• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    Ortodoncie- implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby

Zkušenosti, rady, doporučení, ...

Na nástěnce bych ráda udělala něco ve smyslu reference na jednotlivá Stomatologická a ortodontická centra. Proto prosím, máte-li nějakou zkušenost napište: Název centra, město, zákrok který jste podstoupili, cena, klady, zápory, jiné..

rozbalit záhlaví
    LOOLE
    LOOLE --- ---
    TOYEN: Je otázka, jestli by přejití k jinému zubaři pomohlo. Možná k nějakému "střediskovému", který jede všechno na pojišťovnu? Netuším, jestli to ještě jinde dělají jinak. Já se s tím apexlokátorem setkala už na víc místech a nevim, jak se to řeší jinak - aby to platila pojišťovna - možná ručně? Ale nikdy mi tu možnost nenabízeli a pokaždý jsem za zub platila přes 2 tisíce. Což jsem brala jako daň za svojí mladistvou nerozvážnost.
    Třeba sem zavítá DR_RIC a řekne nám o tom víc - z odborného hlediska :)
    TOYEN
    TOYEN --- ---

LOOLE: Jo, určitě to bylo na to, ja jsem z toho celá špatná a zmatená. Byla jsem tam akutně se zubem, byla to stolička, za ambulantní případy by se podle toho, co jsem našla, nemělo uctovat tolik, mam nauctovano 1800 za kanálky a výplň... zub mi seřízl, tim padem mě připravil o sklovinu a musím zaplatit 2 a půl za nástavbu, jednoduše korunku...to samé mi teď udělali s předním zubem, až na to, že tam jsem platila prý za RECIPROC, protože údajně by takový zákrok pojišťovna neuhradila, protože je to tzv. nadstandard...nevím, co se řadí mezi nadstandardy, myslela jsem si, že ošetřit zub a zachtánit jej je prostě základ... i tady mi zubař zub snížil, připravil o sklovinu a bude chtít dva a půl i sem, což je dohromady 8 200...za dva zuby, za kanálky..nevím, jestli to je jen snaha o to vydělat, protože jsem čekala, že na stoličce se po koanálkách udělá jen plomba..klasická...jsem z toho v šoku a fakt nevim, jestli prostě zmenit zubaře a nechat si dát plomby...osm tisíc je docela dost...jenže zuby už mám snížené, takže bych řekla, že jsem v pasti.
    LOOLE
    LOOLE --- ---
    TOYEN: Možná to bude na ošetření kořenových kanálků. Taky jsem za to vždycky cálovala jak mourovatá :)
    TOYEN
    TOYEN --- ---
    Zdravím, neříká Vám něco RECIPROC Ende nástroj? Můj zubař ho dnes použil a tvrdí mi, že by mu jeho použití pojišťovna neproplatila, tím pádem jsem mu za něj vysolila za jeden zub 1500... (?) díky..
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    GHOSTDOG32: mi taky vytrhli pětky, osmičky mám všechny a dobře rostlé, nezkažené.
    A rovnátka mám skoro rok a kaz zatím žádný, čistím teda velmi pečlivě-normální kartáček, mezizubní, jednosvazkový, příp.ještě spec.zubní nit.
    FOULIN
    FOULIN --- ---
    Zdar lidi, moje zuby jsou nějak žlutější a žlutější.... máte někdo zkušenosti s bělením zubů doma? nejlíp pls info o zkušenosti se značkou beconfident maji na FB ted nejakou akci ...nebo co
    FOAMISS
    FOAMISS --- ---
    Ahoj,
    nabízím stomatologické ošetření v rámci letní praxe na stomatologické klinice DENT MEDICO v Praze na Florenci (http://www.dentmedico.cz/). Tato soukromá klinika funguje i jako výukové pracoviště 1. lékařské fakulty UK, jakékoliv ošetření bude probíhat pod dohledem zkušeného lékaře. Klinika má smlouvu se všemi pojišťovnami. Pacientům, kteří jsou ošetřováni studenty, poskytuje slevu ve výši 50 % na výkony nehrazené ze zdravotního pojištění. Možné termíny 16.7. - 26.7.2013.
    V případě, že by jste měli zájem, budeme rády, pro více informací a objednání pište na zubnidentmedico@gmail.com. Vesele šiřte mezi kolegy a známé, přátele a rodinu, těšíme se na vás! :)
    SASETKA
    SASETKA --- ---
    CELULITIDA: ja mam pryc ctyrky i osmicky :) ctyrky kvuli male puse, osmicky, aby mi rustem nezkrivily zuby
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    CELULITIDA: no jo, ale osmičkama by si asi nepomohli, když máš malou čelist. mám to samé a vzali mi pětky, osmičky mám taky vyrostlé a nevadí mi. Je jasné, že odzadu by prostě ty zuby asi srovnat nešly.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    GHOSTDOG32: kvuli osmickam predkus? mne kdyz davali rovnatka tak mi rekli ze mam malou pusu a sly ven vsechny ctyri ctyrky, presto ze osmicky jsem uz mela prorvane ven.. nemeli mi vzit osmicky misto tech zdravejch pevnejch prednich zubu? oplakala jsem je. ikdyz ted mi nechybí .)
    FLOE
    FLOE --- ---
    Ja si je teda nechala dat pryc temer najednou, protoze to peklo, co jsem mela s prvni jsem uz nechtela zazit a jsem strasne rada, ze jsem nemusela zazivat zadnej debilni bolestivej rust. A kdyz vidim okoli, jak na ne vsichni postupem let nadavaj, nevahala jsem.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    GHOSTDOG32: jako fakt? mně prislo ze jsou navic a muzou delat jen problemy. mam jednu pryc a chci dat pryc ostatni tri ktery jsou na půl cesty a jednou za cas se ozvou, ze se snazi dostat ven a pak to zase prejde..
    SASETKA
    SASETKA --- ---
    ANYNA: Mela jsem ten samy problem, nechala jsem si vsechny vyndat a mam klid..
    FOAMISS
    FOAMISS --- ---
    ANYNA: Vyplachovat chlorhexidinem (mrkni na složení ústních vod, myslím, ze meridol ma 0,2%, ale nejsem si jista), popr. cucat hřebíček.
    A nebo dojit k zubaři, at ti to vyplachne tim chx, dostane se pod tu kapsu, která se nad zubem vytvořila a boli.
    ANYNA
    ANYNA --- ---
    zdravím chttěla bych se zeptat jestli zabírá něco na bolest dásní. Rostou mi osmičky a dasním dávají docela zabrat..
    FLOE
    FLOE --- ---
    MUI: Mam to prave i normalne, kdyz si vecer vycistim, kazivy zuby nemam. Kdo vi :]
    FLOE
    FLOE --- ---
    Deje se vam nekomu, ze vas po nevycisteni strasne boli zuby? Takova tupa bolest, po vycisteni to zmizi. Tipuju, ze to dela plak, ale nemuzu najit nikoho se stejnym "problemem".
    URANOS
    URANOS --- ---
    DR_RIC: jasně přípravky s koncentrací h2O2 menší než 0,1% se dají dál kupovat mimo ordinaci, ale protože takhle nízká koncentrace nemůže nikdy fungovat znamená to prakticky, že už se dneska dá bělit jen u lékaře.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    DR_RIC: ten tvůj nick k tomuto příspěvku opravdu platí! díky! .)
    URANOS
    URANOS --- ---
    CELULITIDA: nefunguje a bez peroxidu ani fungovat nemůže. vyhozený peníze a čas. díky nové legislativě bělení už jen u zubaře (tzn ordinační bělení, nebo domácí bělení).
    GIA_
    GIA_ --- ---
    CELULITIDA: myslím tím vrtání zubů laserem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam