• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    FLOE
    FLOE --- ---
    GHOSTDOG32: Pouzivej to tak, abys z toho nemel nic citlivy. Vseho moc skodi a kazdymu vyhovuje neco jinyho. Nicmene by nemel bejt problem pouzivat rano a vecer, pokud ti pak bude lip na dusi. Sice si myslim, ze je to vsechno stejny, ale pro klid duse asi pouzivej pripravky na citlivy zuby...
    BAREKULA
    BAREKULA --- ---
    prosimvas, nevim, zda to z tohohle uryvku bude rozeznatelny, ale co si myslite o tehle metodě?:)
    Neperoxidové bělení zubů trvá i s přípravou 45 minut a provádí se neperoxidovým gelem v kombinaci s přístrojem Super Star White plus, který využívá studené modré laserové světlo (cold blue light) o vlnové délce 460–530 nanometrů. Oči klienta jsou chráněny speciálními brýlemi, proto se během bělení do těla nedostávají infračervené ani ultrafialové paprsky.
    CLIFFAN
    CLIFFAN --- ---
    Ahoj,
    kdyby měl někdo zájem...
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    MUI: taky mam na skripani chranic a ma som ho za tie 2 mesiace v puse presne 4x. Je to fakt vopruz. Spicaky uz mam obrusene a pred 2-3 mesiacmi mi na 2 zuboch praskla sklovina a odstiepilo sa z nej :-/
    KAMHA
    KAMHA --- ---
    GILRAEN: ja mela operativne resenej predkus, bylo to strasne na dlouho, taky mi to zubarka nerekla a ortodontiska taky.. pak mi to nahodou zubarka v zaskoku oznamila. celkem sok, beh na dlouhou trat, operativne to resi na karlove namesti. tomu predchazi priprava kterou mi tam podle konzultace "naordinovali". jestli o tom chces pokecat tak posta, mam to asi rok za sebou a rekla bych, ze zkusenosti vic nez dost.) kazdopadne muj momentalni stav je stastna.)
    ANYNA
    ANYNA --- ---
    tak nejak spravit zuby + radu proc se mi lamou zuby... i kdyz mam podle me dostatek vseho...
    BARBARDUCHA
    BARBARDUCHA --- ---
    FOAMISS: :) plánuju to co nejdřív
    FOAMISS
    FOAMISS --- ---
    BARBARDUCHA: Snazime se byt co nejlepsi, prijd se presvedcit :)
    BARBARDUCHA
    BARBARDUCHA --- ---
    nemáte někdo reference na to zubní v kateřinský co se pod dohledem učej medici na lidech?
    ANYNA
    ANYNA --- ---
    nekdo tip na vynikajiciho zubare?? :)
    DADULKA
    DADULKA --- ---
    GILRAEN
    GILRAEN --- ---
    Ahoj, tak jsem se docetla (proc mi to nerekla zubarka?), ze lze operativne odstranit podkus. Mam ho tak velky, ze jsme o rovnatkach nikdy ani neuvazovali, nemelo by to cenu. Asi je vam jasne, jak moc tim holka trpi, kdyz se na ni okoli boji z profilu podivat.
    Jestli tu s tim mate nekdo zkusenosti, kde mam zacit proces, ktery by k te operaci vedl? Moje stara zubarka se nikdy ani nezminila a novy zubar ted resi vsechny prusvihy, ktere po te stare zustaly, asi se k tomu jeste nedostal, ale az k nemu pujdu tak se ho zeptam. Ale s jasnejsi predstavou o co jde, kolik to stoji apod. by to bylo jednodussi.
    Diky moc za info.
    AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    DR_RIC: to je zajimava informace....dik za doplneni....
    ja proti nim samozrejme nic nemam, jenom v dnesni dobe se clovek boji, aby klinika, na ktere se zacne lecit, existovala i po po roce
    AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    DZEJLA: dik za tip, uz na to koukam
    DZEJLA
    DZEJLA --- ---
    AKI4CE: ja jsem byla v http://www.stomacentrum.cz/ a v pohode... akorat drahy jak pr.
    AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    DR_RIC: jo na tohle uz jsem taky koukala, ale moc jim neduveruju, klinika funguje jenom dva roky, vlastni a provozuji ji desny mladosi...

ale vedle v klubu v NENUPHAR doporucovala kliniku, kterou mam de facto za rohem a podle znamylekar.cz jsou jejich lekari dost dobre hodnoceni....stranky maji sice horsi, ale to nemusi nic znamenat....

PCDI
    http://www.pcdi.cz/
    MANDYL
    MANDYL --- ---
    BOSSORKA: ja se jen muzu podelit o svoji zkusenost - mela jsem je, kdyz mi vyrezavali osmicky a nemela jsem s nima jedinej problem.. nevim, ale snad nemyslim, ze by to melo bejt "svinstvo" - myslim, ze jsem byla u vazne dobryho chirurga a kdyby s tim mel byt nejaky problem, tak mi je neda..
    AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    muhehe, tohle je ta moje zubarka: http://www.znamylekar.cz/marketa-mudrova/zubar/praha-5
    aspon uz teda chapu, ze problemy s ni nemam jenom ja a nejsem tak hrozny pacient, jak jsem si doted myslela ;-)
    AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    DR_RIC: a teda v Praze nic srovnatelneho neznas?
    AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    DR_RIC: diky za tip, uz si to prohlizim...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam