al cafetero jsme navštívily s kamarádkou, zkopíruju její příspěvek z diskuze kafe.
spokojenost velká
vampiregirl: tak dneska jsme to El Cafetero testly s Macatou :-))) Musím říct, že příjemný, klidný voňavý podnik, měly jsme french press dle denní nabídky - venezuelskou a brazilskou a ta brazilská, co jsem měla já, chutnala jednoznačně líp, přestože obě měly vyšší aciditu, což mě mírně zklamalo.... Poté jsme měly capuccino s krásnými obrázky v pěně (kachnička a lísteček :-))) ) a to se vyvedlo na 100 procent, fakt výborný. Na závěr jsme měly Latté a bylo to to nejlepší Latté, co jsem kdy měla!!! Dokonce mi nevadilo ani to, že ten prostor je nekuřácký, přestože kouřím - k tomu pohodovému prostředí mi to ani nesedlo a nechybělo :-) Silně doporučuju :-)
macatá: musím se přidat. dávám tak 9 z 10. A to jen za ten menší výběr druhů.
Capuccino a latté špičkové, french press dobrý - jen bych v denní nabídce uvítala dva (i více) odlišné druhy kávy, nikoli velmi podobné.
Obsluha bezchybná a nevtíravá.
Nabídka kvalitní čokolády a nějakého toho drobného občerstvení ke kávě. Z toho jak pán obsluhoval u vedlejšího stolu se zdálo, že přiměřeně rozumí i vínu. Jo a měli ke kávičce Porto, dobrý výběr.