• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    nandavali nekomu z vas znovu pevny rovnatka? jdu ztitra, na horni patro jen..zase.
    JINX
    JINX --- ---
    Resili jste nekdo citlive zuby na sladke? Nevsim jsem si citlivosti pri zmene teploty (studene nebo horke jidlo/napoje) ale kdyz si da clovek napr. cokoladovou tycinku tak to jsou ty prave muka.
    GLUTEUS
    GLUTEUS --- ---
    Jaký máte názor na bělení zubů, ničí to sklovinu či nikoliv?
    MATEJ222
    MATEJ222 --- ---
    Ahoj, prosim mate nejake doporuceni kam je dobre jit v praze na hygienu/airflow? cena/vykon..
    dik moc!
    SASETKA
    SASETKA --- ---
    Jaký máte názor na el. zubní kartáček? Prý ničí dásně a odhalují se krčky... Mám ho doma a váhám, zda ho používat nebo jen občas.. Dík.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Psal jsem už do Prodloužené ruky satana, ale zeptám se i tady: Máte někdo tip na zubaře na Praze 2 nebo 4? Čím blíž centru, tím líp, dojedeme si ale tam, kde nás vezmou a nebudou extra drazí. Přítelkyni se ulomil kus stoličky a mně by se hodila preventivní prohlídka + odstranění kamene.
    Nějaké reference tady vidím, ale zajímá mě, jestli ti zubaři berou nové pacienty a taky by bylo fajn, kdyby měli smlouvu s VZP.
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    MONCI: diky moc, urcite napisu!
    MONCI
    MONCI --- ---
    ANDR3_I: id DAYA k nemu chodila na rovnatka a mela i operaci celisti..zkus ji napsat, urcite ti rada poradi, ale co vim, tak spokojena nebyla...
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    arbes dent - spokojenost :)
    FLOE
    FLOE --- ---
    GHOSTDOG32: Ale notak. Jmeno jsi zminil xkrat predtim v prispevcich. A ad, zes nenapsal, ze je drahej... "ale měli zrovna úplně plno. tak mi potom našel nejprofláklejšího orotodontistu v praze a taky nejdražšího a tam mě zase úplně bez rentgenů nebo otisků sdělil..." nenapsal, to vidim :]
    GEY_KO
    GEY_KO --- ---
    GHOSTDOG32: já chodím taky k paní doktorce Kokaislové na Polikliniku Modřany (Orthodont)a jsem naprosto spokojená - skvělé jednání, vždy poradí, probere se mnou všechny možnosti, nabízí levnější i dražší varianty a v konečný fázi fakt není drahá. Já nemám jedinou výhradu proti ní )))
    FLOE
    FLOE --- ---
    GHOSTDOG32: Bez urazky, ale obavam se, ze ti posledni doktor vyhovuje tak moc jen proto, ze ti rek, co si chtel slyset. Nebo rekl ti to same i po rtg a otiscich? Ze se ti nelibi navrh doktora Suchyho, at uz kuli cene nebo necemu jinymu neznamena, ze nema pravdu, tak tu z neho nedelej buhvijakyho kretena, kerej nevi co dela a chce z tebe akorat tahat penize. A nejdrazsi neni ani nahodou, se zas uklidni.
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    GHOSTDOG32: me ale nevadi davat penize za dobre odvedenou praci (!)
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    GHOSTDOG32: popravde by mi nevadilo kdyby mi ortodontista doporucil i operaci celisti/brady, nejaky to esteticky vylepseni neuskodi nikdy, ale obavam se ze s timhle me spis posle kazdej do haje :)
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    Nekdo zkusenosti s MUDr. Jiri Petr?? http://www.petrortho.cz/olekari.html

Zubarka (prvni s kterou jsem po letech spokojena) me k nemu posila ze nikomu jinemu neveri, ale je dost drahej a ja se ted navic dozvedela ze sestra si u nej take nechala spravovat zuby (trhaly ji zub, delali implantat a mela rovnatka) a velka nespokojenost, takze me od toho hl. mamka se sestrou odrazujou ze zbytecne vyhozene penize :( tak jsem tam volala ze se objednam nejdriv jen na konzultaci a pani s kterou jsem mluvila byla strasne neprijemna, ze se musim rovnou objednat na rentgeny apod. za 4200,- a kdyz jsem se ji snazila vysvetlit ze mam zatim zajem pouze o konzultaci dost u toho mela reci coz hodilo dalsi negativni svetlo na moje rozhodovani... :(

Za kazdy nazor/zkusenost budu moc vdecna, dekuji!!
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    dotázek. ženě se dělá pořád zubní kámen a zubařka jí doporučila nějakej sonickej kartáček... já se v tom neorientuju koupili jsme si philips sonicare ale mam ten pocit ze to neni jedno a totéž každej říká něco... help :D)

BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    ok, díky
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    moje nova zubarka mi tvrdi, ze kdyz se dela nova bila plomba, tak ji dela bez pouziti kofferdamu, ze jeho pouziti vyslednou kvalitu a trvanliviost plomby nezvyuje,.... no trochu me to zarazi, a nevim, jetsli k ni mam vubec chodit....? co je na tom pravdy?
    FATBWOY
    FATBWOY --- ---
    doporuceni na dobreho zubare v okoli Marianskych hor v Ostrave prosim? Dekuju!
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    DR_RIC: a je to tak, ze kdyz se bude korunka vymenovat po nějake dobe za další, tak se zas bude muset zbrousit cast zubu? Co muze hrozit u takoveho zubu jak mam, kdyz si tam dam fazetu - jeho zlomeni?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam