• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    SIVER
    SIVER --- ---
    KRKA: no je to pro domaci beleni,tak pak podam info..tohle stalo o mnoho mene:)
    KRKA
    KRKA --- ---
    SIVER: predpokladam ze je to to same :) ja jsem to prave objevila ze to delaji v Pruhonicich a stoji jen 2900 kc, tak aby to fungovalo :o)
    SIVER
    SIVER --- ---
    KRKA: ted cekam na white light,pak muzu podat info az to vyzkousim:)
    KRKA
    KRKA --- ---
    zdravim, nemate nekdo zkusenosti s belenim zubu pomoci nejake specialni UV lampy a gelu?
    SIVER
    SIVER --- ---
    nepoužil ste někdo někdy pastu Rembrandt? četl jsem že na bělení super,že lidi s ní mají dobré úspěchy.někdo osobní zkušenosti?
    LOOLE
    LOOLE --- ---
    SIVER: já brala ATB kvůli močáku a zuby se mi taky zabarvily, takže to tím určitě může být
    SIVER
    SIVER --- ---
    jo abych doplnil marodim ted z anginou a beru antibiotika......ale to by nemelo mit vliv ne
    SIVER
    SIVER --- ---
    zdarec rad bych se zeptal na jednu vec...ted marodim a hodne mi krvacely dasne tak sem si je casto cistil,lacalutem ted... a i ostatnima pastama tak 3x-4x denne driv sem si cistil zuby i 6x denne a nikdy sem netrpel na jednu vec ze se mi ted zacali delat takove kridovite skvrny na prednich zubech,vypada to fakt blbe.nekde sem cetl ze se to delaz z fluoru,da se tomu nejak zabranit nebo odstranit? krome beleni?
    ROOCZA
    ROOCZA --- ---
    SELMINEK: díky :)
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    ROOCZA: rozhodne nechat az na navrat. S krivyma zubama jsi zil doted vcelku spokojene, takze to urcite neni akutni. Situace se da pri dobre hygiene resit klido i za rok, za dva i dyl.
    Jinak na kontroly zpocatku jednou mesicne, potom pozdeji treba 1x za 6 tydnu.
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    HELLENKA: litr je bezna cena a to nejen v Pze, ale i na Morave..
    DOLCE_INONESTA
    DOLCE_INONESTA --- ---
    HELLENKA: tak nam pak hod reference kdyztak :)
    DOLCE_INONESTA
    DOLCE_INONESTA --- ---
    HELLENKA: bohuzel, Praha je na tyhle sluzby dost draha... ale mela jsem kontakt nekam na vinohrady kde chteli 750,-
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    HELLENKA: mně přijde litr uplně normální za dobrou službu, vzhledem k tomu že hygienistku nenavštěvueješ každej tejden ale jednou za čas. třeba třikrát do roka..
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    LOOLE: diky, mrknu na to
    LOOLE
    LOOLE --- ---
    POZITRON: v Komfort Dental píšou 3000,- ale musíš připočíst ještě vstupní poplatek 400,- a nevím co ještě :(
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    *mohlo
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    SELMINEK: ty fleky uz to vybelit nemuze, jsou bily jako papir a rozdil mezi zubem a flekem je tak 2 odstiny, coz by mohli jit
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    POZITRON: imho ti to vybeli i ty fleky a pujde to stejne videt, ikdyz asi min. Pokud je mi znamo, tak i nejlevnejsi ordinacni beleni nejde po 5 tisic.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    neporadite nejlevnejsi beleni zubu v ordinaci? praha nebo okoli. s tim, co jsem nasla na netu, jsem nespokojena, 5000 a vic mi prijde moc... predem dik za jakejkoliv tip. uz me ty bily fleky od fluorozy stvou a chci se jich zbavit aspon na ty dva roky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam