• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    KRKA
    KRKA --- ---
    KAIAFOX: Jasne, já psala o tom, ze kluk má křivé ty nove zuby ... :-/
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Tak z logiky věci, nemá smysl rovnat něco, co za chvíli vypadne...
    KRKA
    KRKA --- ---
    HUJERKA: Tak já nevím :-/ co člověk to asi názor?!
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    Mate nekdo srovnani, jak u deti probiha osetreni s midazolem versus entonoxem?
    Syn (5) mel vcera midazol, radovala jsem se, jak krasne mu zabral, byl uplne vlacnej, ale jakmile jsem ho donesla na kreslo, zacalo peklo - rval, kopal, plakal. Nevim, jestli slo o tu paradoxni reakci, o ktere se pise, nebo jestli ma proste tak strasnej strach, ze ten to i tak prebije. Zubarka rikala, ze priste zkusime entonox, ze nekdy sedne lip.

U entonoxu si to ale bude pamatovat, ze? Ten vcerejsek byl strasnej, nakonec ho drzeli ctyri lidi, ale on si to nastesti nepamatuje.
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    KRKA: U téměř 8leté dcery už je budeme řešit teď, čekali jsme na velké stálé jedničky.
    KRKA
    KRKA --- ---
    Dik :)
    KRKA
    KRKA --- ---
    Od kdy řešit s klukem popr rovnátka? Bude mu deset a zatím mu vypadly jedničky a dvojky... ale tím stylem, ze jednu dvojku má tak půl centaku vzadu, pac se mu tam nevejde. Zubarka zatím ze ok, ze až vypada většina, tak pak to teprve řešit ...
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    MIDORI: Zvykneš. Dcera je má asi 2 měsíce, první 4 dny byly nic moc, od té doby pohoda.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Od včerejška mám rovnátka, mám pocit, že se mi to nevejde vůbec do pusy. Zatím mám jen horní čelist. Zvyknu si, žejo? :)
    DUB
    DUB --- ---
    DR_RIC: dik za vysvetleni, a nejaka metoda na snizeni poskozovani zubu kourem existuje?
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    DUB: Já myslim, že bude dostatečný to večer pořádně udělat mezizubníma..zas bych to uplně přez den nehrotil.
    DUB
    DUB --- ---
    dostal jsem od nich na par dni nejakou desinfekcni vodu, kde neni alkohol, tak to zatim po koureni vyplachuju tim 1 minutu kloktani, prestat nedokazu, ale omezil jsem to od vcera
    DUB
    DUB --- ---
    ahoj,
    udelali mi vcera 2 implantaty do kosti a rekli ze musim ted delat vetsi hygienu. vic cistit zuby a mezizubnima kartackama. to jsem doted nedelal a budu to delat, ale chtel bych se zeptat, kdyz hodne kourim, bude pomahat, kdyz si po kazdem koureni vyplachnu pusu ustni vodou (nebudu si moc zrovna vycisti zuby), bude to pomahat, nebo je nejake efektivnejsi "rychlo" cisteni po koureni?
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    Máte prosím někdo zkušenost se Světem rovnátek nebo s neviditelnými rovnátky? - Rovnátka Invisalign
    svetrovnatek.cz/cz/
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    DR_RIC: to jsem mivala za mlada, i po ctyrech jsem zdrhala :) Ale to taky byly ty injekce 10x tlustsi nez dnes, ze mi zda
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    Já měla teď v Německu nějakou anestezii, kde mi zubař předem říkal, ať se nedivím, když mi bude 2 - 3 minuty bít divoce srdce, jako bych běžela. A jo, moc příjemný to nebylo, pak už cajk, ale fuj teda :)
    MEZZANA
    MEZZANA --- ---
    Zdravím,

filtr mlčí - asi rok používám zubní pastu Apagard s hydroxyapatitem. Jsem s ní spokojená, navíc zuby bělí. Zatím kupuji přes Profimed za 390,-/125 g.
    Máte tip, kde by se dala koupit levněji, případně tip na levnější alternativu?
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    SCHIZOGENES: Ja vim o "mensich" a "vetsich", s obojim mam zkusenost u me zubarky. O tom, co pouziva stomatochirurg, to nevim :)
    SCHIZOGENES
    SCHIZOGENES --- ---
    Když jste u těch zážitků při anestezii, s ohledem na svoji nedávnou mírně dobrodružnou extrakci moudráku bych se rád zeptal: používají v současnosti všichni (čeští) zubaři u všech zákroků vždycky stejný přípravek, nebo je stomatol. anestetik víc typů? Dík.
    FLASH_GORDON
    FLASH_GORDON --- ---
    DR_RIC: jo jo, já to měl už asi taky, ale určitě ne takhle dlouho... Je to vlastně už 10 dní od toho prvního zákroku... Tak budu v klidu. Dík.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam