VAMPIREGIRL: Díkes no :)
je fakt, že pořád nemají imho moc kšefty, a tak může kafe stát v mlýku dýl, ale i tak je to zase míň než v drtivý většině kaváren. A u takovýho světovýho kolosu bych očekávala dost striktní pravidla na skladování a údržbu, do mlýnků jsme zběžně mrkla asi před měsícem a nezdálo se, že by tam stálo dlouho a žluklo. No a co se teploty týká, nevím, na kolik ohřívají mlíko, ale používají teploměry - otázka už je jen, jestli je i denně kalibrují, to se pak připaluje raz dva. Ale třeba espresso by mělo být cajk, poněvadž používají ta nádherná La Marzzoca a ty narozdíl od Cimballi mají teplotu vody v soustavách v pořádku, tedy někde okolo 90 stupňů, ne víc.
Teď nevim, jestli to někoho vůbec zajímalo. tak dyžtak mě smázněte :)