• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    Ortodoncie- implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby

Zkušenosti, rady, doporučení, ...

Na nástěnce bych ráda udělala něco ve smyslu reference na jednotlivá Stomatologická a ortodontická centra. Proto prosím, máte-li nějakou zkušenost napište: Název centra, město, zákrok který jste podstoupili, cena, klady, zápory, jiné..

rozbalit záhlaví
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    FLOE: ok, diky ;)
    FLOE
    FLOE --- ---
    KAIAFOX: Vubec, to snad ani nejde bez fleku. Casem se to sjednoti. Prinejhorsim si muzes pak dobelovat kazdej zub zvlast jak budes potrebovat. Citlivost prejde uplne za chvili :]
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    FLOE: Tak jsem vydrzela a preslo to :) ale i tak mam ty zuby trochu citlivy... A belilo ti to rovnomerne? Ja mam mistama uplny fleky, hlavne na trojkach, tak snad se to do konce kury nejak barevne sjednoti :D
    FLOE
    FLOE --- ---
    KAIAFOX: Vydrz to. Prejde to. Belila jsem s 16% a 22%. Me osobne to delalo problem jen ten prvni den po prvnim beleni. Kdyz jsem po 16% davala pak po par mesicich 22% tak me to nebolelo vubec.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    SHIWA: Ja mela safiry na horni patro za 16 tisic, spodni obyc kovaky za osmicku - chodila jsem na ortodoncii kousek od Dejvicky
    Katalog firem a institucí • Firmy.cz
    http://www.firmy.cz/detail/2071759-mudr-hana-benesova-praha-bubenec.html
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Belite nekdo s opalescence pf 16%? Mam za sebou dve noci, pri noseni me to neboli (nebudi me bolest), ale az po sundani mi od rana postupne trnou horni a dolni jednicky :/ ..mam to na par dni prerusit, nebo to nema smysl? Ptam se proto, ze mi zubar rekl, ze je lepsi to dat v zatahu, tak jestli se mam kousnout do pr.. a vydrzet, nebo se ta bolest bude bez preruseni horsit.. nechci kvuli tomu zrat ibace..
    RUM
    RUM --- ---
    tak mám doma waterpik a je to teda masakr. mám nastavenej tlak na polovině a stejně už to občas píchne, když tím namířím do dás. žlábku. má to fakt sílu a po jídle je to nejlepší věc :-) jenom myslím, že budu muset brzo sehnat ten redesept nebo něco takového, protože máme tvrdou vodu hodně
    SHIWA
    SHIWA --- ---
    RUM: v Praze, dik za odpoved... No nebude to jen tak :/
    RUM
    RUM --- ---
    SHIWA: no taky záleží kde v čr :-) v Praze je normální za jednu čelist klíďo 15 tisíc no... Musí se dobře vybírat. V menších městech to bude asi o hodně levnější. Mě říkala spolužačka, co bydlí někde na mostecku, že platila snad 4 tisíce jenom a měla safírový zámečky. tomu se mi nechce ani věřit...
    SHIWA
    SHIWA --- ---
    Ahoj, neporadil by mi nekdo prosim pekne dobreho a ne prilis draheho ortodonta?. Potrebuji rovnatka na predni zuby, nedavno jsem se vratila po delsi dobe do cz a nemam realnou predstavu kolik stoji fixni rovnatka na jednu predni celist, za jakoukoli radu a info budu vazne vdecna. Vygooglit potrebna infa se mi nedari. Ve vetsine pripadech castky velice vysoke.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    RUM: ja jich pila nekolik denne. proste cisti co nejvic, ustni voda.

VALENTINA: spenat a sezam - nejvic top!
    RUM
    RUM --- ---
    VALENTINA: dá se koupit ořechovej krém :D pak si na to dáš nastrouhanou mrkev a zajíš to kouskem jablka a pak zuby osprchuješ zubní sprchou :D
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    RUM: do ořechů se ani nepouštím, to zasviní rovnátka tak, že to z toho dostávám celý večer:) a mrkev si strouhám. Jablka loupu a krájím:) jak stará bába:)
    URANOS
    URANOS --- ---
    RUM: kafe by vadit nemělo, zvlášť jestli po vypití zapíjíš čistou vodou a hygienu máš předpokládam dobrou. pigmentace se udělat samozřejmě můžou, stejně tak se pak ale můžou pomocí airflow nebo depurací odstranit. ale ideálně se zeptej přímo tý doktorky, třeba k tomu má nějakej speciální důvod.
    RUM
    RUM --- ---
    VALENTINA: :-) no jablka a hrušky normálně žeru, ale nakrájený samozřejmě :D mě říkala že nesmím mrkev a ořechy např.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    RUM: tak mi nic takového neřekla, jen že nemám jíst topinky a jablka:)
    Já mám teda zkušenost, že jediné, co mi opravdu obarvilo gumičky a bílé zámky, je kari, tomu se opravdu vyhýbám, bacha na to:)
    RUM
    RUM --- ---
    VALENTINA: mě na orto řekla, že musím mít bílou dietu... nevím proč, ale asi proto, že mám vepředu safírové zámečky a bílý drát... ale to prostě nejde bez kafe :D
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    RUM: haha, tak já piju tak dvě kafe denně, tak jsem taky zvědavá(rovnátka 2 roky), doufám, že to půjde případně vybělit.
    RUM
    RUM --- ---
    ahoj, chci se zeptat někoho kdo má/měl rovnátka, jestli hodně vadí, když jsem kafoholik i během nosení rovnátek? nezůstanou na zubech fleky kolem zámečků po jejich sundání? snažím se kontakt s kávou omezovat na minimum... tedy když chci fungovat, vypiju rychle hrnek a vypláchnu pusu čistou vodou
    GLUTEUS
    GLUTEUS --- ---
    Mimochodem zubní kaz není nakažlivý, ale může vznikat přenosem a činností bakterií. http://sik.vse.cz/ss/zubkaz.pdf
    GLUTEUS
    GLUTEUS --- ---
    Zde je jednoduše, ale jasně vysvětleno, jak si správně čistit zuby (dle mého názoru není potřeba sonického kartáčku, ale pokud ho máte, tak tím taky nic nezkazíte). http://ona.idnes.cz/jak-spravne-cistit-zuby-0s8-/zdravi.aspx?c=A130315_134039_zdravi_pet
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam