• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SELMINEK: jsou úžasný!! jsem za ně strašně ráda. Přemejšlim že si nechám předělat i ty dolní. každýmu se šíleně líbí :)
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    CELULITIDA: jeee, js fakt krasne
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    tak házím svoje safíráky s růžovejma gumičkama. love it.
    huba poškrábaná, bolí mě stolička, asi sjem si ji nějak moc stiskla, ale jinak už ok.

CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SELMINEK: tfuj. ty zuby jsou peklo fakt.
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    no to je tezky. V zasade se odstranuje vetsinou rucne nebo ultrazvukem. Rucne je to setrnejsi, pomalejsi a k nezapalaceni. UZ se da nadelat dost skody, pokud ma nekdo UZ serizeny na moc silny nebo s nim zachazi jinak nez ma. To ty ale bohuzel neovlivnis a ani nezjistis. Taky si uvedom, ze v puse se vsechno prenasi na stuktury cele lebky takze vysledny vjem i z minimalniho skrabani je, ze mas vsechny zuby pryc. Obrazne receno, snad vis, co chci rict.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SELMINEK: děkuji za potvrzení :) Ačkoliv záleží na vkusu - chuťově :)
    ale elmex geleé co. právě jsem nanesla a nechavam pusobit. mam žižu ale vyčkám ještě pul hodky :D:D

.. dotaz když jsi z oboru - odstranování zubního kamene - to se prostě seškrabuje se zubu je to tak - už mi to dělali ale ptám se. Jak je to nešetrný na zuby. Přišlo mi že mi tam strašně rejpou.. jestli to spíš není na škodu..
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    MIDORI: marketing. Vicemene vsechny obsahuji nejake naredene povrchove anestetikum, matu nebo neco chladiveho a latky zatahujici vlasecnice. Cloveku se pak zda, ze mu min krvaci dasne popripade, ze je to min citlive, coz ale neresi odhaleny krcek ani jeho pricinu

CELULITIDA: muze, sikovna ruka hrave zvladne
    jo a bacha zrovna na tyhle dve firmy, vedou prim v uplaceni zubaru vsemi moznymi prostredky. A jsme opet u toho, ze nejdulezitejsi je kartacek a technika, ne kosmetika
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    DOLCE_INONESTA: přesně přesně to známe :o))))

.. ale už do toho jde i colgate. nedávno mi zubař řikal že mu víc vyhovuje colgate než elmex :o)))))))

.. hygienistk aje na tý ortodoncii. ale asi tam brnknu no. dyž mi neporadíte :o)
    DOLCE_INONESTA
    DOLCE_INONESTA --- ---
    CELULITIDA: no jasne, za propagaci mam rok uzivani zdarma (haha) . Se asi spis zeptej ty svy hygienistky, ne?
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    DOLCE_INONESTA: to je nějakej úplatek od Elmexu nebo co :o)

hygienistka mi vysvětlila správné čištění - klasika kartáček, jednoštětinkovej a nakonec to projet mezizubnim a ústní voda

.. ted mám rovnátka. jedu ten samej styl.
    zubní kámen ale prostě mám, dělá se mi...

Dotaz tedy - může se chodit jednou za čas odstraňovat zubní kámen ikdyž mám rovnátka? :)
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    DOLCE_INONESTA: tak to jeste jde... nedala by jsi mi pls kontakt? Teda pokud je v Praze
    DOLCE_INONESTA
    DOLCE_INONESTA --- ---
    MIDORI: u ty moji je to za 1000 a doporucuje chodit kazdyho pul roku... ja myslim, ze se to da, za zdravy zuby to stoji.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    DOLCE_INONESTA: nojo, ja mam ale obavu, ze u dentalni hygienistky to bude stat majlant..
    DOLCE_INONESTA
    DOLCE_INONESTA --- ---
    MIDORI: hlavne doporucuju navstivit dentalni hygienistku a ta ti vysvetli spravnou techniku cisteni a i konkretne pro tebe nejvhodnejsi kartacek a peci celkove. Ja trpim stejnym problemem co ty, a byl mi doporucen zelenej elmex + ustni voda.
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    MIDORI: četla jsem nedávno na webu Asclepionu, že je úplně jedno, jakou pastu používáš, jen musí být s fluorem. Důležitá je technika čištění. Všechny pasty se stahovacím účinkem jsou spíš takové placebo, které navodí pocit na pár minut, ale ve skutečnosti účinek nemají.

viz není kámen jako kámen http://www.asklepion.cz/anews-asklepion-news/anews-2009-news/anews-2009-45-2/zubni-kamen.html
    a
    problémové zubní krčky http://www.asklepion.cz/anews-asklepion-news/anews-2007-news/anews-2007-29-1/citlive-zubni-krcky.html
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    SELMINEK: a co vselijaky ty Sensodyne, Lacalut, Elmex atd?
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    MIDORI: neexistuje. Zmena kartacku a techniky cisteni jedine mone a jeste se ti to nezlepsi, pouze se to nebude dal zhorsovat. Zadna pasta ti nezahali krcek zpatky. ten byva vetsinou vydreny tvrdym kartackem a nevhodnou technikou cisteni.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Poradite nejakou osvedcenou pastu na odhalene krcky?
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SELMINEK: já toho zjištuju :) dobrou noc. děkuji za pomoc. a dkonce se to rýmuje :)
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    Aha no vidis, o tom js jeste neslysela.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam