• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    TARGI
    TARGI --- ---
    KAIAFOX: bez analgetik bych do toho nešla, dbwd mi skubali osmičku vlevo nahoře - rostla místo dolů do tváře a udělal se tam poradny zánět během asi 2 dnů a můžu říct, tohle dělat naživo tak to jeden z nás nepřežije.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    poradíte prosím ortodoncii na rovnátka pro jednáctiletého? rozumný poměr cena/výkon. Praha
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    https://i.nyx.cz/files/00/00/15/28/1528183_f4ec2eaa0b659f6f4e1c.jpg?name=20160327-0001.jpeg

na kolik tak přibližně příjdou tyhle mé dva roštípnuté tesáky nevěděl by tu někdo ? :)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Mate nektera zkusenost s trhanim osmicek pri plnem kojeni? Presneji s chirurgickym odstranenim, nemam je zcela prorezane a boli uz druhy mesic (muj zubar je do dubna mimo - je po operaci). Kdyztak posta. Dik.
    ATROPOS
    ATROPOS --- ---
    Pls, nemáte někdo dobrou zkušenost se zubní klinikou v Praze nebo okolí, kde by dělali ošetření v plné narkóze? (v tomhle případě by to bylo spíš odstranění trosek)

Shánim tipy pro člověka offnyx. Má celkem regulérní fobii ze zubaře. Dělá se mu špatně jakmile slyší vrtačku. Přes místní anestetikum ho ošetření bolí. Ošetření v analgosedaci absolvoval a to ho taky bolelo:(
    Z47TC
    Z47TC --- ---
    Ahoj, sháním kontak/doporučení na dobrého zubaře/zubařku - P10 Zahradní Město a okolí. Kdyžtak pošta. Díky
    RUM
    RUM --- ---
    já mám doma teda akorát waterpik kromě standartních cest čištění a to ten velkej, nastavenej na největší tlak co jde, protože jestli mám něco v pořádku tak to jsou dásně. je to pecka na čištění ihned po jídle, dokud máte mezi zubama zbytky jídla a ještě efektivnější je to po lepkavém sladkém nebo kyselém jídle. To jsou případy kdy není dobrý čistit mechanicky kartáčkem, když je sklovina "změklá".
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    UNCLE_JIMBO: používám tu cca střední řadu a (HealthyWhite) a mám dojem, že funkce to má s tou DiamondClean shodné a je to jen dražší kvůli náhraním hlavicím, čupr nabíjecí skelnce atp.. Sám sem si nedokázal obhájit nákup té nejdražší verze, protože bych platil vpodstatě jen za za "nejdražší řadu", čili příplatek za luxus.. ale luxus jen v designu a doplňkách, čístí to stejně....
    Nekupoval bych to nejlevnější, tam nemáš ty různé intenzity...
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    Philips Sonicare DiamondClean, vyplatí se to za ty prachy? nebo je to co se čištění týče stejně dobrý jako levnější modely?
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    ANDR3_I: Diky, zkusim.
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    HAWLIS: Ja to taky kombinuju (na sonickej nedam dopustit) a je to myslim uplne ta nejlepsi mozna pece co tem zubum muzes dat! ;)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    ANDR3_I: mezizubni jasny.. a asi fajn napad to občas vzit curaproxem. diky
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    HAWLIS: I kdyz mas sonickej stejne bych si cistila mezizubnima a obcas to vzala curaproxem rucne...
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    GLUTEUS: curaprox+jeden svazkový+jedenmezizubní... to je na mě moc velká armáda v koupelně.. postiženej (asi) nejsem, ale po koupil jsem snickej a zatim veliká spokojenost . pomáhá mi to vyčistit si zuby kvalitněji.
    GLUTEUS
    GLUTEUS --- ---
    1. Sonické zubní kartáčky jsou dle mého názoru naprosto zbytečně předražené pomůcky (pokud zrovna není člověk postižený a zuby si sám jen těžko vyčistí). Já osobně mám nejradši obyčejný měkký zubní kartáček (např. TEPE soft, Curaprox apod.) a k tomu přidat jednosvazkový kartáček plus mezizubní.
    2. Co to bylo za ústní vodu? S tím jsem se nikdy nesetkala. Ráda bych prozkoumala. Každopádně, pokud by ti to rozpustilo jazyk a stěny úst, bolelo by tě to jako čert.
    KULA
    KULA --- ---
    Ahoj ve spolek, mám hloupě legrační otázku a tak se o ni podělím...
    Sáhl jsem v DM drogerii po nějaké jejich privátní značce ústní vody. Po vypláchnutí se mi v ústech vytvoří bílý, gumový povlak. Protože jsem se s jedním kusem málem udusil, zbytek jsem si vytáhl z úst a bylo toho vcelku dost. Je to ekl, vím, ale co to je? To mi to rozpustilo jazyk a stěny mých úst? Nezažil jste to někdo? Ústní vody z reklam mi to nedělají.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    vybírám sonickej zubní kartáček. máte doporučení, tipy, triky a rady, podle čeho vybírat? koukam na značku philips a jejich sonicare řadu. kartáčky od 1500 do 6k... čím se ve skutečnosti lištej? má smysl nějaká z těch funkcí u dražších modelů? Nebo mi bohatě bude stačit ten nejlevnější?
    díky
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DANCE_GIRL: tahle

Denisa Babáková, DiS. názory - dentální hygienistka, hygienista Praha - ZnamyLekar.cz
    http://www.znamylekar.cz/denisa-babakova/dentalni-hygienistka-hygienista/praha
    DANCE_GIRL
    DANCE_GIRL --- ---
    Můžete doporučit nějakou dentální hygienu na Praze 5 (Smíchov)? Na netu toho na mě vybaflo spoustu a nevím, podle čeho vybírat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam