• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    KASUMI: u mého 25tis, za dosypání kosti ještě víc
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    DR_RIC: s beznym zasahem u zubare

divala jsem se, ze kdybych chtela implamntat, tak si u sveho zubare zaplatim orientacne cca 17 tisic, coz mi prijde teda dost.. tak jestli jsou i treba levnejsi reseni.. ale je jasny, ze asi zalezi na druhu zasahu, tak to mozna bude velky rozptyl
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    DR_RIC: dceři je 7, nový se dere za tím starým, takže prostor má, ale roste trochu mimo, už jí právě trhali kvůli tomu samému problému jedničky a moc ráda na to nevzpomíná, tak nevím, jestli jí toho ušetřit a počkat nebo trhat, přijde mi, že co zubař, to jiný názor. Každopádně na rovnátka to stejně asi jednou bude, to už nás zubařka připravovala dopředu.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    DR_RIC: mám taky dotaz, když se dítěti tlačí už nový zub za stávajícím mléčným, který se ještě moc neviklá, měl by se ten starý vytrhnout nebo nechat být?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    hm, tak uvidime
    ale pocitam, ze investice to bude asi financne narocna, co?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    mam takovy dotaz prosim, jestli nekdo vite
    zda se, ze mam uvolnene obe horni jednicky, zrejme mi tam nekdy v minulosti doslo k ubytku te kosti, co drzi zuby a ted se mi oba zuby lehounce pohybuji.. a kdyz do nich klepnu, boli.. zatim to nebrani beznemu provozu, ale obcas citim, jak se pohnout a chvilku na sebe tlaci.. a ted jsem se do jednoho klepla hrnkem a uz hodinu to neprijemne poboliva, citim, jak se trosku hnul no... pocitam, ze bych o ne mohla v budoucnu prijit, coz je nemile..

v cervnu jdu na RTG, nicmene pro predstavu.. da se nejak takto uvolneny zub chirurgicky uchytit? nebo proste musim cekat, az to bude takove, ze bude na vytrhnuti?
    diky
    KOMBAJNERKA
    KOMBAJNERKA --- ---
    SARAJ: http://natur-dent.cz/index.php?page=tym&person=simunkova
    Posíláme tam naše pacienty a jsou s ní moc spokojení.I jedna kolegyně k ní chodí a chválí si jí.Myslím že nové pacienty ještě bere.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    nemate doporuceni na ortodontistu,ktery bere a je na vysocanech ?

dik
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DR_RIC: fleky, proste zustavaji fleky, at cistim jak cistim
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DR_RIC: protoze kourim, piju kafe a mam tenkou sklovinu a ac pouzivam vse co mam , cistim jak se ma, tak stejne je treba
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    DR_RIC: já chodím k hygienistce 3x ročně, i když UŽ čistit umím, ale jelikož mi léčila záněty dásní, tak teď prostě chodím častěji, už se bojím, abych něco nezanedbala.
    FLOE
    FLOE --- ---
    SARAJ: Ja uz sem dorovnatkovala. Kdyz jsem je mela, tak sem nechodila extra k hygienikovy, ale automaticky mi to sundali u ortodentisty na kontrole, kdyz tam byl nejakej bordel.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    FLOE: kdyz to tak ctu -jak casto rovnotkovci chodite na zubni hygienu?
    NICORETA
    NICORETA --- ---
    DR_RIC: zajímavé. a ten způsob je jaký? samozřejmě jsem myslela ordinační, při domácím, v menší koncentraci bolest zubů se prakticky nedostavuje.
    NICORETA
    NICORETA --- ---
    CELULITIDA: minulý týden jsme si ve škole navzájem bělily zuby a je fakt třeba se připravit na to, že zuby po tom bolí, ale když tě dobře poučí, můžeš hodně pomoct tomu, aby se doba zkrátila ;-)
    CELULITIDA: na to jaksi nemám prostředky, pracuju sice v ordinaci, ale tam mi to asi nedovolí a ve škole taky bělení nepovolí, domluvený pacienty zatím motivujeme, škrábeme kámen, atp.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    NICORETA: btw nechceš si na mě udělat za peníz udělat praxi?:)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    to zas bude pěněz a bolesti :)
    díky
    NICORETA
    NICORETA --- ---
    CELULITIDA: součást bělení to nebývá, ale pokud ti to bude dělat hygienistka, určitě si tě nejdřív výborně připraví (škrábne kámen, zaleští, opískuje, vyleští depurační pastou - vše dle potřeby) :-)
    (viz má praxe a škola)
    FLOE
    FLOE --- ---
    CELULITIDA: Zalezi kde si to nechas delat a zeptat se tam. Bud to maj jako jen zakrok beleni tzn. vyzadujou predtim dent. hygienistu a nekde to maj zahrnuty. Kazdopadne bych si po 2aneco letech s rovnatkama k dent. hygienistovi dosla tak nebo tak.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    DRŽIM PALCE bossorko

btw. 17.května sundavání rovnátke (po 2 a něco letech)
    zůstaly mi ale drobné mezírky mezi předníma horníma zubama, a zaklopit už nejdou, tak prej vyplnění hmotou,a le to jeste uvidim, mezirky mi nevadí

každopádně můj dotaz - pujdu chtit jit na bělení
    nejdřív pujdu k doktorce na kontrolu kvůli kazům

mám si predbělením dojít i na pořádný vyčištění - zubní kamen, neboo je to součástí bělení?

díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam