• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    FLOE
    FLOE --- ---
    CELULITIDA: presne tak, drazsi to nebylo 100%. Jediny, tak kdybych si je znicila, tak vyroba jednoho toho navleku stoji pak litr, ale to uz je muj problem.

1 200,- pri navsteve za co probuh?
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    FLOE: vše komplet, sundání obou pater, nalepeni dratu zevnitř zubu i výroba nandavacich rovnatek na noc? více než 2000ne?

no tak to se asi MUdr.Petrovi na to vyprdnu, nechám si to u nich sundat - což tam stojí jen těch 2400kč a necham si to dodělat jinde. to je děs. nebo si to asi nechám sundat taky už jinde

už mě nebaví

při každé návštěvě mu tam nechávám 1200kč
    FLOE
    FLOE --- ---
    CELULITIDA: sundani u me probehlo nasledovne - sundani + nalepeni fixniho retaineru na obou patrech + vyroba pruhledne retencni folie na obe patra [drive rovnatka na noc po sundani] uz presne nevim kolik, ale vice jak 2 000,- to nebylo.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    jinak - prosim, kolik ste dali za sundání rovnátek + vytvoření nandavacích na obě čelisti?
    Za chvili mě to čeká a při sdělení částky kolem 10tis. mě zase zamrazilo..
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    zkušenosti?

Hlavní stránka. Moderní zubní ordinace v Praze | Stomatologie v centru Prahy na náměstí Míru | Zubní ordinace Praha 2
    http://bio-dent.cz/
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    ERED_MITHRIN: ja to mam rozpocitane na ten cca rok a pul na 25K a jsouto velky penize -nejvic samo nandavani strojku,ale tak zase jde to
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    FLOE: neptal, ja jsem takovej nenarocnej pacient-hnup :)))
    FLOE
    FLOE --- ---
    ERED_MITHRIN: jo tak to promin. Ono to psani hrozne zkresluje :] A neptal ses ho ani na pojistovnu? Protoze i dospelym to je schopnej zaridit pres ni. Ja nakonec zustala u nej, protoze jinde na me vybafli pres 30k a to jako zdarec :]]
    HANZ23
    HANZ23 --- ---
    Tak za me urcite a jednoznacne Matej Dufek. Dal mi pres muj odpor k zubarum dohromady celou hubu a to temer bezbolestne. Je to mlady clovek, ktery odvadi svou praci opravdu precizne a pouziva moderni technologie. Momentalne se po svem pusobeni v UK vratil zpatky do Prahy, coz je pro me velka zachrana od ostatnich rezniku prevlecenych za zubare...

a navic ma fakt vtipne letaky NEJvíc NEJlepší zubař!
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    FLOE: ckej, ja to nemyslel nikterak spatne! mne byl tak doporucen a z toho, co jsem videl, jsem byl nadsenej. kdyz mi ukazoval, co kde vsechno musi udelat, naprosto jsem ho hltal. ta cena me ale odradila, jinak bych k nemu sel, protoze na me opravdu udelal dojem.
    FLOE
    FLOE --- ---
    ERED_MITHRIN: k tomu chodim ja a teda zadnej problem. Naprosto profesionalni pristup a luxusni pece. Ton stylem "ma to bejt nejakej profik" jenom kvuli tomu, ze je "drazsi" mi prijde hloupy. Profik to je bez debat, ceny jsou primereny jeho sluzbam, pouziva nejnovejsi materialy a postupy a hlavne taky proto, ze si pak uz temer nic neplatis. Umoznuje i dospelym plne hrazeni pojistovnou. Bys asi upad, kdybys zjistil, co chtej po lidech jinde :]
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    neni problem.
    pred doktorem tichym jsem se sel podivat za jednim ortodontem, co dela na florenci. ma to bejt nejakej profik. myslim, ze chtel litr (neplatil jsem, jelikoz jsem sel na doporuceni od zubare) a pak za fixni rovnatka nahore a kovova dole cca 28k. podekoval jsem a sel za panem doktorem tichym, ktery mi to udela za 8,5k nahore a 3,5k dole. za vstupni prohlidku jsem u nej nic neplatil.
    GIA_
    GIA_ --- ---
    SARAJ:
    ERED_MITHRIN:
    Díky za odkazy. Teď se budou zvlášť hodit, když jsem si o knedlík ulomila kus zubu :D
    Co se týká cenový dostupnosti - našla jsem kliniky, kde chtěli třeba 2000 až 3000 za vstupní vyšetření, což teď opravdu dávat nemůžu...a zdá se mi to i moc :/
    MIGELKA
    MIGELKA --- ---
    SARAJ: jezis, to te teda lituju, je to hrozny v ty puse, ja to mela po tom nandani nejhorsi ale nastesti to preslo, mela jsem jen to vosk a pomahal mi ..
    jinak mam Listerin nejakou novou Sensitive http://www.maminsen.cz/images/foto/listerinesensitive.jpg, v lekarne rikali ze je prej min paliva, nez ty ostatni, tak sem do ni sla, ale stejne mi pride ze docela pali..tak nevim
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    SARAJ: ja jsem k voskum musel zase prejit, protoze mam levou a pravou stranu jazyka rozedrenou tak, ze nemuzu normalne jist :( vosk neresi problem, ale mirni mi nasledky.

na listerin jsem slysel je negativum. ze sice vypali vsechny bakterie v puse, ale i ty, ktere by tam mely byt. a jestli si spravne pamatuju, tak v dtestu vyhral srovnavaci test elmex.
    ja osobne mam obliben meridol. na dentalni hygiene mi doktorka rekla, ze ustni voda by se nemela pouzivat moc casto... spis tak treba po 2 tydnech pouzivat jeden tyden a pak zase nic.

dnes rano jsem zkusil kamistad i na jazyk a citim se lepe.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    ERED_MITHRIN: ja mam jazyk uplne nejvic rozedrenej, coz nechapu, na utahovani jdu na Mikulase, takze nerozumim tomu, proc ted:(

jinak jeste k ustnim vodam - listerin mint je pro mne ted nemyslitelna varianta - pouzivate nekdo ten ovocnej?taky pali?

a dekuju obema za ten vosk...napadlo mi to jako varianta, mam z tech otlacenin uz asi 3 opar a nic moc teda:/
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    MIGELKA: zatim jsem nemel problem pres noc

a kamistad musim vice nez doporucit. jednak mi byl doporucen tady a pak mi ho doporucili 3 dalsi lidi nezavisle na sobe.
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    GIA_: http://www.znamylekar.cz/3032/mudr-tichy-pavel/ortodontista/praha-2
    v puberte mi rovnal zuby, ale jelikoz jsem byl debil a nenosil jsem rovnatka k udrzeni srovnanych zubu, chodim k nemu zas a jsem hodne spokojenej. cenou a pristupem.
    bracha si u nej taky nechal srovnat zuby a tez spokojenost.

SARAJ: ano, nechavam, protoze sedreny jazky me trapil a ted zase trapi.
    nevim, jak aplikujes, ale ja jsem zjistil, ze kdyz si z vosku vezmu vice, nez kolik jsem si bral drive, a udelam z neho kulickou, kterou pak naplacnu na zamek, nepada mi. dokonce jsem zjistil, ze vosk muzu pred cistenim nebo jidlem sundat, udelat z nich kulicku a zase vratit :)
    MIGELKA
    MIGELKA --- ---
    SARAJ: sim te me teda rikala doktorka, ze si ho na noc davat nemam, jednou se mi ovsem stalo (po ovinenem vecirku) ze sem si ho zapomnela vyndat a musim teda rict, ze rano sem myslela ze ho nevyndam, mela sem ho prilepenej snad vsude a bylo to fakt neprijemny...takze bych to asi nedoporucila.. nekdo tady ale psal, ze pomaha gel Kamistad
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    jinak rovnatkari, davate nekdo vosk na noc? nevim jak se mi to dar,ale pravidelne mam total sedreny jazky a koutky ust..:/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam