
    CELULITIDA: taky už mi jí tam nechávají celou dobu..
    Ještě jsem si vzpomněla na jednu hlášku.. To bylo ještě před tou předešlou.. To mi opravdu řekla: "Slečno, vy slintáte jako bernardýn.."
    No, aspoň, že mě to neobtěžuje v běžném životě:)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    LUCHUB: :o)))
    ta zubařka na Vinohradech už mi tu odsávačku nechává v pus ezavěšenou celou dobu :)
    LUCHUB
    LUCHUB --- ---
    CELULITIDA: jednou začala doktorka volat: Sestři, rychle dosát, nebo se mi slečna utopí :)))
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    POZITRON: mně tečou sliny šíleně :))) u doktorky odsáváme o sto šest.
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    POZITRON: Pri pouzivani belicich jak past, tak domaciho beleni se ti nestane nic, ikdyz mas skvrnky. S tema se bohuzel taky nic nestane. To belici totiz beli oboje, mozna budou min patrne.
    S tim slintanim: nekdo ma hold vyssi slineni, kdyz se mu da neco do pusy. Nejlepsi reseni se mi zda miska pod pusu a sliny nechat volne odtekat. Nebo se naloz do vany:) tam to nevadi, kam ti to slinta:))
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    Jen doporučení na zubaře - Praha

rovnátka- analýzu/ přípravy - mi dělají u Mudr. Petr na Vinohradech. Celková částka za rovnátka včetně hygieny, konzultace, sestavení léčebného plánu a nasazení obou pater - cca 35.000Kč (nepočítám pak vutahování nebo jak se tomu řiká, to maj tušim za 800Kč návštěvu) - já vim, je to drahé, ale služby super. Ujal se mě přímo doktor Mudr. Petr a chce mě vždy vidět osobně takže jsem SPOKOJENÁ !! ( jo a nahoře budu mít safírový, dole klasika)

pak k této částce ještě přičíst klasika zubař
    Mudr. Lucie Slavíková - taky soukromá klinika na Vinohradech. Za jedno vyšetření dávám od 1600 - 2400 Kč. Vždy mi to dělala po dvou zubech. Dělá krásný výplně dle barvy zubu - bez bolesti, bez čekání. Tady jsem nechala už přes 10.000 (měla jsem 7 kazů, z toho dva velký)

a pak chirurgie - zde mi trhají zuby - dva už mám za sebou, ještě dvě čtyřky mě čekají - a 100% spokojenost. je to Budečská 35 - Zubní centrum nebo tak nějak. Za vytrhnutí dvou zubů jsem neplatila vůbec nic a navíc skvělá doktorka i její asistent. Příjemní. Nenucené. NÁDHERA.

Celkem za rovnátka doteď - cca 45.000 ,-

... doufám, že se tato investice v yplatí (je mi 22) a ve třiceti mi nevypadnou zuby. Kafe nepiju, nekouřim, sladký nejim už moc, tak snad :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam