• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    JANNE: No a proc si to nenechas opichat? Pro me je mnohem snesitelnejsi par vterin tlaku po injekci (uz ani vpichy neboli, maj pidihroty), nez tenhle stres :)
    JANNE
    JANNE --- ---
    SAAYURI: Spíš nervy, hysterie a podobný hovadiny. Jsem zpocená skrz naskrz už po usazení na křesle, spustí se mi okamžitě krokodýlí slzy a začnu se třást, jako tehdy poprvé :D Nejvíc nejlepší by pro mě bylo, nechat se uspat hned po příchodu :))) Ne, že bych měla někdy brutální problémy se zuby a tak, prostě první kontakt byl se zubařkou, která rozdávala facky, když sem se jako dítě nechovala u zákroku “správně”. Ale furt lepší tohle, než se při každé návštěvě počůrávat :D :D
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    JANNE: A jak je to mozny? Jako ze ti nefunguje umrtvovaci injekce? :)
    JANNE
    JANNE --- ---
    SITH: Ha! Zrovna na ně koukám :) Díky!
    JANNE
    JANNE --- ---
    Při každé návštěvě u zubaře propotím strachem všechno oblečení a brečím jak malej fracek. Nemáme někdo tip na zubaře v Praze, který tuhle hrůzu odbourá? Nejlíp tím, že mě umrtví vším, co půjde? :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    zub vyvrtanej tam melo byt
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Netusite, za jak dlouho dochazi k ubytku kosti po extrakci? Zuby mi byly vytrzeny koncem unora, nadpocetnej sub vyvrtanek z kosti koncem brezna, ale konzultani na implantaty ve vfn az v pulce cervna. To je jeste ok? Co kdyz se na konzultaci dozvim, ze srouby az treba za dalsi 2 mesice? To uz budu za moc dlouho?
    IVANEM
    IVANEM --- ---
    NEBUDLINEJ: Jsem naprostý laik, ale když píšeš, že ti osmičky leží a hrnou všechny zuby dopředu, nebylo by od věci pouvažovat a domluvit se se zubařem, aby osmičky vytáhl? Zbylé zuby by nic nervalo dopředu, bylo by v chlebárně hnedle víc místa a třeba by se i srovnaly. ne?
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    PETER_PAN: teď už si snad bude dávat větší pozor :)
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    EUCHENIE: Aaa, toho se prave bojim. Jdu tam pristi mesic na prvni konsultaci/vysetreni. Jako nerad bych tam vicekrat nez je nutne.
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    cca 27 700 v Pze MUDr. Neumann mujzubar.cz
    [ EUCHENIE @ Ortodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby ]

jen teda mi udelal blbe otisk na ten novej "zub" a musela jsem znova. skoda, ze uz nebydlim v baraku vedle, ale500km daleko :) takze me ceka jeste jedna navsteva - ta posledni
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    SAMGARR: ups, jsem omylem smazala ten predchozi prispevek.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    SAMGARR: budu vybirat pracoviste podle toho, jestli mi jednicku a dvojku udelaj na jeden implantat, pricemz v prvnim kole zkusim VFN. prej to takhle jde, protoze dvojka je malej zoubek.

na hovno je, ze mozna prijdu i o druhou horni dvojku, protoze nadpocetnej zub byl nalepenej na jejich korenech, nesel vysekat, musel se vyvrtat a ta dvojka se tim docela uvolnila. :/ kdy slo o jeden zub, tak dam klidne 30 000 a je mi to jedno, ale u me to bohuzel asi budou nakonec 4 a jako 120 000 za zuby se mi opravdu davat nechce. no, snad si ta dvojka jeste sedne. uz takhle jsem prisla o 3 naprosto zdravy zuby a ctvrtej bych psychicky uz nesla asi hodne blbe.
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    POZITRON: Me bylo spocitano prave tech 30 000 Kc, ale podrobne rozepsane to budu mit az za par mesicu jestli chces vedet detaily.
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    POZITRON: Pod 30k v Praze budes tezko shanet, alespon mi to tak tvrdil mudr. Kucera.

Na podzim me u nej jeden implantat ceka, nemate nejaky zkusenosti konkretne s nim?
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    jenom me tedy zaskocilo, ze 10% lidi se imlantaty nechytnou a vypadnou. kdyz to clovek nespolkne, tak pak pri dalsim pokusu plati min? da se ten vypadlej sroub kdyztak znovu pouzit?
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    nemate nekdo zkusenost s implantatama na stomatologicky klinice VFN? vcera mi na stomatochirurgii vysekal/vyvrtal nadpocetnej zub a implantaty by prej byly mozny za 2 mesice, takze uz pomalu vybiram, kam jit na konzultaci. porad si naivne namlouvam, ze je nekde sezenu se straumann sroubem sakum prask za 25 000/kus. docasnou protezku uz nejakou dobu mam a kdo se protezky boji, tak vubec nejde poznat, ze to nejsou pravy zuby. ani zblizka.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    IRINASH: Urcite to neceka kazdyho kvuli jedny malickaty vyplni :) Ale pokud mas strach ze zubaru, tak chapu, proc si to myslis :))
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    SAAYURI: Myslim, ze z dlouhodobyho hlediska to ceka snad kazdyho.:) Za 20-30 let me to urcite nemine.:D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam