• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    JAEN
    JAEN --- ---
    PAN_UZIVATEL: Nevim, co je bezne, ale mne je belili vsechny a popravde by to asi vypadalo dost divne, kdyby ty zadni zustaly v jinem odstinu, zmenil se mi fakt o hodne. System Purewhitening u DeHa u Strossmayeraku v Praze (a ano, uz si tam davam pozor, ke komu se tam objednavam, neni to tak na jistotu jako driv).
    PAN_UZIVATEL
    PAN_UZIVATEL --- ---
    Ahoj, chci si nechat vybelit zuby, ale na hygiene mi rekli, ze se beli po petky. Je to bezne? Rozumim, ze i belici pasky to maji do petek, ale nejak u toho ordinacniho za 10 000 bych cekal vsechny zuby, zejm. kdyz jeste delaji odlitky.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    doporucili byste nejakeho kvalitniho implantologa v Praze ?
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    Drazí, zubař mi odešel do důchodu. A vypadla mi výplň na pětce vpravo nahoře... Čili stojím před akutní snahou sehnat nového zubaře o půl roku dřív, než jsem to plánoval. A to mám prakticky nulovou kazivost. Prý.:) Nevěděli byste o někom?
    ZVEMI
    ZVEMI --- ---
    PRAASHEK: Mám Panasonic EW-DJ55, za mě dobrý, po transplantaci dásně oceňuju hlavně velké rozpětí nastavení intenzity. Osobně bych ale řekla, že než o technické detaily typu množství pulsů atd nakonec jde o správnou techniku použití. Jinak bych se ale taky koukala, kolik stojí náhradní trysky (zrovna u Phillipsu dost, přitom je to plastová tyčinka) a jednoduchost čištění zásobníku. Ta je u mého modelu dost špatná.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    PRAASHEK: Waterpick a cokoliv od Phillips jsou k nicemu. Pulsy jsou neefektivni, programy a nastavce jsou k prdu, potrebujes tlakovy vodni paprsek, coz znamena bud ty pripinaci na vodovod, nebo Panasonic. Ja mam asi uz patnact let model EW 1211W, uz teda asi treti spotrebic, a spokojenost. Plak nula, choboty nula.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ACKO: někde se předhánějí v popisu frekvence pulsů, jinde ani není jasné, jestli to funguje jako pulsní sprcha, nebo čistě tlaková. jinde to zas chápu tak, že pulsní režim je součástí všech těch "presetů", někde je to zmíněné u jednoho nebo u žádného režimu...
    ACKO
    ACKO --- ---
    PRAASHEK: já mám od concept, stála pod tisícovku a vypadá jako ta tvoje poslední, úplně mi stačí
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    budu si kupovat zubní sprchu (hlavně kvůli několika mezizubním prostorám kolem stolic, které se mi prostě nedaří dobře čistit mezizubním kartáčkem a už mě to sere):

který z candidátů níže se vám pozdává? nebo navrhněte jiný. potřebuju ale, aby to mělo zásobník na vodu buďto v těle, nebo hodně malý. Nechci další neskladný krám do baráku.

Waterpik Cordless Advanced WP563 Blue ústní sprcha - Profimed.cz
    https://www.profimed.cz/waterpik-cordless-advanced-wp563-blue-ustni-sprcha-p63662
    ---

Philips Sonicare Přenosná ústní sprcha HX3826/33 - Profimed.cz
    https://www.profimed.cz/philips-sonicare-prenosna-ustni-sprcha-hx3826-33-p81649
    ---

Ústní sprcha Floss - miDent
    https://www.mident.cz/ustni-sprcha-floss
    PAN_UZIVATEL
    PAN_UZIVATEL --- ---
    VALENTINA: Tak jsem zaknihovany a vypada to, ze jsem pokazde dostal novou hygienistku, co si delala sve vstupni a nyni mi chteli opet dat novou, tak jsem, rekl, ze fakt ne, resp. ze nebudu platit 2000 za 10 min cisteni, maji tam nejaky bordel a to je uz nekolikata hygienistka, co jim tam skoncila.
    PAN_UZIVATEL
    PAN_UZIVATEL --- ---
    VALENTINA: Ja mel zatim vzdy jinou hygienistku, ze proste odchazely, prochazely, ale vse bylo tak 15 min
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    PAN_UZIVATEL: já chodím léta sem a jsem hodně spokojená, čištění určitě půl hodiny i víc, pak ten zbytek.
    Zubní ordinace Šafaříkovi
    https://ordinacesafarikovi.cz/tym/lucie-nosilova
    PAN_UZIVATEL
    PAN_UZIVATEL --- ---
    Ahoj, kdysi mi nekdo doporucoval DéHá hygienu. Byl jsem tak uz opakovane, ale trosku mi vadi casove efektivita hygienistek. Samotne cisteni je tak 15 min a zbytek kecy okolo, jak cistit, a nebo projizdeni zuby mezizubnim kartackem. Vzhledem k tomu, ze platim kolem 2000 Kc, coz mi neprijde malo, tak bych cekal, ze fakt hodinu bude cistit. Jake mate zkusenosti s timto mistem? Jako recenze to ma vytecne na google, ale jako tech par minut cisteni mi prijde fakt nonsens, slysel jsem od jinych, jak maji zkusenosti, ze zkratka ta osoba cisti celou dobu. Plus mam i dojem, ze ani nahodou ty sezeni nejsou hodina, ze to je spise tak, jak jim to vyjde, protoze hned tam ceka dalsi klient.
    MAKU
    MAKU --- ---
    VALENTINA: já to používám jen na přední (kámen nemám, řeším jen skvrnky na dolních předních zubech). Manžel používá zubařské zrcátko - to je součástí balení. A prodávaj pak myslim i verzi s kamerkou, ale je o hodně dražší.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    a jak se dostanete k zadním zubům? já si říkám, že to použiju maximálně na ty přední, kam dobře vidím
    SVANC
    SVANC --- ---
    MAKU: Já s tím žádný problém nemám :)
    MAKU
    MAKU --- ---
    SVANC: A ten zvuk jako v pohodě, jo? ;)
    SVANC
    SVANC --- ---
    jMAKU: Koupil jsem ten samý, dnes mi přišel a jsem nadšen, zubní kámen během pár minut kompletně pryč.
    Tak jsem rovnou zrušil blížící se termín u zubaře, který si za jedno odstranění kamene účtuje 1400, o pouhých 290 korun méně, než stál ten přístroj.
    MAKU
    MAKU --- ---
    SVANC: Já mám tenhle: https://www.mident.cz/produkt-ultrasonicky-cistic-zubu
    Pořídila jsem ho na skvrnky od kávy, muž ho používá na zubní kámen. On je spokojen na 100 %. Já špatně snáším zvuk, který se ozve po přiložení na zub ("bzučení" jak u zubaře), takže ho používám méně než jsem plánovala (a beru si suchátka).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam