• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CELULITIDA: uf, tak to mi nerekla -jenom, ze to nici sklovinu a barvi to ty gumicky,ale jedine co mne napada - koureni zpomaluje treba srustani kosti, hojeni ran a tak..
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    vstoupím do diskuze
    na poslední návštěvě rovnátek - už mi je doufám sundají v květnu,
    jsem měla trochu narážku na ustni hygienu - znáte to. dráty a prostě je to pokaždý na dlouho, ne vždy to všechno projedu jak mám

no a pak jsem řekla že mám taky asi žlutý zuby z kouření
    a on na to narazil, že to kouření muže také zpomalovat proces rovnání zubů..

není to hloupost s tim kouřenim? :)
    EZOP
    EZOP --- ---
    DR_RIC: děkuji za info.. něco podobného jsem tušil, každopádně to vyzkouším. Ještě jednou díky za info
    EZOP
    EZOP --- ---
    Ahoj. Zajímalo by mě, zdali pojišťovna poskytuje kompenzaci, nebo alespoň částečnou náhradu za zubní implantát. A proč se na to ptám? Zub jsem měl pouze mléčný, který jsem si udržoval do 20 a pak musel ven. "Dospěláckej" zub mi nevyrostl, nebyl vůbec založenej. Proto jsem si nechal implantát udělat. Díky za info
    BLOODANDSOIL
    BLOODANDSOIL --- ---
    ahoj mám dotaz přecházím od své zubařky co mi zmršila totaně zuby k lepší mladší celkově mám z ní lepší pocit. žádal jsem o mou kartu za celou tu dobu co jsem tam chodil že vpohodě předám info své nové zubařce ale nastal problem v tom že mi tu kartu nechtějí dát mám si zítra dojít jen pro nějaký vypis:( nevíte někdo jak to je ze zákona jestly mám na toto nárok??? díky:)
    NICORETA
    NICORETA --- ---
    DSTEPZ: homolka okolo sedmi, tuším
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    SARAJ: mas nejake reference? Moje sestra platila za komplikovanou extrakci na Vysocine neco kolem 2000. Chtel bych to samo za stejny penize, ale co sem zatim vyzjistil, tak je to v Praze kolem 8000 a vejs :/
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DSTEPZ: takze celkova anestezie -soukroma klinika nebo statni?
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    ale mozna se trosku ztracim v pojmech
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    nene, ze te vlastne uspi, injekce, supito a nic si nepamatujes
    NICORETA
    NICORETA --- ---
    DSTEPZ: castecna? mysleno lokalni pri vykonu?
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    pratele, netusite nekdo o nejaky stomatochirurgii v praze, kde delaj castecnou anestezii (ne lokalni) za priznivy ceny? Dyky
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    1TERESKARASTY1: za kov?trosku vic..ja platila necelych 6
    FLOE
    FLOE --- ---
    1TERESKARASTY1: normalni
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    Je 8tis. za jedno patro rovnatek na stalo dobra cena?
    FATBWOY
    FATBWOY --- ---
    NICORETA: diiiiiiiiiky, skusim.
    NICORETA
    NICORETA --- ---
    FATBWOY: z Opavy? Z Kylešovic jsi zkoušel MUDr. Dobrušovou? Já jsem bývala u ní, teď sama v Praze u zubařky pracuju, takže nepotřebuju. Zkus a můžu fakt doporučit!
    FATBWOY
    FATBWOY --- ---
    zdarek, prosim o radu. potreboval by som zohnat zubara v okoli opavy, pytal som sa uz 4 zubarov a kazdy ma plno. zatial ma zuby sice nebolia, ale mam v jednom dieru a potrebujem to spravit predtym, nez to zacne boliet a uz som zufaly, pretoze nie a nie zohnat KVALITNEHO zubara. poradi niekto prosim?
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    DR_RIC: dík moc za informace, já nakonec stejně do toho implantátu půjdu, tak snad to dobře dopadne.
    DR_RIC
    DR_RIC --- ---
    VALENTINA: Na pocit bez zubu si zahy zvykne vetsina lidi. Co se bude dit dal je otazkou. Zalezi na artikulacnich pomerech (jak zoubky kousou na sebe) Obecne ale lze rici, ze muze dojit ke dvema komplikacim. Prvni muze nastat v radu mesicu. Telo je strasne chytra masinka a bude se snazit mezeru aspon trochu kompenzovat. A to tak, ze okolni zuby se do mezery "skloni". Samy o sobe se zuby neposunou to telo neumi, kazdopadne se mezera o neco zmensi. Druha komplikace v radu let muze vest k ubytku kosti v miste mezery. Telo neni blbec a co nepotrebuje to nevyzivuje. Idealni reseni je vazne ten implantat. Odborne provedena implantace ma velmi dobrou prognozu a spolu s adekvatni peci o nahradu i perfektni zivotnost prekracujici desitky let. S ohledem na posledni fakt, neni tato investice az zas tak velika. Ale posledni slovo a rozhodnuti bude jen a jen na Vas.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam