• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SARAJ: zezačátku jsem měla.
    máš klasický rovnátka?
    nepoužívaj něco niklovýho? takovej ten drátek přes zuby ten tenkej...

já mám nahoře safír, takže to nebylo tak hrozný

ale piniovky jsou klasika :)
    NICORETA
    NICORETA --- ---
    SARAJ: ve škole jsme to probírali, zjistím zítra v práci a dám vědět ;)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    LOOLE: :) ja orisky nemela uz nekolik tydnu:)
    LOOLE
    LOOLE --- ---
    SARAJ: tak to jsem z rovnátek neměla... jenom když si drhnu amalgámovou plombu jednosvazkovým kartáčkem, tak je to takový kovový... tak mě napadá, nejedla si piniové oříšky? :) http://ekonomika.idnes.cz/horke-piniove-orisky-musi-zmizet-z-pultu-pachut-pretrvava-i-dva-tydny-1zh-/ekonomika.aspx?c=A110819_153059_ekonomika_fih
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    asi jsem blazen,ale mam neprijemnou kovovou pachut v puse, mate nekdo stejny"problem"?resite to?
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    po dlouhem odkladani jsem se zastavil u mudr. ticheho v americke ulici v praze a poradil se s nim o moznosti zuby srovnat
    pry horni ctyrky ven, pak se nasadi rovnatka na horni celist a az bude vypadat uspokojive, zapoji se i rovnatka na dolni celisti

v listopadu zacinam a musim rict, ze se na hromosvody tesim :)
    OBCANKAA
    OBCANKAA --- ---
    Elle.cz / Zahoďte zubní pastu. Vyměňte ji za tabletky Lush
    http://www.elle.cz/Krasa/Zdravi-a-fitness/Zahodte-zubni-pastu.-Vymente-ji-za-tabletky-Lush
    LOOLE
    LOOLE --- ---
    CELULITIDA: tak rýže se dá jíst i bez kousání právě :) udržela mě při životě... já nemohla pořádně kousat od nasazení až do první kontroly, kde mi to znovu utáhli, takže pak ještě dalších 14 dní... ale teď už většinou 3. den od utažení koušu všechno :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CELULITIDA: Ok,najdu neco misto parku - ty fakt nemusim:) ale ja tusim, ze pojedu na polivkach

diky za rady
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SARAJ: taky kousky čehosi :)

ale jak se cejtíš, já prostě jen tekutou stravu bez kousku čehokoliv sebetrošku tvrdýho

ale kaše a párky dou, párky rozvaříš jsou měkký a dáš si to i s hořčicí takže luxus
    na tom já byla první měsíc :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CELULITIDA: to si taky rikam, ze ryze nee

ale jinak diky za rady, nakoupim teda kase a jogurty a ty nutridrinky

co ovesne kase?
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    né rejže? fakt?
    mně už přišla rejže že kousačka a hlavně kousky rejže mezizuby a za dráty a to ee :)
    LOOLE
    LOOLE --- ---
    SARAJ: rýže na všechny způsoby... např. rizoto; já přežila na sýrové omáčce s rýží. Nebo kaše a párek... a pak to co píšou holky, ale já jogurty a přesnídávky nejím, takže to mi vypadlo :)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SARAJ: hele bramborový kaše
    klidně instant - pytlík s horkym mlikem zalejt a je to
    do toho třeba nakrájet šunku nadrobno a zamíchat
    namina

a džusy, ty te taky zasytěj
    jogurty
    přesnídávky
    polívky
    DZEJLA
    DZEJLA --- ---
    SARAJ: nakup si nutridrinky v lekarne, a dej si tak 3-4 denne... to me zachranilo pri nejakych problemech, kdy jsem nemohla jist.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    jop, hlava jak strep:/ ale jinak ok

poradte cim se zivit tech par prvnich dnu???ja zjistila,ze doma nemam ani jogurt:(
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SARAJ: nebooj, klid :)

to znamená už máš? :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    aaaaaaa, za hodku je mam v puse!!!bojim bojim
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CELULITIDA: na budejarne,soukroma ordinace,cece a ted si nevzpomenu,ale doporucovali ji tady id kalla tusim
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SARAJ: k jakýmu jdeš ortodontistovi?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam