LOOLE: Jo, určitě to bylo na to, ja jsem z toho celá špatná a zmatená. Byla jsem tam akutně se zubem, byla to stolička, za ambulantní případy by se podle toho, co jsem našla, nemělo uctovat tolik, mam nauctovano 1800 za kanálky a výplň... zub mi seřízl, tim padem mě připravil o sklovinu a musím zaplatit 2 a půl za nástavbu, jednoduše korunku...to samé mi teď udělali s předním zubem, až na to, že tam jsem platila prý za RECIPROC, protože údajně by takový zákrok pojišťovna neuhradila, protože je to tzv. nadstandard...nevím, co se řadí mezi nadstandardy, myslela jsem si, že ošetřit zub a zachtánit jej je prostě základ... i tady mi zubař zub snížil, připravil o sklovinu a bude chtít dva a půl i sem, což je dohromady 8 200...za dva zuby, za kanálky..nevím, jestli to je jen snaha o to vydělat, protože jsem čekala, že na stoličce se po koanálkách udělá jen plomba..klasická...jsem z toho v šoku a fakt nevim, jestli prostě zmenit zubaře a nechat si dát plomby...osm tisíc je docela dost...jenže zuby už mám snížené, takže bych řekla, že jsem v pasti.