• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    CELULITIDA: Aha, no popravde receno to nejde takhle moc videt. Mohla bych te jeste poprosit o makro fotku jen tech rovnatek na zubech? Dik moc. Zajimalo by me, jestli je u nich lecba taky delsi jako u keramickych, proti normalnim ocelovym. A jeste dej pak refer, jestli drzi kridelka od tech zamecku. Zatim js pracovala pouze s keramickymi a ty js dost krehke a posuny zubu jdou s nimi radove o pul roku pomaleji. Jo a jeste me zajima, jestli nebudou casem zloutnout. Keramicke totiz zazloutavaj.
    ETINA
    ETINA --- ---
    CELULITIDA: jsem si ty safirove nedokazala predstavit ale jsou fakt huste :)
    ETINA
    ETINA --- ---
    WITCHIE: ja uz totiz mela klasicke zelezne kdysi a ted v pokrocilem veku bych je mela radeji neviditelne:D
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    ETINA: to by me tez zajimalo
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SITH: ano. dva roky to doufám nebudou ale :)
    SITH
    SITH --- ---
    CELULITIDA: za hezkej usmev to stoji
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SITH: přes 40ká.
    děs. běs. bolet to. moc. ale ty safírový se mi fakt líbí.
    SITH
    SITH --- ---
    CELULITIDA: za 40k to jde
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    tááák a foto, tadá
    nahoře safírový rovnátka, dole klasika. mám to od pátku, zatim vše tlačí

ETINA
    ETINA --- ---
    Ma nekdo rovnatka na zadni strane zubu tzv. lingvální rovnátka? zajimalo by me jake to je a v jakym pripadech jsou nevhodne pro rovnani?
    http://www.rovnatka-praha.cz/data/usr_001_pictures/invisalign.jpg
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SELMINEK: hodim
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    CELULITIDA: jeee, to js jeste nevidela. Nahod foto:)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    tak a mám rovnátka.
    plná huba drátů.
    ale ty safírový jsou fakt krásný. moc se mi líbí. nemůžu zavřít uplně pusu takže rovnátka mám fakt vidět, ale ještě že jsou krásný. safírový drahý jak svině ale vyplatí se to :) doporučuji
    FLOE
    FLOE --- ---
    GIMEL: kladny reference byly odeme :] chodim tam a sem spokojena. Ceny mi prijdou normalni, pece vynikajici ve srovnanim s tim co sem mela driv. Kdyz muzou vyjdou maximalne vstric, kratka cekaci lhuta. Le nemuzu referovat o peci uplne prvopocatecni [ostatni potrebny zakroky pri vadach apod] jelikoz jsem mela prvni rovnatka u jinyho doktora. Kazdopadne sem dala za obyc kovovy rovnatka na gumicky celkem priblizne 20 000+/- s tim ze mi budou jeste prorezavat zuby a ze cela ta sranda je jenom estetickyho razu, protoze to prvni doktor odflak a me se zase skrivily zuby. Dal jeste muzu rict, ze to co on dela dva mesice mi prvni doktor delal trictvrte roku apod.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    GIMEL: nekdo tu na ne pred nejakou dobou daval kladne reference, nedari se mi to ted najit v historii, ale taky mam v planu k nim jit, az nasetrim na rovnatka
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    GIMEL: jsme lina na to delat nástěhnku
    ale viz co jsem psala já - vyhledej tady
    mám to celkem popsaný
    páč to pro mě byla taky novinka

shrnu jak to funguje:
    konzultace s ortodontistou - dá ti doporučení k zubaři - ten ti prohlidne zuby, opravy - případně vytrhá - pak ortodontista rovnátka :o)

já celkem přes 40.000 - vo rozepsáno odemě.
    ale myslim že se to dá zvládnout i za polovic. ale já jsem nakonec nadmíru spokojená.
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    Tak už jsem to našla. Byly to http://www.rovnatka-praha.cz
    Nemá k nim někdo nějaké reference?
    Bylo by možné třeba vyrobit nástěnku s referencema pro nově příchozí? Já se přiznám, že v tom naprosto tápu. Chci rovnátka a nevím, kam jít.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    GIMEL: bohužel neporadím :o)))))

.. ale já už mám gumičky.. tahá to tahá. Zejtra rovnátka
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    mohl byste mi někdo hodit link na tu kliniku, co je v centru Prahy na Florenci? Mají takový červený/růžový stránky, studovala jsem je před pár týdny, ale teď ten odkaz tady ne a ne najít. Internationaldental to není.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam