http://cupup.cz Tak jsem dneska cestou do práce zaskočil na doporučení bratra a Terezzzky do CupUp v Sázavské na Vinohradech. Dal jsem si espresso z podzimní směsi z Doubleshotu (jinou mi myslím ani nenabídli) a italskou bagetku s mozzarellou, pestem a sušenými rajčaty. Poseděl jsem cca. půl hodinky.
Kvalita/chuť kávy velmi překvapivá, i když třeba v Lounge dělají stejnou směs (pokud se nepletu) o fousek plnější, chuťově výraznější. Tak věřím, že je to jen otázka času, než vypilují techniku. Bagetka čerstvá, křupavá... chutnala velmi uspokojivě.
Interiér nový, čistý, příjemný. Na mě sice prázdné stěny působily trochu nezabydleně, ale možná to bylo jen dnešním sychravým počasím.
Vtipný je samoobslužný kohoutek s pitnou vodou na baru. Kavárna je nekuřácká. Komu se ráno nechce do zahulené Kaaby, je to v té lokalitě dobrá alternativa.
Jen mě trochu mrzí to logo (dokázal bych si ho představit trochu vychytanější - adekvátně ke kvalitě nabízených služeb), ale na chuť kávy vliv nemá, takže doporučuju .)