• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    SARAJ: jinýho zubaře už mám, ale chtěla jsme aby to předělal, chjo, to zas bude penez :( co s tím ale může udělat ten jinej zubař a kde může být příčina přetrvávající bolesti?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    BOSSORKA: jinyho zubare?
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    potřebuju poradit, můj zubař mi vrtal zub (plomba pod kazem) - resp, šlo o dva zuby vedle sebe... nicméně bohužel na skus mě po vyvrtání na té straně zuby bolí, uznal, že plomba nebyla dobře udělaná (byly tam nějaké bublinky :-) a zub mi minulý týden převrtal, bohužel zub mě na skus bolí pořád i když jinak, jsem už z toho dost zoufalá a nevím, co dělat, jaké by mohlo být řešení? on sám nevěděl, který z těch zubů to je... převrtal ty oba vedle sebe... :-( u toho jednoho se párkrát dotknul i dřeně nebo co... poradte mi prosím jaké je řešení, nějaký další postup... už si na tu bolet při kousání začínám snad i zvykat... :-((((
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CELULITIDA: uf, tak to mi nerekla -jenom, ze to nici sklovinu a barvi to ty gumicky,ale jedine co mne napada - koureni zpomaluje treba srustani kosti, hojeni ran a tak..
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    vstoupím do diskuze
    na poslední návštěvě rovnátek - už mi je doufám sundají v květnu,
    jsem měla trochu narážku na ustni hygienu - znáte to. dráty a prostě je to pokaždý na dlouho, ne vždy to všechno projedu jak mám

no a pak jsem řekla že mám taky asi žlutý zuby z kouření
    a on na to narazil, že to kouření muže také zpomalovat proces rovnání zubů..

není to hloupost s tim kouřenim? :)
    EZOP
    EZOP --- ---
    DR_RIC: děkuji za info.. něco podobného jsem tušil, každopádně to vyzkouším. Ještě jednou díky za info
    EZOP
    EZOP --- ---
    Ahoj. Zajímalo by mě, zdali pojišťovna poskytuje kompenzaci, nebo alespoň částečnou náhradu za zubní implantát. A proč se na to ptám? Zub jsem měl pouze mléčný, který jsem si udržoval do 20 a pak musel ven. "Dospěláckej" zub mi nevyrostl, nebyl vůbec založenej. Proto jsem si nechal implantát udělat. Díky za info
    BLOODANDSOIL
    BLOODANDSOIL --- ---
    ahoj mám dotaz přecházím od své zubařky co mi zmršila totaně zuby k lepší mladší celkově mám z ní lepší pocit. žádal jsem o mou kartu za celou tu dobu co jsem tam chodil že vpohodě předám info své nové zubařce ale nastal problem v tom že mi tu kartu nechtějí dát mám si zítra dojít jen pro nějaký vypis:( nevíte někdo jak to je ze zákona jestly mám na toto nárok??? díky:)
    NICORETA
    NICORETA --- ---
    DSTEPZ: homolka okolo sedmi, tuším
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    SARAJ: mas nejake reference? Moje sestra platila za komplikovanou extrakci na Vysocine neco kolem 2000. Chtel bych to samo za stejny penize, ale co sem zatim vyzjistil, tak je to v Praze kolem 8000 a vejs :/
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DSTEPZ: takze celkova anestezie -soukroma klinika nebo statni?
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    ale mozna se trosku ztracim v pojmech
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    nene, ze te vlastne uspi, injekce, supito a nic si nepamatujes
    NICORETA
    NICORETA --- ---
    DSTEPZ: castecna? mysleno lokalni pri vykonu?
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    pratele, netusite nekdo o nejaky stomatochirurgii v praze, kde delaj castecnou anestezii (ne lokalni) za priznivy ceny? Dyky
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    1TERESKARASTY1: za kov?trosku vic..ja platila necelych 6
    FLOE
    FLOE --- ---
    1TERESKARASTY1: normalni
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    Je 8tis. za jedno patro rovnatek na stalo dobra cena?
    FATBWOY
    FATBWOY --- ---
    NICORETA: diiiiiiiiiky, skusim.
    NICORETA
    NICORETA --- ---
    FATBWOY: z Opavy? Z Kylešovic jsi zkoušel MUDr. Dobrušovou? Já jsem bývala u ní, teď sama v Praze u zubařky pracuju, takže nepotřebuju. Zkus a můžu fakt doporučit!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam