• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    1TERESKARASTY1: co? jak drat na jazyku?
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    SARAJ: dekuju :)
    je normalni mit otiskly drat pres patro na jazyku?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    1TERESKARASTY1: drz se!! prvni tydny jsou nejhorsi,ale pak uz to jde:)
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---

CELULITIDA: díky :)
    už jsem taky v klubu rovnátkářů, mám jen zatím na posledních zubech a jeden zámek, a drát přes patro..mám je od včera a nějak mě začíná přepadávat zkusová bolest, ještě dneska to bylo ok :/
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    1TERESKARASTY1: viz http://www.petrortho.cz/cenik.html
    Petr Ortho je dost drahej
    tam tě klaciký horní jen rovnátka vyjdou koelm 12 000kč
    za safirový - tedy estetický jsem platila asi 18tisíc horní čelist + těch 12tisíc dolní čelist ale tam jsem si enchala dát normální kovový "šedivky" :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    LOOLE: ok, ok,kuju
    LOOLE
    LOOLE --- ---
    SARAJ: jestli drát nepřekáží a drží ho v pohodě okolní gumičky, tak to asi nebude takovej problém, ale radši si tam zavolej, je to asi dost individuální.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    rovnatkari - dotaz mam - u jednoho zamecku mi upadla gumicka - je treba nejak akutne resit? mam termin na 23/8 - tak jestli pockat nebo hrotit
    LOOLE
    LOOLE --- ---
    DR_RIC: No o hygienu se snažím jak nejlíp umím, ale stejně mám pocit, že zuby trochu zežloutly :( Jinak děkuji za radu
    LOOLE
    LOOLE --- ---
    Mám dotaz ohledně AirFlow... blížím se do finále s fixama, do konce roku půjdou dolů... Mám ale strach, že na zubech zůstanou fleky a nebo bude výrazný rozdíl v barvě zubu pod zámečkama a okolím. Chtěla bych jít na airflow, ale nevim, jestli je lepší (a zda to vůbec s rovnátky jde) jít před sundáním, aby se vyčistila jen ta část zubu, která se po těch 2 letech nejspíš zabarvila, nebo to nechat až na potom. Srovná to ty rozdíly barev?
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    CELULITIDA: dík za odpověď, trhání se nebojím, jednu pětku už mám venku a žádná hrůza to nebyla, počítám, že 3 ještě půjdou.
    asi půjdu do těch keramických na horní zuby, ty ceny, co jsi dávala ty, mi přišly dost přemrštěné, já zatím za základní mám platit 8tis. za čelist.
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    muzu se zeptat na kolik te ty safirove vysly?
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    VALENTINA: já jsem si nechávala rovnátka ve svejch 22 letech počítej s tim, že to v puse nějaký dva roky mít budeš, takže já bych do kovovejch - jak já řikam šedivejch - nešla.

já jsem měla safírový. Keramický se prej rozpadaj.
    Měla jsem safirovy, tim padem pruhledny..

Co se táče trpění - hele neni to zas tak strašný, jen začátek, pokud ti budou muset trhat zdravý zuby například, aby se ti tam zuby narvaly.. mně trhali všechny čtyřky zdravý, nahoře i dole a to byl masakr a pak už to jen táhne a jíš kašičky pár dní..

ale za ten pocit rovnejch zubu to stojí

a nešla bych do šedivejch :) ty safirovy totiž nejsou ani vidět na fotkách když se směješ.. ale je fakt, že jsou dražší. dole jsem měla normálně šedivý, ty vidět nejsou :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    VALENTINA: da:)

keramika je podstatne drazsi - objednej se na konzultaci a uvidis
    a trpeni - no hejbou se ti zuby a mas v puse holt neco noveho,ale da se
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    Prosím všechny rovnátkáře o rady...
    chci do toho taky jít, ve svých skoro 40ti:) a mám strach, četla jsem trochu zpět, máte nějaká doporučení ohledně druhu-klasický kov nebo keramiku? mi říkala kamarádka, že ty keramické jsou jakoby vystouplejší, že by šla příště jen do kovu, tak nevím..
    Když jsem si přečetla, jak jste u toho trpěli, tak jsem skoro nahlodaná do toho nejít, ale ty zuby křivé mi fakt trápí. Dá se to teda přežít?:)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    1TERESKARASTY1: starý černý plomby :)
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    CELULITIDA: co to je na tom zubu vlevo dole?
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    MÁM DOLE ROVNÁTKA OD PÁTKA!!!
    Nahoře i dole mám ted retainer

Nahoře i dole mi byly vytrhnuty všechny čtyřky, takže jen díky tomu se mi tam ty zuby narvaly. No DÍKY BOHU, už to mám srovnaný ani mezírku mezi zubama, kterou hrozili, nemám. Takže ted už jen večer nandavací :)

už nikdy více

DZEJLA
    DZEJLA --- ---
    KYO: zubni pohotovost ve spaleny...
    KYO
    KYO --- ---
    kde v tuhle dobu najit otevrenou zubni pohotovost??? pritel tu skuci v bolestech!

pomoc!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam