• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    POZITRON: hele trhani je jina story (v mym pripade horror story) ale za to muze doktor co to delal. Pokud mas s nekym dobrou zkusenost urcite jdi k nemu. Ja mela dost velky komplikace a tim te nechci strasit.

To s tou dasni jsem si taky myslela, zelbohu to tak neni takze urcite je lepsi to predem vyzadovat/zkonzultovat
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    A jak to ma spatny? Myslela jsem, ze dasen se normalne prehrne pres novej zub a neni to poznat.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    ANDR3_I: a myslis, ze kdyz jsem nemela problem s trhanim osmicky, ze trhani jednicek bude v pohode? sla jsem pak jeste normalne do prace. myslim co se tyce bolesti. mam ty jednicky kratky, nedrzej ani v kosti, protoze jim tam prekazi ta malinka navic. zas ale az tam bude rvat tu malinkou... tyvole tri mesice hojeni, to je sila. to ze zacatku jis jenom kasicky? aspon zhubnu :)
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    POZITRON: ne ja mam sestku a bohuzel to videt je kdyz se usmeju.

Mama ma jednicku bez plastiky a je to hodne spatny...

Co se tyce samotny implantace tak mi to prislo v pohode, jediny co me za celou dobu bolelo bylo kdyz mi tam po trech mesicich hojeni sroubovali ten zub
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    ANDR3_I: ty mas jednicky? bylo to hodne neprijemny? jak dlouho se to hojilo? a kolik jsi platila? ja nemam horni dasen videt, kdyz mluvim, ani kdyz se smeju.
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    POZITRON: plastiku/modelaci dasne, aby ten zub vypadal prirozene
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    ANDR3_I: co myslis tou plastikou?
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    POZITRON: sezen si nekoho kdo ti udela i kvalitni plastiku, u me se na to s prominutim vysrali a je dost pravdepodobny ze uz s tim nepujde nic udelat :(
    FLOE
    FLOE --- ---
    MIDORI: Prej muze bejt problem, ze se to muze obarvit od rtenky nebo piti a nebo, ze ten tray omylem zlomi/rozslapnou/ztrati, tak si na to davaj pozor. Na nic jinyho, krome ceny, si nikdo nestezoval.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    FLOE: to je můj případ, díky :)
    FLOE
    FLOE --- ---
    MIDORI: Invisaling? Kamaradka to ma a je nadsena. Vlastne kazdej si to zatim chvalil co to lidi meli, ale to jsou vsechno lidi 30+ co uz nemaj nervy na to nosit zamecky.
    JINX
    JINX --- ---
    Mate nekdo tip na dentalni hygienu v Ostrave nebo okoli?
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Jinak vcera jsem byla na konzultaci u Mudr. Bemesove v Dejvicich (na doporuceni zde). Pani doktorka mila (az na hodinove cekani), ale ceny za rovnatka stejne, jako u Mudr. Sucheho. Neviditelne 70-80k, nile safirove kolem 50k
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Mate nekdo jako rovnatka ty “neviditelne” nasazovaci folie? Nevzpomenu si ted na nazev. Pravdepodobne do toho pujdu, tak me zajimaji zkusenosti..
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    EUCHENIE: ja mam nove Straumann, srovnani nemam, radsi bych zpatky zub :(
    Za me kdyz uz tak uz, porad je to cizi teleso do tela ktery bude nekolikrat denne zatezovany
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    Ahoj, rozhoduju se mezi sroubem straumann vs oktagon, neresil jste nekdo neco podobneho? Straumann asi lepsi a taky drazi, tak esi kdyz uz tak uz, nebo staci bohate ten oktagon?
    KRAUPIK
    KRAUPIK --- ---
    ANDR3_I: Doporučuji kolegyni z práce http://www.annakrejcikova.cz než jsem tam nastoupila chodila jsem na hygienu jinam. Nikdy by mě nenapadlo, že hygiena nemusí bolet. Hygiena u nás stojí 1060 nebo 1160 (AirFlow).
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    Jenom tedy potvrzuji, že MUDr. Švábová nové pacienty nebere, teď jsem tam volala, takže hledám pro syna někoho v Praze (Střední Čechy by taky nevadily).
    Zatím jedu podle recenzí a vypadl na mě tento doktor - nemáte někdo osobní zkušenost?
    MUDr. Tomáš Hanzelka, Ph.D. názory - ortodontista Praha - ZnamyLekar.cz
    https://www.znamylekar.cz/tomas-hanzelka-2/ortodontista/praha
    Jako další je tam tato doktorka, termíny má až v prosinci, tak je snad taky dobrá :-)
    MUDr. Jana Fendrychová názory - ortodontista Praha - ZnamyLekar.cz
    https://www.znamylekar.cz/jana-fendrychova/ortodontista/praha#profile-addresses-list
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    Praha, dentální hygiena? Mela jsem top doktorku ale zmenil se majitel strediska a zakazali dentalni hygienu samoplatcum (EUC Premium, palac YMCA). Mate prosim nekdo nejaky typ? Je to dost akutni, uz mi to odsouvali rok :( nechci nikoho kdo je dva roky po skole, potrebuju nekoho kdo tomu rozumi a vi ze se ma venovat i zadnim zubum..
    CROSS
    CROSS --- ---
    PISISKVOR: upřímně, cenu jen té dočasné korunky nevím, jen cenu za celou akci, a nebylo to v ČR, takže když ti řeknu cca 35k, bude to trochu zavádějící.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam