• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    VALENTINA: já jsem si nechávala rovnátka ve svejch 22 letech počítej s tim, že to v puse nějaký dva roky mít budeš, takže já bych do kovovejch - jak já řikam šedivejch - nešla.

já jsem měla safírový. Keramický se prej rozpadaj.
    Měla jsem safirovy, tim padem pruhledny..

Co se táče trpění - hele neni to zas tak strašný, jen začátek, pokud ti budou muset trhat zdravý zuby například, aby se ti tam zuby narvaly.. mně trhali všechny čtyřky zdravý, nahoře i dole a to byl masakr a pak už to jen táhne a jíš kašičky pár dní..

ale za ten pocit rovnejch zubu to stojí

a nešla bych do šedivejch :) ty safirovy totiž nejsou ani vidět na fotkách když se směješ.. ale je fakt, že jsou dražší. dole jsem měla normálně šedivý, ty vidět nejsou :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    VALENTINA: da:)

keramika je podstatne drazsi - objednej se na konzultaci a uvidis
    a trpeni - no hejbou se ti zuby a mas v puse holt neco noveho,ale da se
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    Prosím všechny rovnátkáře o rady...
    chci do toho taky jít, ve svých skoro 40ti:) a mám strach, četla jsem trochu zpět, máte nějaká doporučení ohledně druhu-klasický kov nebo keramiku? mi říkala kamarádka, že ty keramické jsou jakoby vystouplejší, že by šla příště jen do kovu, tak nevím..
    Když jsem si přečetla, jak jste u toho trpěli, tak jsem skoro nahlodaná do toho nejít, ale ty zuby křivé mi fakt trápí. Dá se to teda přežít?:)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    1TERESKARASTY1: starý černý plomby :)
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    CELULITIDA: co to je na tom zubu vlevo dole?
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    MÁM DOLE ROVNÁTKA OD PÁTKA!!!
    Nahoře i dole mám ted retainer

Nahoře i dole mi byly vytrhnuty všechny čtyřky, takže jen díky tomu se mi tam ty zuby narvaly. No DÍKY BOHU, už to mám srovnaný ani mezírku mezi zubama, kterou hrozili, nemám. Takže ted už jen večer nandavací :)

už nikdy více

DZEJLA
    DZEJLA --- ---
    KYO: zubni pohotovost ve spaleny...
    KYO
    KYO --- ---
    kde v tuhle dobu najit otevrenou zubni pohotovost??? pritel tu skuci v bolestech!

pomoc!
    KAMHA
    KAMHA --- ---
    podle me to bude asi ibalgin protoze je protizanetlivej, ale doktorka nejsem :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Mam lozisko sajrajtu pod "tuhym" zubem a zubarka mi udelala docasne drenaz do pusy ( Letim dnes do Londyna a nemel jsem cas na nejake extremni ukony ). Predepsala mi 1g Augmentin a doporucila neco na zuby, ale jelikoz jsem chronicky krecek mam jak Ibalgin 400 tak Rapida tak Aulin tak Nalgesin a dva krat za den vyplachnu Corsodylem 0.2kou. Rad bych se ale mistniho osazenstva zeptal, kterej z tech 4 prasku je podle Vas nejvhodnejsi na tenhle problem ? Diky
    KOMBAJNERKA
    KOMBAJNERKA --- ---
    Ahoj,předem se omlouvám asi to sem úplně nepatří,ale potřebuji využít všech dostupných prostředků.Sháním zdravotní sestřičku do soukromé stomatologické ordinace na Praze 8.Potřebuji najít za sebe AKUTNĚ náhradu od 1.7. Směny jsou odpolední a ranní,pátky pouze ranní,bez víkendů a svátků.Víc info v poště.
    Díky :)
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    LOOLE: no mazec, vypada to hrozne, docela se prestavam tesit :D
    LOOLE
    LOOLE --- ---
    1TERESKARASTY1: jj, ten sroubek je ten implantát :) to velký stříbrný je kroužek na stoličce
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    LOOLE: je to je hruza :O a ten "sroubek" je ten kotevni implantat a co je to stribrny velky? :o
    LOOLE
    LOOLE --- ---
    1TERESKARASTY1: nemáš zač :) ještě názorná ukázka (naštěstí ne vlastní) :D http://www.rovnatka-praha.cz/data/usr_001_pictures/kotevni_implantat.jpg
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    LOOLE: dekuju za info :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Měl bych dotaz,nejak mi zmizela plomba z dolní pravý 4ky...byla z přední spodní strany zubu.Mam se nejak hnat k zubari aby to zalatoval...nebo mam cas.Jde o to by se nezacal drolit...nevim...na druhou stranu nic neboli,nic neni cejtit.Takze jestli pri normalnim cisteni pohoda a nekdy si zajit,nebo je lepsi jit jakmile to bude mozne?!Nejsem v CR takze trochu pruda navic...
    NAOYA
    NAOYA --- ---
    LOOLE
    LOOLE --- ---
    1TERESKARASTY1: Jj, to je to co jsem psala - šroubky mezi kořeny, ke kterým se pak přitahují stoličky :)
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    1TERESKARASTY1: nebo kotevni implantat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam