• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Mate vyzkousenou nejakou belici pastu, ktera opravdu funguje? Pred par mesici jsem si dala belici kuru Opalescence, ale zacina se to zas vracet do "normalu" (byt nekourim, nepiju kafe/ vino/ caj...evidentne staci betakaroten). Zkusila jsem pred casem pastu Rembrandt za, ale moc me nepresvedcila. Neco dostupneho v lekarne/ profimedu?
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    NAVARA: tak to není moc velká výzva, tak snad ano. Už teď tam nějaké ty hygiensitky jsou, tak je možné se podívat.
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Zdravím zájemce o zdravé zuby. Kamarád rozjíždí web na vyhledávání, evidenci a hodnocení (a cenové porovnání) zubních hygienistek. Tak pokud to někoho zaujme, tak prosím zde: http://hygienistky.cz/
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    Poptávám kontakt na ŠPIČKOVÉHO zubaře, který se zabývá estetickou stomatologií.
    Já jednoho mám, ale i tak si říkám, jestli přecejen není někdo stejně dobrý a trochu levnější, když on zas podražil... Bohužel ale dost spěchám na ošetření (do 2 měsíců). Ten můj je mezinárodní špička a je hodně vytížený, ale má fakt super reference...
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    Tak to ja mam bohuzel opacny problem, skoro cely zivot rodinna zubarka, bolel me strasne zub, chodila jsem k ni i 3x do roka, ona ze mam zuby v poradku (rentgeny probehly) a kdyz uz me bolel zub i pri chuzi nevydrzela jsem to a sla jsem jinam - zub musel ven a cela pusa kazu, samozrejme sem tomu neverila ale potvrdilo mi to pak nekolik zubaru. Dotedka jsem na ni pekelne nastvana, nejhorsi na tom je ze tata k ni klidne chodi dal (ale tak tomu to muze uz bejt jedno).
    FLOE
    FLOE --- ---
    JINX: Tak tak, zkus to jeste jinde. Na me uz to taky zkousel jeden asi 2,5 roku zpet. Tim vic me to nasralo, ze to byl otec kamaradky a jen na akutni prohlidku, neb jsem nemohla ke svemu v jinym meste. Nejak se mi to nezdalo, tak jsem supajdila ke svemu ac sem musela dojet dalku. Samozrejme kravina...
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    JINX: Cywe myslel jsem ze tohle je problem hlavne v USA. To je zmrdovina jestli se to dostava i k nam. V kazdym pripade trvat na jinem nezavislem nazoru = jiny zubar.
    JINX
    JINX --- ---
    IOM_NUKSO: ok to potvrzuje mou hypotezu, nekolik let jsem chodil k me oblibene zubarce, ktera byla fakt super, no a kdyz jsem prisel na posledni prohlidku byl jsem prekvapen ze tam uz nepracuje a misto ni je asi nejaky zahranicni student na praxi :(
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    JINX: zkus jineho zubare
    JINX
    JINX --- ---
    Je mozne aby se mi po 5 mesicich zuby zkazily tak ze je potreba nekolik vyvrtat a nekolik vytrhnout? Dosud jsem nemel zadny kaz (naposledy jsem byl na prohlidce pred 5 mesici a vse ok).
    FLOE
    FLOE --- ---
    VALENTINA: Zalezi jak se ti to bude hejbat. U me spodek neni treba vubec, ale na horni nosim na noc doted, 1-2x za mesic, protoze i pres retainer se ty zuby hejbaj a neudelam s tim nic. Rovnatka mi sundali pred 6-5 lety? Po sundani sem to nosila tak dlouho jak rek doktor. Uz si to nepamatuju, ale bylo to v rozmezi 1-2 roky asi. Stejne se to zacalo hejbat, no :] Individualni.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    tak po 2,5 letech horní rovnadla dole:) popravdě trochu mi chybí:)
    jak dlouho jste pak ještě nosili rovnátka na noc? mám i zezadu retainer, ten už asi až do smrti.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    FLOE: ok, diky ;)
    FLOE
    FLOE --- ---
    KAIAFOX: Vubec, to snad ani nejde bez fleku. Casem se to sjednoti. Prinejhorsim si muzes pak dobelovat kazdej zub zvlast jak budes potrebovat. Citlivost prejde uplne za chvili :]
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    FLOE: Tak jsem vydrzela a preslo to :) ale i tak mam ty zuby trochu citlivy... A belilo ti to rovnomerne? Ja mam mistama uplny fleky, hlavne na trojkach, tak snad se to do konce kury nejak barevne sjednoti :D
    FLOE
    FLOE --- ---
    KAIAFOX: Vydrz to. Prejde to. Belila jsem s 16% a 22%. Me osobne to delalo problem jen ten prvni den po prvnim beleni. Kdyz jsem po 16% davala pak po par mesicich 22% tak me to nebolelo vubec.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    SHIWA: Ja mela safiry na horni patro za 16 tisic, spodni obyc kovaky za osmicku - chodila jsem na ortodoncii kousek od Dejvicky
    Katalog firem a institucí • Firmy.cz
    http://www.firmy.cz/detail/2071759-mudr-hana-benesova-praha-bubenec.html
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Belite nekdo s opalescence pf 16%? Mam za sebou dve noci, pri noseni me to neboli (nebudi me bolest), ale az po sundani mi od rana postupne trnou horni a dolni jednicky :/ ..mam to na par dni prerusit, nebo to nema smysl? Ptam se proto, ze mi zubar rekl, ze je lepsi to dat v zatahu, tak jestli se mam kousnout do pr.. a vydrzet, nebo se ta bolest bude bez preruseni horsit.. nechci kvuli tomu zrat ibace..
    RUM
    RUM --- ---
    tak mám doma waterpik a je to teda masakr. mám nastavenej tlak na polovině a stejně už to občas píchne, když tím namířím do dás. žlábku. má to fakt sílu a po jídle je to nejlepší věc :-) jenom myslím, že budu muset brzo sehnat ten redesept nebo něco takového, protože máme tvrdou vodu hodně
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam