• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    tak mi nandali gumičky na posunutí zubu doleva - měla by se mi vytvořit mezirka mezi prvníma zubama nahoře. na madonnu prej :o) ale spokojenost nejvetsi. sice by to mohlo bejt levnější, ale Mudr. Petr nejlepší.

BOUKYNA
    BOUKYNA --- ---
    Zdravím, nechal jste si někdo bělit zuby ve Smille?? http://www.smille.cz/
    Nebo nějaké jiné kliniky, kde jste byli spokojeni?? Díky :)
    DOLCE_INONESTA
    DOLCE_INONESTA --- ---
    mate nekdo zkusenosti s belicima paskama blend-a-med?
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    VERCHA: hustý - foto neasi. dokumentuj to. uvidíš i sama jak s eti to bude hejbat krásně rychle :)

FLOE
    FLOE --- ---
    MARIPOSA: kazdej to asi dela jinak. Muj doktor mi naposledy vymenil dratky s tim, ze se mel dotahnout posledni zub a hned jak se to dotahlo, tak jsem sla na sundani. Pred sejmutim mi dal jak nahoru tak dolu fixni retainer, hned na to nasledovalo sejmuti a retencni folie na 15h denne.
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    Je běžný postup, že poté, co se zuby po léčbě fixním aparátem dostanou do kýžené polohy, musí rovnátka na zubech zůstat ještě další tři měsíce, aby se to zafixovalo?
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    LOOLE: no já se nebojím , ale bolest je naprd no . o ty klinice sem uvazoval a asi si to zaplatim . díkmy všem za rady
    LOOLE
    LOOLE --- ---
    KEITHHSTER: tak jedině najít nějakou soukromou kliniku, kde ti anestezii udělají, ale budeš si jí muset bohužel zaplatit. :( Ta analgosedace je super, pokud máš panickou hrůzu ze zubaře, ale bolest prostě cítíš. Prý si pak nic nepamatuješ - takže bys tu bolest teoreticky zapomněl, ale v tu chvíli bys ji cítil - na druhou stranu - mě ta analgosedace přivedla do stavu, když jsem byla v klidu, neměla jsem rozbušené srdce jako normálně na zubařském křesle mívám, ale bolest jsem cítila normálně. Jo a navíc si téměř všechno pamatuju... Ale právě díky tomu jsem se při dalším trhání odhodlala jít bez analgosedace. :)
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    Právě no. Doktor mi říkal že anestezie je zbytečná a že sem chlap tak že to dám. Ovšem nedám..
    LOOLE
    LOOLE --- ---
    H3AD3AD: na mě injekce taky působí, ale po špatné zkušenosti s předchozí zubařkou jsem si zaplatila analgosedaci a tak můžu říct, že pokud KEITHHSTERovi nezabírají umrtvovací injekce jako takové, tak samotná analgosedace mu nebude k ničemu. Uklidní tě to a je ti příjemně, ale bolest vnímáš.
    H3AD3AD
    H3AD3AD --- ---
    LOOLE: no vicemene... tohle je proste kombinace lokalnich anestetik a sedativ na uklidneni. Kazdopadne by to asi melo byt asi ucinejsi nez bezna injekce... ja s bolesti problemy nemivam, do me vzdycky slehnou jednu injekci a jsem jak beranek, tudiz analgosedaci jsem zatim nepodstupoval. Asi by to chtelo nekoho, kdo to uz absolvoval a muze podat info z prvni ruky.
    LOOLE
    LOOLE --- ---
    H3AD3AD: ale pokud ti nezabírají obyč injekce, tak to asi bude stejně na prd, si myslím... Protože tohle ti akorát utlumí strach - vědomí, ale ne bolest. K tomuhle normálně dostaneš umrtvováka.
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    Dik
    H3AD3AD
    H3AD3AD --- ---
    KEITHHSTER: analgosedace se to jmenuje... tady je to pekne vysvetleny http://www.mojezubniordinace.cz/zubni-pece/analgosedace-anestezie.asp
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    Ahoj všichni. Poprosil bych o menší radu. Zuby mám celkem v pořádku až na jeden. A na co se ptám - jde o to že jsem hodně bázlivej - žádná bolest mě tak neboli jako zuby . Byl jsem před měsícem na ambulanci a kvůli obroušeni zubu před novou Plombou sem schytal tři injekce a stejně mě to bolelo ( a to je slaby slovo ,cukalo se mi cely telo) . Mam v horni stolicce rozsahly kaz a premejslim o anestezii. Doktor mi rekĺ ze ještě dávají různé kombinace sedativ a injekce a že to neboli. Ovšem prodělal jsem půl roku zpět dvě operace za sebou a ani nejsilnější injekce na bolest v hradci na fakultce mě nezabrala . . Díky za rady.
    SIVER
    SIVER --- ---
    čauky lidi nezkoušel ste někdo někdyy ustní vodu dr. landy? nejedná se jen o reklamní trik? máte někdo osobní zkušensot s touto vodou?
    http://www.drlanda.cz/
    FLOE
    FLOE --- ---
    LOOLE: pokud se bavime o destice ktera je usazena na hornim patre, tak ja ji mela asi na 3 mesice. Sislat sem prestala asi po mesici, jen teda sem celou dobu jedla tekutou stravu, protoze s tim jist bylo peklo neb to do toho jeste bolelo... Jak dlouho ji budes mit ti urci ortodontista, ale tri roky urcite ne :]
    LOOLE
    LOOLE --- ---
    DR_RIC: No to ani není zklamání, jako spíš zděšení :(
    A ta destička se nosí po celou dobu rovnátek nebo jen nějaký čas? Představa, že budu 3 roky šišlat je dost hrozná :(
    DR_RIC
    DR_RIC --- ---
    LOOLE: Mozna Te zklamu, ale jsou klienti, kteri si nikdy nezvyknou 100% a mirne "sislani" pretrvava.

WITCHIE: Jednoduche: aplikace gelu byla prilis silna (vysoka koncentrace gelu, chybna aplikace,...)
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    DR_RIC: no, me to po tom ordinacnim beleni (bez UV) bolelo tak pekelne, ze jsem myslela ze to nepreziju - se fakt nedalo vydrzet. vzala jsem si maximalni davky ibuprofenu, ale ani to nepomohlo, akorat mi z nej pak bylo fakt blbe a uz ho asi nikdy nepozru :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam