• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    FLOE
    FLOE --- ---
    CELULITIDA: Zalezi kde si to nechas delat a zeptat se tam. Bud to maj jako jen zakrok beleni tzn. vyzadujou predtim dent. hygienistu a nekde to maj zahrnuty. Kazdopadne bych si po 2aneco letech s rovnatkama k dent. hygienistovi dosla tak nebo tak.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    DRŽIM PALCE bossorko

btw. 17.května sundavání rovnátke (po 2 a něco letech)
    zůstaly mi ale drobné mezírky mezi předníma horníma zubama, a zaklopit už nejdou, tak prej vyplnění hmotou,a le to jeste uvidim, mezirky mi nevadí

každopádně můj dotaz - pujdu chtit jit na bělení
    nejdřív pujdu k doktorce na kontrolu kvůli kazům

mám si predbělením dojít i na pořádný vyčištění - zubní kamen, neboo je to součástí bělení?

díky
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    a u toho enda se pak musí ošetřit u stoličky všechny kanaálky?
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    DR_RIC: hmm to teda znamená co? nutná endodoncie aby to přestalo bolet? můžeš mi to prosím nějak vysvětlit?... pozná můj nový zubař, ře je plomba až ke dřeni? achjo, já nechci endo :-(
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    SARAJ: jinýho zubaře už mám, ale chtěla jsme aby to předělal, chjo, to zas bude penez :( co s tím ale může udělat ten jinej zubař a kde může být příčina přetrvávající bolesti?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    BOSSORKA: jinyho zubare?
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    potřebuju poradit, můj zubař mi vrtal zub (plomba pod kazem) - resp, šlo o dva zuby vedle sebe... nicméně bohužel na skus mě po vyvrtání na té straně zuby bolí, uznal, že plomba nebyla dobře udělaná (byly tam nějaké bublinky :-) a zub mi minulý týden převrtal, bohužel zub mě na skus bolí pořád i když jinak, jsem už z toho dost zoufalá a nevím, co dělat, jaké by mohlo být řešení? on sám nevěděl, který z těch zubů to je... převrtal ty oba vedle sebe... :-( u toho jednoho se párkrát dotknul i dřeně nebo co... poradte mi prosím jaké je řešení, nějaký další postup... už si na tu bolet při kousání začínám snad i zvykat... :-((((
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CELULITIDA: uf, tak to mi nerekla -jenom, ze to nici sklovinu a barvi to ty gumicky,ale jedine co mne napada - koureni zpomaluje treba srustani kosti, hojeni ran a tak..
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    vstoupím do diskuze
    na poslední návštěvě rovnátek - už mi je doufám sundají v květnu,
    jsem měla trochu narážku na ustni hygienu - znáte to. dráty a prostě je to pokaždý na dlouho, ne vždy to všechno projedu jak mám

no a pak jsem řekla že mám taky asi žlutý zuby z kouření
    a on na to narazil, že to kouření muže také zpomalovat proces rovnání zubů..

není to hloupost s tim kouřenim? :)
    EZOP
    EZOP --- ---
    DR_RIC: děkuji za info.. něco podobného jsem tušil, každopádně to vyzkouším. Ještě jednou díky za info
    EZOP
    EZOP --- ---
    Ahoj. Zajímalo by mě, zdali pojišťovna poskytuje kompenzaci, nebo alespoň částečnou náhradu za zubní implantát. A proč se na to ptám? Zub jsem měl pouze mléčný, který jsem si udržoval do 20 a pak musel ven. "Dospěláckej" zub mi nevyrostl, nebyl vůbec založenej. Proto jsem si nechal implantát udělat. Díky za info
    BLOODANDSOIL
    BLOODANDSOIL --- ---
    ahoj mám dotaz přecházím od své zubařky co mi zmršila totaně zuby k lepší mladší celkově mám z ní lepší pocit. žádal jsem o mou kartu za celou tu dobu co jsem tam chodil že vpohodě předám info své nové zubařce ale nastal problem v tom že mi tu kartu nechtějí dát mám si zítra dojít jen pro nějaký vypis:( nevíte někdo jak to je ze zákona jestly mám na toto nárok??? díky:)
    NICORETA
    NICORETA --- ---
    DSTEPZ: homolka okolo sedmi, tuším
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    SARAJ: mas nejake reference? Moje sestra platila za komplikovanou extrakci na Vysocine neco kolem 2000. Chtel bych to samo za stejny penize, ale co sem zatim vyzjistil, tak je to v Praze kolem 8000 a vejs :/
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DSTEPZ: takze celkova anestezie -soukroma klinika nebo statni?
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    ale mozna se trosku ztracim v pojmech
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    nene, ze te vlastne uspi, injekce, supito a nic si nepamatujes
    NICORETA
    NICORETA --- ---
    DSTEPZ: castecna? mysleno lokalni pri vykonu?
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    pratele, netusite nekdo o nejaky stomatochirurgii v praze, kde delaj castecnou anestezii (ne lokalni) za priznivy ceny? Dyky
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    1TERESKARASTY1: za kov?trosku vic..ja platila necelych 6
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam