• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    Ortodoncie- implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby

Zkušenosti, rady, doporučení, ...

Na nástěnce bych ráda udělala něco ve smyslu reference na jednotlivá Stomatologická a ortodontická centra. Proto prosím, máte-li nějakou zkušenost napište: Název centra, město, zákrok který jste podstoupili, cena, klady, zápory, jiné..

rozbalit záhlaví
    NICORETA
    NICORETA --- ---
    DSTEPZ: castecna? mysleno lokalni pri vykonu?
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    pratele, netusite nekdo o nejaky stomatochirurgii v praze, kde delaj castecnou anestezii (ne lokalni) za priznivy ceny? Dyky
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    1TERESKARASTY1: za kov?trosku vic..ja platila necelych 6
    FLOE
    FLOE --- ---
    1TERESKARASTY1: normalni
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    Je 8tis. za jedno patro rovnatek na stalo dobra cena?
    FATBWOY
    FATBWOY --- ---
    NICORETA: diiiiiiiiiky, skusim.
    NICORETA
    NICORETA --- ---
    FATBWOY: z Opavy? Z Kylešovic jsi zkoušel MUDr. Dobrušovou? Já jsem bývala u ní, teď sama v Praze u zubařky pracuju, takže nepotřebuju. Zkus a můžu fakt doporučit!
    FATBWOY
    FATBWOY --- ---
    zdarek, prosim o radu. potreboval by som zohnat zubara v okoli opavy, pytal som sa uz 4 zubarov a kazdy ma plno. zatial ma zuby sice nebolia, ale mam v jednom dieru a potrebujem to spravit predtym, nez to zacne boliet a uz som zufaly, pretoze nie a nie zohnat KVALITNEHO zubara. poradi niekto prosim?
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    DR_RIC: dík moc za informace, já nakonec stejně do toho implantátu půjdu, tak snad to dobře dopadne.
    DR_RIC
    DR_RIC --- ---
    VALENTINA: Na pocit bez zubu si zahy zvykne vetsina lidi. Co se bude dit dal je otazkou. Zalezi na artikulacnich pomerech (jak zoubky kousou na sebe) Obecne ale lze rici, ze muze dojit ke dvema komplikacim. Prvni muze nastat v radu mesicu. Telo je strasne chytra masinka a bude se snazit mezeru aspon trochu kompenzovat. A to tak, ze okolni zuby se do mezery "skloni". Samy o sobe se zuby neposunou to telo neumi, kazdopadne se mezera o neco zmensi. Druha komplikace v radu let muze vest k ubytku kosti v miste mezery. Telo neni blbec a co nepotrebuje to nevyzivuje. Idealni reseni je vazne ten implantat. Odborne provedena implantace ma velmi dobrou prognozu a spolu s adekvatni peci o nahradu i perfektni zivotnost prekracujici desitky let. S ohledem na posledni fakt, neni tato investice az zas tak velika. Ale posledni slovo a rozhodnuti bude jen a jen na Vas.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    DR_RIC: tak včera jsem zjistila, že moje dr. implantologii dělá. Implantát se vším všudy 25t. Zub už mám od včerejška venku, a mám teda na rozmyšlenou, co dál. Můstek nechci, takže zbývá asi ten implantát, jediné z čeho mám strach je, že se to neuchytí.
    Když bych tam místo zubu nedala nic, máte nějaké zkušenosti, co to provede s ostatními zuby? je to horní pětka a ani při úsměvu to vidět není, ale je to divný pocit být bez zubu:(
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    DR_RIC: diky ti pane ;)
    To sem debil :/

Tak osmicka vubec neboli a celkove vubec nic a ja si privodim nastydnuti a nemuzu polykat. Diky zaip info

Pa
    DR_RIC
    DR_RIC --- ---
    CELULITIDA: Drtici? :-DD hehe Myslim ze sis odpovedela sama. Chladila si. Je potreba ledovat. Rozdil je v tom, ze kdyz ledujes, potrebujes neco extremne namrazenyho (-16 a niz proste co umi mrazak) co je tak studene, az to lepi. Cokoli ostatniho je moc teple. Tu vec (pytlik s gelem, maso, spenat, masli... proste neco hutneho) zabalis do platynka (prave kvuli prilepeni) a das na postizene misto. U dolnich osmicek stejne jako by si hrala na housle. Nechas co vydrzis. Vetsina lidi vydrzi minutu max 2. Je to tak studeny az to pali. Pak to das pryc a das si 10 minut pauzu. Pak opet (zase s max namrazenym obkladem) pokracujes. Po 5- 7mi opakovani se lokalita kompletne znecitlivy mrazem a prestane bolet. Kdyz budes chladit dlouhou domu, dojde k nachlazeni hlubsich struktur napr. v krku a muzes se proste nachladit. Tak ted to vis, ale asi ti to s bolesti v krku moc nepomuze... :-(
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    Drtici
    Prosim
    Stalo se u tebe uz nekomu po vytrhnuti osmicky ze chladil a chladil a nastydl mu krk?;)
    DR_RIC
    DR_RIC --- ---
    VALENTINA: Pozor implantat je kus od kusu. Nejde je obecne chvalit nebo hanet. Omlouvam se jestli to tak vyznelo. Vase lekarka by Vam nedala doporuceni na nekoho, kdo implantologii dela? Vetsina lekaru implantaty osobne nedela, ale spolupracuji s implantologem. Takhle "na blind" bych so toho urcite nesel. Nehlede na to ze absolutne neni receno co cena zahrnuje. Nevite jaky implantat potrebujete, kolik by stala budouci suprakonstrukce atd atd... Nabizet takhle sluzbu tohoto typu je nesmysl.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    DR_RIC: velmi pěkné přirovnání:), ovšem pokud moje dr. implantologii nedělá, tak asi půjdu každopádně do nejistoty.
    mmch, vy jste tu implantáty zrovna moc nechválil, ale co jiného zbývá, když se jedná o pětku dole, čili díru tam nechat nemůžu a můstek, to je mi líto dvou zdravých okolních zubů...
    DR_RIC
    DR_RIC --- ---
    VALENTINA: Je to jako by Vam nekdo nabidl sex za polovicni cenu. Ale uz vubec nevite s kym jak atd. Nekdo si treba muze uzit, ale zaroven zazit sadomaso peklo s 189kilovym zpocenym nechutnym nasilnikem.
    DR_RIC
    DR_RIC --- ---
    MIGELKA: :-DDDDD ten je dobrej
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    Vcera jsem byla navosmicce
    Ledovala jsem tak moc, ze mam nastydleh krk
    Parada:)
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    co si myslíte o tomto, myslíte, že ten implantát může být kvalitní?
    www.mydeals.cz - ZUBNÍ IMPLANTÁT včetně kompletního zákroku. Vysoká kvalita za poloviční cenu!
    http://www.mydeals.cz/prague/zubni-implantat-dentis.html
    MIGELKA
    MIGELKA --- ---
    Zdravim, mam dotaz. Mam fixni rovnatka z duvodu vytazeni zubu, kteremu se nechce vyrust. Cekalo se pul roku po nasezani rovnatek a tim udelani se vetsi mezery pro nej aby se vesel, zda zacne rust a nic moc..Vcera mi dali mini briketku, pac sice vylezl z dasne ale jen malinko..a budeme ho stahovat. Nicmene jde mi o to, jestli neexistuji nejake vitaminy ci neco, co by podporovalo rust zubu! Jako aby slezl uz konecne tam kam ma..
    dekuji
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam