• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    co si myslíte o tomto, myslíte, že ten implantát může být kvalitní?
    www.mydeals.cz - ZUBNÍ IMPLANTÁT včetně kompletního zákroku. Vysoká kvalita za poloviční cenu!
    http://www.mydeals.cz/prague/zubni-implantat-dentis.html
    MIGELKA
    MIGELKA --- ---
    Zdravim, mam dotaz. Mam fixni rovnatka z duvodu vytazeni zubu, kteremu se nechce vyrust. Cekalo se pul roku po nasezani rovnatek a tim udelani se vetsi mezery pro nej aby se vesel, zda zacne rust a nic moc..Vcera mi dali mini briketku, pac sice vylezl z dasne ale jen malinko..a budeme ho stahovat. Nicmene jde mi o to, jestli neexistuji nejake vitaminy ci neco, co by podporovalo rust zubu! Jako aby slezl uz konecne tam kam ma..
    dekuji
    VECTRA
    VECTRA --- ---
    Já chodím na Náměstí Míru,Mudr. Pavel Tichý.Za rovnátka jsem dala 12 500kč +1000kč nové drátky- 1 mě stál 500kč.
    Další úpravy už nehradím,výměna gumiček či ulomení zámečku.Doporučuji
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    dekuji všem za rady...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    PSYCHOPATICK: ja chodim kousek za budejovickou,za zelenou liskou, MUDr. jarmila Herbst,je mila, ceny, cca 500 za utahovani, vymenu gumicek etc jednou za 2 mesice, patro cca5500 - a jde se domluvit na splatkach
    KOMBAJNERKA
    KOMBAJNERKA --- ---
    PSYCHOPATICK: Doporučuju MUDr.Šimůnkovou http://natur-dent.cz/ .Spolupracujeme s ní,naši pacienti jsou spokojení a výsledky parádní.
    FLOE
    FLOE --- ---
    PSYCHOPATICK: ja porad spokojena zde http://www.rovnatka-praha.cz/ ceny individualni, velice prijatelne, pece vice nez odpovidajici.
    LOOLE
    LOOLE --- ---
    PSYCHOPATICK: já chodím sem www.orthodont.cz ... původně odhadnuto na cca 15 tisíc, ale myslím, že konečná cena bude kolem 20. :)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    bohuželje to pravda.. :)
    jen každá návštěva mě stojí 1200

plus na začátku jsem vysolila přes 30litrů - mám safírový
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    CELULITIDA: jistě, že to zvládne každý :)) ale, já se raději ptám na více místech...a od toho tu krom jiného to auditko je ne? ;) 80litů za dva roky? noo pokud je to pravda, tak to je síla...
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    PSYCHOPATICK: nevim :)
    cokoliv, kdokoliv, hod do googlu ortodontista, koukni na par referenci..

tohle zvladne kazdej

ja jsem mela celkovej redisgn hnusny pusy, je soukromej, nechala jsem tam už tak přes 80litrů urtčitě za ty dva roky.. ale je to tam příjemny, a péče je znát..

PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    Btw: ještě jsem neslyšela o ortodontistovi, který by nebyl cenově nechutný :D někdo je hold víc někdo mín :)
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    CELULITIDA: finančně nechutný, zkusím si ho vyhledat zavolat a poptat se, a někdo kdo není cenově nechutný znáš? :)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    PSYCHOPATICK: já řikam furt Mudr Petr.
    ale je to finančně nechutný

takže myyslim kdokoliv pokud se ti "jen" křivý

no a hlavně štěstí a nealkoholika :)
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    díky za odpovědi :) a ještě dotaz máte někdo zkušenost s MUDr. Miroslava Švábová, CSc. Plzeňská 441/207, 150 00 Praha-Košíře ?
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    Ahoj, mám takový dotaz, kdysi jsem nosila rovnátka napevno na horním patře, ale poslední rok si všímám, že se mi přední zub začíná křivit. Moje ortodontistka z Moravy začala moc pít a vzali jí licenci. Nechci chodit s křivými zuby. Mohli byste mi doporučit někoho spolehlivého, zkušeného tady v Praze? Předem moc děkuji :)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    1TERESKARASTY1: rty mně vůbec
    nazačátku občas ty tváře

a měla jsem často koutky na začátku..
    GLUTEUS
    GLUTEUS --- ---
    Dřou, ale jen zpočátku, rty si rychle zvyknou a taktéž i tváře. Pokud budeš mít hodně odřené tváře, dostaneš vosk, který si můžeš na rovnátka lepit, než se tváře zase zahojí.
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    cawes - mám dotaz - "nedřou" rovnátka rty?
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    RUI: hmm to máš štěstí, pže mě ten zub bolí pořád i po zbroušení :-(, no jsem zvědavá, co mi s tím bude dělat.... asi mi tam bude muset dát jinou výplň...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam