• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    ETINA
    ETINA --- ---
    WITCHIE: jj me se vty zuby trochu rozjely tak to chci zafixovat zpet...takze taky drobnost...ale videla jsi cenu tech zadnich rovnatek?..40 - 70 000 Kč..tj vic nez safirove :O
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    WITCHIE: osmičky nepomůžou. jak vidíš tak se rovnátka přichytávají na šestky. osmičky mám ještě všechny, časem je dám pryč, ale neuvolnily by mi místo..:( těch zubů je škoda. byly to silný zdravý zuby. le jinak by se tam nenarvaly. puvodně mi měli nastavovat čelist, ale jelikož už s emi to zdálo moc, nechala jsme si radši vytrhnout zuby a natlaime to tam takhle.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    WITCHIE: mám horní předkus. trhali mi čtyři zuby - čtyřky. ted mi ty zuby musí natlačit jakoby dozadu. no a jelikož mám vysokou klnbu horního patra, dali mi tam ten drát, kterej mi to patro drží aby se nezdeformovalo a špatně se mi to nerovnalo. že by se mi to třeba stlačilo k sobě apod. ale nevim ejslti to tam budu mít celou domu...
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    (mozna je to laicky nesmysl ale nehcat si vzit zdravy zuby s tim bych mela asi dost problem)
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    tyjo a bylo to trhani ctyrek fakt nutny? to neslo ty zuby posunout dozadu kdyz te zbavili osmicek kt. tak uvolnily misto? aby ti pak ve stari nechybely
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    CELULITIDA: nezbortilo patro? z ceho presne?

ETINA: ja nemela nikdy zadne a chci vylepsit jen malou drobnost, kvuli niz se mi do normalnich nechce
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    jinak... nahoře mám ještě drát co mi drží patro aby se mi nezbortilo. to je to nejhorší, jelikož nemůžu žrát a šišlám... :( pohled to moc hezký není, ale je to teda zlo...

CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SELMINEK: nevim, je to nějakej bílej drát...
    sefírový nežloutnou narozdíl od těch keramickejch..

... ty ocelový jsou nejlepší, to se ví, ale ten safír je zas lepší než keramika. ale těžko říct jak dlouho je budu mít..

tady možná lepší fotka ... jinak dole mam teda normal a zatim mi nedali na dvojky...

..pošli svoje keramickýýý

SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    CELULITIDA: jo a jeste, prosim te, vis, co to mas nahore za drat? Dik:)
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    CELULITIDA: Aha, no popravde receno to nejde takhle moc videt. Mohla bych te jeste poprosit o makro fotku jen tech rovnatek na zubech? Dik moc. Zajimalo by me, jestli je u nich lecba taky delsi jako u keramickych, proti normalnim ocelovym. A jeste dej pak refer, jestli drzi kridelka od tech zamecku. Zatim js pracovala pouze s keramickymi a ty js dost krehke a posuny zubu jdou s nimi radove o pul roku pomaleji. Jo a jeste me zajima, jestli nebudou casem zloutnout. Keramicke totiz zazloutavaj.
    ETINA
    ETINA --- ---
    CELULITIDA: jsem si ty safirove nedokazala predstavit ale jsou fakt huste :)
    ETINA
    ETINA --- ---
    WITCHIE: ja uz totiz mela klasicke zelezne kdysi a ted v pokrocilem veku bych je mela radeji neviditelne:D
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    ETINA: to by me tez zajimalo
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SITH: ano. dva roky to doufám nebudou ale :)
    SITH
    SITH --- ---
    CELULITIDA: za hezkej usmev to stoji
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SITH: přes 40ká.
    děs. běs. bolet to. moc. ale ty safírový se mi fakt líbí.
    SITH
    SITH --- ---
    CELULITIDA: za 40k to jde
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    tááák a foto, tadá
    nahoře safírový rovnátka, dole klasika. mám to od pátku, zatim vše tlačí

ETINA
    ETINA --- ---
    Ma nekdo rovnatka na zadni strane zubu tzv. lingvální rovnátka? zajimalo by me jake to je a v jakym pripadech jsou nevhodne pro rovnani?
    http://www.rovnatka-praha.cz/data/usr_001_pictures/invisalign.jpg
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam