• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    Ortodoncie- implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby

Zkušenosti, rady, doporučení, ...

Na nástěnce bych ráda udělala něco ve smyslu reference na jednotlivá Stomatologická a ortodontická centra. Proto prosím, máte-li nějakou zkušenost napište: Název centra, město, zákrok který jste podstoupili, cena, klady, zápory, jiné..

rozbalit záhlaví
    MAKU
    MAKU --- ---
    VALENTINA: já to používám jen na přední (kámen nemám, řeším jen skvrnky na dolních předních zubech). Manžel používá zubařské zrcátko - to je součástí balení. A prodávaj pak myslim i verzi s kamerkou, ale je o hodně dražší.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    a jak se dostanete k zadním zubům? já si říkám, že to použiju maximálně na ty přední, kam dobře vidím
    SVANC
    SVANC --- ---
    MAKU: Já s tím žádný problém nemám :)
    MAKU
    MAKU --- ---
    SVANC: A ten zvuk jako v pohodě, jo? ;)
    SVANC
    SVANC --- ---
    jMAKU: Koupil jsem ten samý, dnes mi přišel a jsem nadšen, zubní kámen během pár minut kompletně pryč.
    Tak jsem rovnou zrušil blížící se termín u zubaře, který si za jedno odstranění kamene účtuje 1400, o pouhých 290 korun méně, než stál ten přístroj.
    MAKU
    MAKU --- ---
    SVANC: Já mám tenhle: https://www.mident.cz/produkt-ultrasonicky-cistic-zubu
    Pořídila jsem ho na skvrnky od kávy, muž ho používá na zubní kámen. On je spokojen na 100 %. Já špatně snáším zvuk, který se ozve po přiložení na zub ("bzučení" jak u zubaře), takže ho používám méně než jsem plánovala (a beru si suchátka).
    SVANC
    SVANC --- ---
    JINX: Nevím, no... Pracuju doma a po každém, ale opravdu každém jídle si čistím zuby jak kartáčkem tak dentální sprškou. Žena to samé a jí se kámen nedělá vůbec. Řekl bych, že to je dost individuální.

Fakt nikdo nemá zkušenost s ultrazvukovým čističem?
    JINX
    JINX --- ---
    SVANC: S tím jsem chodil na dentalni hygienu kde me učili správnou techniku čištění takže to přestalo
    SVANC
    SVANC --- ---
    Zdravím a chtěl bych se zeptat na názor na ultrazvukové čističe. Můj zubař postupně zvyšuje cenu za odstranění zubního kamene až na aktuálních 1400 korun (přitom se jedná víceméně jen o čtyři zuby vpředu dole) a navíc už dlouho před další pravidelnou prohlídkou za půl roku tam zubní kámen zase je, zřejmě by to chtělo ho odstraňovat častěji.
    Můžete případně nějaký ultrazvukový čistič doporučit?
    NEMESIS
    NEMESIS --- ---
    Taky jsem se chtěla zeptat na bělící pásky - po jakekch se koukat a má smysl si je nechat dovézt od kamarádů z USA? ( slyšela jsem, ze tam mají “účinější”, ale vlastně nevím, co si pod tím představit)
    PAN_UZIVATEL
    PAN_UZIVATEL --- ---
    Ahoj, bělí pásky i kousací plochy zubů, a nebo jen viditelnou vertikální plochu? Díky.
    VORONDE
    VORONDE --- ---
    COLOMAN: To je dost široký pojem, těch silikonů je bambilion. Jen teda na šperky bych spíš pátrala v uměleckých potřebách, zubní budou zbytečně drahý. (a bacha na ty v dvojitých tubách, ještě je potřeba pistole na vytlačení).
    Silikony - Dentamed
    https://eshop.dentamed.cz/e-shop/ordinace/otiskovani/silikony/
    FRAUZEZEK
    FRAUZEZEK --- ---
    Pardon, ja som blbka. V Prahe. Ďakujem.
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    FRAUZEZEK: na Marsu, nebo... ?
    FRAUZEZEK
    FRAUZEZEK --- ---
    Ahojte, neviete o nejakej zubárke/zubárovi, ktorí by mohli brať nových pacientov a nepýtajú si za jeden kaz 5000 Kč? Ďakujem.
    GRETHA
    GRETHA --- ---
    IF_: dcera chodí sem: https://rovnatka-andel.cz/ jsem opravdu nadšená z jejich přístupu. Když si tam zavoláš, řeknou ti, kdy budou danou věkovou kategorii zase nabírat.
    IF_
    IF_ --- ---
    GILRAEN: A jo, díky. Tak na základě tipů nás za 2 měsíce vezmou tady, tak to zkusím.

Ortho Hering
    https://www.orthohering.cz/
    GILRAEN
    GILRAEN --- ---
    IF_: Co ty Modřany níže? V květnu ještě brala.
    IF_
    IF_ --- ---
    Ahojky, už jsem trochu nestastna, chci dceru objednat v Praze na ortodoncii a vsude kde mi to bylo doporučeno neberou nové pacienty. Máte prosím nějaký tip, ideálně ne zařízení, kde je to nějak předražené.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MISSDNB: Řešila bych to přes čoiku, nebo pak právníka.. zeptej se v právním auditku, tam ti jistě poradí, jaký je správný postup v tomto případě. Každopádně ti držím palce a přeji rychlou nápravu, tohle je hrozný podraz.
    PAN_UZIVATEL
    PAN_UZIVATEL --- ---
    KAIAFOX: Diky. Koukal jsem na ty jejich pasty. Nicmene kdyz zacinam cist o tech ruznych zpusobech beleni a jak to je nebezpecne pro zuby, tak tedy nevim, jak s tim nalozit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam